14 Ekim 2013, Pazartesi 09:28:45

HAVALİMANINDA RESMEN ÇATIŞMA ÇIKTI!

Kahire Uluslararası Havalimanı'nda El-Ehli Kulübü taraftar grubuyla emniyet güçleri arasında çatışma çıktı!
  • Allah onun için her Arap ülkesine bir diktatör yerlestirmis. Ancak o zaman birbirlerini öldürmezler. Bu Araplar diktatörsüz yasiyamaz IRAK LIBYA MISIR SURIYE YEMEN TUNUS Suudi Arabistan ve Katarda baska türde Islamci diktatörler yasiyor.
  • Çarşı ile ultras arasında baya bir fark var. Benzetme olmamış.
  • Vandal her yerde vandal
  • Bizim çarşı grubu gibi birşey herhalde bunlarda.

Mısır'da, Kahire Uluslararası Havalimanı'nda El-Ehli Kulübü taraftar grubu "Ultras" ile emniyet güçleri arasında çıkan olaylarda 11 polis ve 2 havaalanı görevlisi yaralandı, 10 kişi gözaltına alındı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mısır'da 30 yıllık Hüsnü Mübarek rejiminin devrilmesinde, meydanları coşturarak büyük rol oynayan ve ülkenin en fazla şampiyonluğa sahip Ehli Kulübü'nün taraftar grubu "Ultras" üyesi 600'e yakın kişi, Fas'tan dönen Ehli voleybol takımını karşılamak için meşaleler yakarak Kahire Uluslararası Havalimanı'nın yolcu salonuna girmek istedi.

İçeri girmelerine engel olan emniyet güçlerine taraftarların açtığı ateş sonucu 11'i polis, 2'si havaalanı görevlisi 13 kişi yaralandı. Olaylarda 10 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Öte yandan, yolcu salonunda hasarın meydana geldiği olaylarda, Ehli taraftarları, çok sayıda kişinin gözaltına alındığını, "Ultras" üyelerinden birçoğunun yaralı olduğunu öne sürdü.

HAVALİMANINDA RESMEN ÇATIŞMA ÇIKTI!

Yorumlar

ARABIC COUNTRY ~ 10 yıl önce
Allah onun için her Arap ülkesine bir diktatör yerlestirmis. Ancak o zaman birbirlerini öldürmezler. Bu Araplar diktatörsüz yasiyamaz IRAK LIBYA MISIR SURIYE YEMEN TUNUS Suudi Arabistan ve Katarda baska türde Islamci diktatörler yasiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tyler ~ 10 yıl önce
Çarşı ile ultras arasında baya bir fark var. Benzetme olmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Vandal her yerde vandal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Bizim çarşı grubu gibi birşey herhalde bunlarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000