14 Nisan 2011, Perşembe 09:15:20

HAVALİMANINDA TECAVÜZ SKANDALI!

Aktarmalı uçuşunu kaçıran kadın havalimanında tecavüze uğradı.

ABD'de aktarmalı uçuşunu kaçıran bir kadın Uluslararası Denver Havalimanı'nda tecavüze uğradı.

Associated Press haber ajansına göre, 22 yaşındaki adı açıklanmayan kadın, pazartesi günü Illinois'e gidiyordu. Uçağı kaçırınca geceyi havaalanında geçirmeye karar verdi. Bu arada havalimanındaki kafede tanıştığı 26 yaşındaki Noel Alexander Bertrand ile sohbet ediyordu.

Kafenin geceyarısı kapanmasının ardından adamın kendisini takip ettiğini anlatan kadın, kendisini öpmek istemesi üzerine onu reddettiğini, ama adamın durmadığını söyledi. Adamın daha sonra kendisini iterek yere yatırdığını ve pantolonunu indirerek tecavüz ettiğini anlatan kadın, iki görevlinin havalimanındaki boş bir salonda gerçekleşen olayı görmelerine rağmen geçip gittiklerini söyledi.

Denver'da televizyon kanalları, Bertrand'ın salı günü erken saatlerde tutuklandığını duyurdu. Havalimanı sözcüsü Jenny Schiavone ise, bir güvenlik görevlisinin polisi aradığını, polis gelene kadar Bertrand'ın havaalanında gözaltına alındığını açıkladı.

Havalimanı yetkilileri, görevlilerin ihmali iddiasının araştırıldığını belirtti. Bertrand'ın eski bir deniz piyadesi olduğu belirtildi.

HAVALİMANINDA TECAVÜZ SKANDALI!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000