13 Ocak 2015, Salı 16:05:53

HAVALİMANINDA KULE ÇÖKTÜ

Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk kentinde, Rus yanlısı ayrılıkçılar ve ordu arasındaki çatışmalar sonucu Donetsk Havalimanı'nın kontrol kulesi çöktü.
  • Android Uygulamasi , yazdiklarin son derece sacma .... Adamlar fasist deil diyorsun. Ukraynanin sokaklarinda naziler frink atiyor.Devlet mahsum halkin uzerine bombalar yagdiriyor ... Halki yicek ekmek bulamiyor ... Kizlari kendilerini sokakta satiyor sen burda Ukraynayi avrupa ile kiyasliyorsun. Sen yat kalk bugunku hukumete dua et.Turkiyenin durumu bir cok dogu avrupa devletinden cok daha iyi.Arti Avrupa birliginden baska girilcek bir birlikmi var ?
  • Dispatch/pilot:adamlar kapitalist degil ne yapsin baslarina avrupa birligi ile neler gelecegini biliyorlar bilakis akilli adamlar biz kendimizi kaybettik avrupa diye muassir medeniyete gelmemiz lazim dogu yada bati degil......istenmeyen seyler ama birseyler kaybetmeden birseyler kazanilmaz
  • Thy nasıl uçsun aylar önce havalimanı ve pist imha edildi
  • THY Donetsk uçuşlarını uzun süreden beridir askıya almıştı, 7-8 ay oldu belki. Cehalet kötü şey, yazık yazık.
  • THY'de halen donetske uçsun yazık yazık

Rus yanlısı ayrılıkçılar ile ordu arasında süren çatışmalar sonucu Ukrayna’nın doğusundaki Donetsk kentindeki Donetsk Havalimanı’nın kontrol kulesinin çöktüğü bildirildi.

Açıklamayı Ukrayna Silahlı Kuvvetleri sözcüsü Vladyslav Selezniov yaptı.

Interfax’ta yer alan habere göre, Selezniov, olayda ölen ya da yaralanan olmadığını bildirdi. Dün şiddetlenen çatışmalar sonucu kontrol kulesi zarar görmüştü.

HAVALİMANINDA KULE ÇÖKTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Android Uygulamasi , yazdiklarin son derece sacma .... Adamlar fasist deil diyorsun. Ukraynanin sokaklarinda naziler frink atiyor.Devlet mahsum halkin uzerine bombalar yagdiriyor ... Halki yicek ekmek bulamiyor ... Kizlari kendilerini sokakta satiyor sen burda Ukraynayi avrupa ile kiyasliyorsun. Sen yat kalk bugunku hukumete dua et.Turkiyenin durumu bir cok dogu avrupa devletinden cok daha iyi.Arti Avrupa birliginden baska girilcek bir birlikmi var ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispatch/pilot:adamlar kapitalist degil ne yapsin baslarina avrupa birligi ile neler gelecegini biliyorlar bilakis akilli adamlar biz kendimizi kaybettik avrupa diye muassir medeniyete gelmemiz lazim dogu yada bati degil......istenmeyen seyler ama birseyler kaybetmeden birseyler kazanilmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 9 yıl önce
Thy nasıl uçsun aylar önce havalimanı ve pist imha edildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY Donetsk uçuşlarını uzun süreden beridir askıya almıştı, 7-8 ay oldu belki. Cehalet kötü şey, yazık yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 9 yıl önce
THY'de halen donetske uçsun yazık yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000