23 Mart 2016, Çarşamba 16:22:31

Havalimanında şüpheli paket paniği!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Atlanta Hartsfield–Jackson Havalimanı'nda güvenlik alarmı verildi.
  • Nerede, kimin, ne zaman başına geldiğinden bağımsız; bu tip olaylar hep sıkıntı yaratmaya devam ediyor maalesef. Etkilenen hep insanoğlu: masum yolcular, yakınları, ekmeğinin peşinde olan çalışanlar, kamu ve servis hizmetlerinde olanlar. Bir deli kuyuya bir taş atar, kırk akıllı onu çıkarmaya çalışırmış. Allah tüm insanlığı korusun.
  • yav maça gidemedik bu yüzden bi deplasman yapalım dedik. forza lakers.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Atlanta Hartsfield–Jackson Havalimanı'nda şüpheli bir paket nedeniyle güvenlik alarmı verildi.

Havalimanındaki bagaj alım noktasında tespit edilen şüphel paket nedeniyle havalimanı tahliye edildi. Yolcuların kaçıştığı ve panik yaşandığı gözlenirken, güvenlik ekiplerinin şüpheli paketi incelediği kaydedildi.

Bazı Twitter kullanıcıları havalimanında silah sesi duyduklarını iddia ederken, bu iddialar yetkililer tarafından doğrulanmadı.

 

Havalimanında şüpheli paket paniği!

Yorumlar

Nexus ~ 8 yıl önce
Nerede, kimin, ne zaman başına geldiğinden bağımsız; bu tip olaylar hep sıkıntı yaratmaya devam ediyor maalesef. Etkilenen hep insanoğlu: masum yolcular, yakınları, ekmeğinin peşinde olan çalışanlar, kamu ve servis hizmetlerinde olanlar. Bir deli kuyuya bir taş atar, kırk akıllı onu çıkarmaya çalışırmış. Allah tüm insanlığı korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zaza ~ 8 yıl önce
yav maça gidemedik bu yüzden bi deplasman yapalım dedik. forza lakers.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000