20 Eylül 2013, Cuma 11:53:37

HAVALİMANINDA KORKUNÇ BEBEK ÖLÜMÜ!

İspanya'nın Alicante-Elche Havalimanı'nda annesi tarafından bagaj bandının üzerine bırakılan bir bebek, bandın otomatik olarak harekete geçmesi sonucu makaralar arasında ezilerek hayatını kaybetti.
  • Allah kimseye böyle bir şeyi yasatmasin.
  • Olay avrupada yaşanmış hemde. İnsan avrupalıda amerikalı da olsa cahil her yerde cahildir. Bir anne bebeğini nasıl banta bırakır. Annenin hapse stılması lazım...

İngiliz The Guardian'ın haberine göre, tatil yapmak üzere bebeğiyle birlikte ABD'den İspanya'ya gelen bir kadın, uçaktan indikten sonra bavullarını almak üzere bagaj bantlarının bulunduğu bölümde beklemeye başladı.

Bu arada anne bebeğini çalışmayan bir bagaj bandının üzerine bıraktı.

Ancak bant ağırlık nedeniyle otomatik olarak harekete geçerek bebeği makaraların bulunduğu iç kısma sürükledi. Bebek ezilerek hayatını kaybetti.

Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonuç vermezken, bebeğinin babasının da aileyi karşılamak üzere havalimanı dışında beklediği öğrenildi.

HAVALİMANINDA KORKUNÇ BEBEK ÖLÜMÜ!

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Allah kimseye böyle bir şeyi yasatmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 11 yıl önce
Olay avrupada yaşanmış hemde. İnsan avrupalıda amerikalı da olsa cahil her yerde cahildir. Bir anne bebeğini nasıl banta bırakır. Annenin hapse stılması lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000