21 Mart 2009, Cumartesi 08:29:59

Havalimanında şok! Yolcunun 1.2 milyon dolarını gasp ettiler

Rusya'ya bağlı Dağıstan özerk Cumhuriyeti'nde yaşayan bir işadamı Moskova'nın Vnukovo Havaalanı'nda gasp edildi.
  • Rusya'da bizdeki gibi,kayitdisi islemleri cok oldugundan,bavul ticaretinde oldugu gibi,para transferinde de bavullar kullanilmaktadir.Yasal olmayan isleri,yasallastirmak da bir marifet.1.2 milyon dolar degerinde rublenin nereden geldiginin ispati varmidir?Ayrica bavulda o kadar para varmi idi?Amerika'lilar Kart sistemininden önce Bankaciligi gelistirmis idiler.Biz Asya'lilarin hala bunu anlamadigimizimi,yoksa ACIKGÖZLÜ OLDUGUMUZU ISPATLAMAK ISTIYORUZ.Öbür taraftan kart sisteminin Türkiye'de bana göre yanlis anlasildigi gibi,Kart üretenlerde FIRSATCI OLDUKLARINIDA ISPAT ETMEKTELER.Bu da FAHIS BIR FAIZ SISTEMI ILE.
  • herseyin otomasyona gectigi bu donemde elde niye para tasiyor mus boyle bir zamanda,bankaya yatirsaydi boyle olmazdi.hangi devirde yasiyoruz,bu zamanda onca parayi elde tasimak biraz garip gercekten

Rusya İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Dağıstanlı işadamının kimliği belirsiz 4 kişi tarafından saldırıya uğradığı ve 40 milyon rublesinin (1 milyon 200 bin dolar) gasp edildiği belirtildi. Bakanlık yetkilisi, "Dağıstanlı işadamı havaalanın VİP salonunun hemen yanında gasp edildi. İşadamı Dağıstan'da büyük bir şirketin sahibi. Moskova'ya iş ziyareti nedeniyle gelmişti." açıklamasında bulundu.

Ayrıca, saldırıya uğrayan Dağıstanlı işadamının soruşturma çalışmaları nedeniyle isminin açıklanmadığı ifade edildi. Rus güvenlik güçleri saldırının çok iyi planlandığına da dikkat çekti. Polis olayla ilgili geniş soruşturma başlattı.

Havalimanında şok! Yolcunun 1.2 milyon dolarını gasp ettiler

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Rusya'da bizdeki gibi,kayitdisi islemleri cok oldugundan,bavul ticaretinde oldugu gibi,para transferinde de bavullar kullanilmaktadir.Yasal olmayan isleri,yasallastirmak da bir marifet.1.2 milyon dolar degerinde rublenin nereden geldiginin ispati varmidir?Ayrica bavulda o kadar para varmi idi?Amerika'lilar Kart sistemininden önce Bankaciligi gelistirmis idiler.Biz Asya'lilarin hala bunu anlamadigimizimi,yoksa ACIKGÖZLÜ OLDUGUMUZU ISPATLAMAK ISTIYORUZ.Öbür taraftan kart sisteminin Türkiye'de bana göre yanlis anlasildigi gibi,Kart üretenlerde FIRSATCI OLDUKLARINIDA ISPAT ETMEKTELER.Bu da FAHIS BIR FAIZ SISTEMI ILE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
herseyin otomasyona gectigi bu donemde elde niye para tasiyor mus boyle bir zamanda,bankaya yatirsaydi boyle olmazdi.hangi devirde yasiyoruz,bu zamanda onca parayi elde tasimak biraz garip gercekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000