03 Nisan 2013, Çarşamba 08:04:42

HAVALİMANINDA SAHTE PASAPORTLU 7 KİŞİ YAKALANDI

Zonguldak Havalimanı’nda sahte pasaportlu Lübnan ve Filistin uyruklu 7 kişi gözaltına alındı.
  • burada yakalanmaları iyi olmuş,zira alman gümrüğünde farkedilseydi getiren havayolu ve geldiği destinasyon için kötü biz izlenim yaratırdı alman yetkilelerin gözünde.bundan dolayı extra yolcu için küçük düşürürücü güvenlik uygulamarını devreye sokarlardı. thy'nin istanbul-paris seferlerindeki gibi
  • iltica olmasın :)

Alınan bilgiye göre, Almanya’nın Düsseldorf şehrine gitmek isteyen Lübnan ve Filistin uyruklu R.G, J.G, E.G, N.O, A.O. ve M.O, Pasaport kontrolünde pasaportlarının ve vizelerinin sahte olduğu anlaşıldı.

Havalimanında görevli Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri tarafından gözaltına alınan 7 kişi Çaycuma Emniyet Müdürlüğünde sorguları yapıldı. Sorgularının ardından Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne sevk edilen 7 kişinin sınırdışı edileceği öğrenildi.

Suriye üzerinden karayoluyla Türkiye’ye geldikleri öğrenilen 7 kişi emniyette verdikleri ifadede, İstanbul’da bir kişi tarafından sahte pasaport ve Zonguldak Havalimanından Almanya’ya uçmak için bilet sağlandığını ve kandırıldıklarını iddia ettiler.

Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, yaptığı açıklamada, “Havalimanımızda her türlü güvenlik önlemleri mevcuttur. Bu kişiler İstanbul’dan biletlerini almışlar. Pasaportları ve vizeleri sahte olduğu anlaşılınca emniyet mensuplarımızca gözaltına alındı. Bu kişilerin Almanya’ya iltica etmek istediklerini öğrendik” dedi.

HAVALİMANINDA SAHTE PASAPORTLU 7 KİŞİ YAKALANDI

Yorumlar

hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
burada yakalanmaları iyi olmuş,zira alman gümrüğünde farkedilseydi getiren havayolu ve geldiği destinasyon için kötü biz izlenim yaratırdı alman yetkilelerin gözünde.bundan dolayı extra yolcu için küçük düşürürücü güvenlik uygulamarını devreye sokarlardı. thy'nin istanbul-paris seferlerindeki gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
iltica olmasın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000