23 Ekim 2016, Pazar 09:02:28

Havalimanında işten çıkarılan güvenlikçiler eylem yaptı

Antalya Havalimanı'nda görevliyken FETÖ/PDY soruşturması kapsamında iş akdi feshedilen 306 özel güvenlik görevlisi, kararı protesto etti.
  • olan masum çalışanlara oldu başına gelen anlayamaz ama varya allah büyük bunlara vesile olanlar kiramı ödiyemedim ev sahibim evimden çıkarıyor gerçi doğru sizene dimi sizler de değerli yorumcular işlerinden oturup koltuklarında günler ce yorum yapıp çalışana dil uzatanlar devlet hava meydanları işletmesine özelliklede atatürk işletme ve genel müdürüne işleri bu kadar çıkmaza sokup bir bilgi bile vermedikleri için ayrıca kendilerine de teşekkür ederim o koltuk ta sadece oturmak ile insanları görmemezlikden gelmek ile de vatanı kurtardınız sanki yazık sizlere de allah büyük bir gün hesabımı sorar sizlere
  • Bende fetö nedeni ile thy den kovuldum.tek yapacagınız beklemek 2017 de işe döneriz çünku hukumet 2017 memur alimini iptal etti af gelicek yani
  • 300 personel diyorsunuz yorumlara bakıyorum sadece 7. demekki birlik beraberlik ne bileyim şöyle bir ses getirecek ekip olamamıssınız.
  • mağduriyetleri bahane edip gelenlerin insanları mağdur etmesi şaka gibi bu kadar mağduriyet varsa çıkar aheste aheste, Ergenekon daki gibi..
  • bunlardan istanbul havaalanında bir tanesiyle konuşmuştum intihar eyleminden 2 gün sonra. ülkesini ve milletini düşünen normal bir güvenlik görevlisinden çok, devlet adamlarına düşman, halkından nefret eden kafası karışık ve cahil bir insan izlenimi vermişti 5 dakikada. adı ve soyadını almadığıma pişmanım yoksa şimdi anında ihbar etmiştim paralel üniformalıyı.
  • Çingeneye beylik vermişler , önce babasını kesmiş. Aynı sizin gibi ekmek peşinde koşan o havaalanı çalışanlarına ve uçuş ekiplerine ülkeyi yıkmaya çalışan terörist gözüyle bakıyordunuz. Ne oldu , havanız sönmüş birden ?
  • Sizi gidi çakma rambolar sizi. X-ray'in başında cellat gibi duruyordunuz. Ne oldu ?
  • Arkadaşlar ben bu işi anlamadım şimdi bu arkadaşlar fetö cümü? Sanırım değiller ama pilotları arayan lisansına kadar kontrol eden nüfus cüzdanı na bakmadam aprona geçişlerine müsade etmeyen bu görevliler üzerine guvenlik konsepti kuran sayın Antalya vali yardımcısı acaba kafanda hiç soru işareti oluştumu? Seninde telefonunda bylock varmiydi?
  • alma mazlumun ahini demis atalarimiz. Magdur olduk derken sucsuz insanlari magdur etmeyelim. devlet buyuklerimiz olayi acilen incelesinler lutfen.
  • GÜCÜ YETEN GÜCÜ YETENE,ÖZEL GÜVENLIK 15 TEMMUZDA HAVAALANINDAYKEN THY'NIN GÜVENLIKLERI NEREDEYMIŞ?

OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan sendikalar arasında yer alan Pak İş'e mensup, Antalya Havalimanı'nda görevli 306 özel güvenlik görevlisinin iş akdi feshedildi.

Fesih kararının ardından Antalya Valiliği Olağanüstü Hal (OHAL) bürosuna itirazda bulunan güvenlik görevlileri, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek karara tepki gösterdi. Basın açıklaması yapan güvenlik görevlileri yardım istedi.

Grup adına basına açıklama yapan işten Anıl Adalı Yılmaz, 18 yıldır Antalya Havalimanı'nda çalıştığını söyledi. 2009 yılında bağlı bulundukları firmadan alt firmaya devrolduklarını kaydeden Yılmaz, "Bundan dolayı bazı sendikal haklarımız olumsuz yönde etkilendi. Bu sebepten şirketimiz ve bölge müdürlerinin yönlendirilmesiyle 'e-devlet' üzerinden bir sendikaya üye olduk. Ancak bu sendika haklarımız vermedi. 2 yıl önce 'Pak Savunma' adlı sendika bizden hiç para almadan mahkeme açıp haklarımızı savunacağını vaat etti. 306 kişi bu sendikaya geçtik. Ne FETÖ/PDY ne de başka bir terör örgütüyle ilişkimiz var. 15 Temmuz'da da görevimizin başındaydık. Devletimize yapılan bu hain saldırıya karşı koyabilmek adına demokrasi nöbetlerine katıldık" dedi.

Anıl Adalı Yılmaz, mağduriyetlerinin giderilmesi için destek istedi.



Havalimanında işten çıkarılan güvenlikçiler eylem yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Tarkim mağdurları ~ 8 yıl önce
olan masum çalışanlara oldu başına gelen anlayamaz ama varya allah büyük bunlara vesile olanlar kiramı ödiyemedim ev sahibim evimden çıkarıyor gerçi doğru sizene dimi sizler de değerli yorumcular işlerinden oturup koltuklarında günler ce yorum yapıp çalışana dil uzatanlar devlet hava meydanları işletmesine özelliklede atatürk işletme ve genel müdürüne işleri bu kadar çıkmaza sokup bir bilgi bile vermedikleri için ayrıca kendilerine de teşekkür ederim o koltuk ta sadece oturmak ile insanları görmemezlikden gelmek ile de vatanı kurtardınız sanki yazık sizlere de allah büyük bir gün hesabımı sorar sizlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt07 ~ 8 yıl önce
Bende fetö nedeni ile thy den kovuldum.tek yapacagınız beklemek 2017 de işe döneriz çünku hukumet 2017 memur alimini iptal etti af gelicek yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 8 yıl önce
300 personel diyorsunuz yorumlara bakıyorum sadece 7. demekki birlik beraberlik ne bileyim şöyle bir ses getirecek ekip olamamıssınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canım ülkem ~ 8 yıl önce
mağduriyetleri bahane edip gelenlerin insanları mağdur etmesi şaka gibi bu kadar mağduriyet varsa çıkar aheste aheste, Ergenekon daki gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fetöcü güvenlik ~ 8 yıl önce
bunlardan istanbul havaalanında bir tanesiyle konuşmuştum intihar eyleminden 2 gün sonra. ülkesini ve milletini düşünen normal bir güvenlik görevlisinden çok, devlet adamlarına düşman, halkından nefret eden kafası karışık ve cahil bir insan izlenimi vermişti 5 dakikada. adı ve soyadını almadığıma pişmanım yoksa şimdi anında ihbar etmiştim paralel üniformalıyı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 8 yıl önce
Birinin ikisinin değil yüzde doksanının kafası karışık ve cahil insanlar. Sadece adli sicilleri temiz , eli ayağı düzgün diye işe alındıkları belli. Hiçbir psikolojik test ve eğitimden geçirilmeden getirilip dikilmişler.
Tav ~ 8 yıl önce
İkinizinde orda görevini layıkıyla işlerinin hakkını vererek yaptığı için o arkadaşlar işinize gelmediği için böyle yorumlar yapıyorsunuz..Birazcık insaniyetli dawranın akşama kadarıyla sizin gibi insanlarla uğraşınca insan böyle oluyor fetocuymuş sen önce aynaya bak sana söyleyecek çok laf var boşsun boş!!!!
Beylik vermişler ~ 8 yıl önce
Çingeneye beylik vermişler , önce babasını kesmiş. Aynı sizin gibi ekmek peşinde koşan o havaalanı çalışanlarına ve uçuş ekiplerine ülkeyi yıkmaya çalışan terörist gözüyle bakıyordunuz. Ne oldu , havanız sönmüş birden ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 8 yıl önce
Demek ki neymiş ? O havaalanı çalışanları ve uçuş ekipleri hancıymış sizler yolcu. Onlar hala orada hergün işe gidip geliyorlar. Siz nerelerdesiniz ?
.... ~ 8 yıl önce
Allahin malı
Rambo ~ 8 yıl önce
Sizi gidi çakma rambolar sizi. X-ray'in başında cellat gibi duruyordunuz. Ne oldu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ozge ~ 8 yıl önce
Cellat derken agzini topla.o guvenlik arkadaslar olmasa caninda malinda olmazdi.gidecegin yeride zor gorurdun.
Özge ~ 8 yıl önce
İki - üç yıl öncesine kadar o çakma rambolar yoktu. Hiç birşey de olmadı. Kendini patlatan canlı bombalar da giremedi hava alanına. Aldın mı cevabını.
Kritik millet ~ 8 yıl önce
bizim milletimiz zaten bir iş yapmaya görsün o iş olmazsa olmaz şirket batar herşey biter hayat durur en kritik iştir. Pilotu tekniği güvenliği hostes temizlikçi si pushback cisi hepsine sor hepsi aynı şeyi söyler Milletimizde var
Pilot ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar ben bu işi anlamadım şimdi bu arkadaşlar fetö cümü? Sanırım değiller ama pilotları arayan lisansına kadar kontrol eden nüfus cüzdanı na bakmadam aprona geçişlerine müsade etmeyen bu görevliler üzerine guvenlik konsepti kuran sayın Antalya vali yardımcısı acaba kafanda hiç soru işareti oluştumu? Seninde telefonunda bylock varmiydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vali yardımcısı ~ 8 yıl önce
Antalya'daki sorun meydan müdürü olan vali yardımcısından kaynaklanıyor. Öteki havaalanlarının hiçbirinde uygulanmayan , giriş kartından sonra nüfus cüzdanını da kontrol etme paranoyası sadece bu beyefendide var.
mazlum ~ 8 yıl önce
alma mazlumun ahini demis atalarimiz. Magdur olduk derken sucsuz insanlari magdur etmeyelim. devlet buyuklerimiz olayi acilen incelesinler lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KADROLU FETÖ'CÜLERE ~ 8 yıl önce
GÜCÜ YETEN GÜCÜ YETENE,ÖZEL GÜVENLIK 15 TEMMUZDA HAVAALANINDAYKEN THY'NIN GÜVENLIKLERI NEREDEYMIŞ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000