14 Ekim 2014, Salı 14:24:42

HAVALİMANINDA IŞİD ALARMI!

Havalimanı ve Sarp’ta iki basamaklı güvenlik kontrolü uygulamasına geçildi
  • Türkiye hak. Etrafınızda ne komşu nede bir dost ülke kalmadı.
  • Bu devlet de hala suriyelileri Trabzon'a taşıtsın daha hala yolcuların %80 i suriyeli ya da nerden geliriyorsa artık nereye gidiyorlar neden hala geliyorlar anlayamıyorum bizi de iç savaşa sürükleyecekler
  • Cin cin cinler onlar Allahim sen bizleri koru Ciiin
  • Madem yazi gizli, alarm sessiz, neden haber yapiliyor? Madem haber yapmis birileri, siz niye paylasiyorsunuz? Cok degisik bir anlayis.
  • Minareyi çalan, kılıfını hazırlar.
  • 1/5=1/2 ?
  • buyur ayıkla pirincin taşını şimdi..

IŞİD’İN Türkiye’yi hedef alan açıklamalarının ardından harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü, havalimanı ve sınır kapılarında güvenlik tedbirlerini artırılması talimatını verdi. Trabzon Havalimanı ve Sarp Sınır Kapısı’nda polisin sessiz alarm uygulamasında x ray cihazıyla yapılan kontrollere daha önce her 10 yolcudan birine yönelik gerçekleştirilen ‘elle kontrol’ uygulaması, her 5 yolcu düzeyine yükseltilerek iki basamaklı güvenlik kontrol uygulamasına geçildi.

Kağıt Patlayıcı Aranıyor

Medyatrabzon'da yer alan habere göre; Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa aldığı kararın ardından tüm iller gizli bir yazı gönderilerek uyarı yapıldı. Özellikle kağıt patlayıcılara dikkat çekilen gizli yazı da, cihazların tespit edemediği plastik patlayıcıların inceltilip elyafla izole edilmesiyle elde edilen kağıt patlayıcılar, bagaj içine yerleştirildiği belirtildi. Ayrıca örgütün havayolu üzerinden patlayıcı düzeneklerinin parçalar halinde farklı kişilerce taşındığına yer verildi. 

Irak İslam Şam Devleti’nin (IŞİD), Türkiye’yi hedef alan açıklamalarının ardından harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü, havalimanı ve sınır kapılarında güvenlik tedbirlerini artırılması talimatını verdi.

TÜRKİYE’Yİ TEHDİT ETTİ

ABD’nin hava harekatının ardından Suriye ve Irak tezkeresi üzerine IŞİD’in olası bir saldırı ihtimaline karşın Türkiye alarma geçti. IŞİD’in ABD ve Avrupa ülkelerinde terör eylemleri gerçekleştireceğini belirtmesinin yanı sıra Türkiye’yi tehdit eden açıklaması güvenlik birimlerinin geniş güvenlik tedbirleri almasına neden oldu.

KAPILARDA TEDBİRLER ARTIRILDI

IŞİD’in, Türkiye’yi hedef alan açıklamaları sonrasında harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü, havalimanları ve sınır kapılarında güvenlik önlemlerinin artırılması talimatını verdi.  Trabzon Havalimanı ve Sarp Sınır Kapısı’nda da arttırılan tedbirler çerçevesinde yolcular, ‘cımbızlama’ olarak tanımlanan tesadüfi seçim yöntemiyle belirlenerek teknik cihazların yanı sıra güvenlik görevlilerinin elle aramasından da geçiyor. Polisin sessiz alarm uygulamasında x ray cihazıyla yapılan kontrollere daha önce her 10 yolcudan birine yönelik gerçekleştirilen ‘elle kontrol’ uygulaması, her 5 yolcu düzeyine yükseltilerek iki basamaklı güvenlik kontrol uygulamasına geçildi. Bu şekilde artık uçuş yapan yolcuların yarısı elle kontrolden geçirilmeye başlandı.

KAĞIT PATLAYICI ARANIYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa aldığı kararın ardından tüm iller gizli bir yazıyla uyarıldı. Özellikle kağıt patlayıcılara dikkat çekilen gizli yazı da, cihazların tespit edemediği plastik patlayıcıların inceltilip elyafla izole edilmesiyle elde edilen kağıt patlayıcılar, bagaj içine yerleştirildiği ve bu patlayıcıların cihazlarla tespit edilemediği belirtildi. Şüpheli kişilerin bagajlarının detaylı aranması için verilen talimat, bölgede hayata geçirildi.

PARÇA PARÇA TAŞINIYOR

Örgütün havayolu üzerinden eylemci sevkiyatı yaptığı belirtilen uyarı yazısında patlayıcı düzeneklerinin bir bütün olarak değil, parçalar halinde farklı kişilerce taşındığı ve yerine ulaştırıldığı belirtildi.

HAVALİMANINDA IŞİD ALARMI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türkiye hak. Etrafınızda ne komşu nede bir dost ülke kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu devlet de hala suriyelileri Trabzon'a taşıtsın daha hala yolcuların %80 i suriyeli ya da nerden geliriyorsa artık nereye gidiyorlar neden hala geliyorlar anlayamıyorum bizi de iç savaşa sürükleyecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cin ~ 10 yıl önce
Cin cin cinler onlar Allahim sen bizleri koru Ciiin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Madem yazi gizli, alarm sessiz, neden haber yapiliyor? Madem haber yapmis birileri, siz niye paylasiyorsunuz? Cok degisik bir anlayis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 10 yıl önce
Minareyi çalan, kılıfını hazırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
1/5=1/2 ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
buyur ayıkla pirincin taşını şimdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000