08 Temmuz 2016, Cuma 14:11:38

Havalimanında 'silah' paniği

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Stransted Havalimanı'nda bir kişi silah görünümlü iPhone kılıfıyla yakalandı...
  • Ben silah var mı yok mu onu demedim. :) Silahlar hakkında konuştum. Söylediğim söze bir örnek vereyim... Türkiye'de yasal olarak sivile, amiyane tabirle "keleş" satılması yasak. Alan alıyor ama! Yakın zamanda gördük bunu..
  • yani ne havalimani ne ucak bilir kisiler bu sitede haber yapiyorlar. bu limanin adi yukarida ki gibi yaziliyor. stransted deyil yazan kardesime de o akilli telefonu verene selamlar.
  • Nasil sokmus ki o silahi havaalanına?????
  • STANSTED!
  • ya bu insanlar kendini kovboy saniyor herhalde. pes artik. silah satis yasagi gelsin.
  • Bence bu tür şeylerin yasaklı olması gerekir. Saçmalık cezası olmalı. Bu nedir arkadaş.
  • Adamda ne cesaret var...

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Stransted Havalimanı'nda bir kişi silah görünümlü iPhone kılıfıyla yakalandı. Birçok kişi tarafından silah sanılan kılıf, havalimanında büyük paniğe neden oldu.

Son dönemde artan terör olayları nedeniyle dünyanın her yerinde bir tedirginlik yaşandığı biliniyor. Brüksel'den sonra Atatürk Havalimanı'nda da terör saldırısının yaşanması sonrasında özellikle havalimanlarında ekstra güvenlik önlemleri alınıyor.

Tam da bu olayların üzerine İngiltere'deki Londra Stransted Havalimanı'nda ilginç bir an yaşandı. Pantolonunun arka cebinde silah kabzası görünen bir kişi havalimanını birbirine kattı. Görenleri korkuya düşüren bu şahıs, gelen şikayetlerin üzerine gözaltına alındı.

İşin aslı gözaltına alındıktan sonra belli oldu. Zira uzaktan bakıldığında tıpkı silaha benzeyen bu şey aslında bir iPhone kılıfı. Birçok insana korku dolu anlar yaşatan nesnenin kılıf olduğu anlaşılınca da şahıs İngiliz polisi tarafından serbest bırakıldı.

Havalimanında 'silah' paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

b ~ 8 yıl önce
Ben silah var mı yok mu onu demedim. :) Silahlar hakkında konuştum. Söylediğim söze bir örnek vereyim... Türkiye'de yasal olarak sivile, amiyane tabirle "keleş" satılması yasak. Alan alıyor ama! Yakın zamanda gördük bunu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stansted ~ 8 yıl önce
yani ne havalimani ne ucak bilir kisiler bu sitede haber yapiyorlar. bu limanin adi yukarida ki gibi yaziliyor. stransted deyil yazan kardesime de o akilli telefonu verene selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayret yaa ~ 8 yıl önce
Nasil sokmus ki o silahi havaalanına?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jet Kel ~ 8 yıl önce
Bizim salatalıklı imam misali! Arkdaşım silah yok, silah görünümlü kılıf var. Bi okuyun ya, lgıda seçicilik bu olsa gerek...
Stransted deyil ~ 8 yıl önce
STANSTED!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
y. ~ 8 yıl önce
ya bu insanlar kendini kovboy saniyor herhalde. pes artik. silah satis yasagi gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB COOR. ~ 8 yıl önce
Ya haberi bir okuyun hele. Okudu iseniz de bir anlamaya falan çalışın. Daha fazla izahta bulunacağım da onu da hak etmiyorsunuz. Yeter ya!
b ~ 8 yıl önce
Silah'ın aklı yoktur. Silah insan öldürmez, insan insanı öldürür. Yasaklamak, ülkemizde olduğu gibi ruhsatsız, yasa dışı, "KRİMİNAL KAYDI OLMAYAN" silahların artmasına neden olur.
y ~ 8 yıl önce
iyi anliyoruz. sen anlasan? havalimaninda polis yada jandarma olmayanin kisinin ne isi olabilir silahla? gecen gorduk neller oldugunu. unutmayin.
oo 'y'e ~ 8 yıl önce
arkadasım adamda silah yok.haberi okuyun adamı cıldırtmayın ya. bi de cevap vermiş te allam ya
y ~ 8 yıl önce
ceyregini okumustum. gunahini aldim.
J. ~ 8 yıl önce
sen kendi kendine cildiriyosun. relax abi
Ceza ~ 8 yıl önce
Bence bu tür şeylerin yasaklı olması gerekir. Saçmalık cezası olmalı. Bu nedir arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay arkadaş ~ 8 yıl önce
Adamda ne cesaret var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cesaret? ~ 8 yıl önce
Cesaretmi yoksa geri zekalilikmi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000