12 Eylül 2013, Perşembe 15:39:32

HAVALİMANINDA İLGİNÇ KAÇAKÇILIK GİRİŞİMİ

Kanadalı bir kadın, hamile kılığında Kolombiya'daki Uluslararası Bogota Havalimanı'ndan Toronto'ya kokain kaçırırken yakalandı.
  • kabusa dönen yolculuklarda (nat geo) izleriz
  • 1 Grami 90 Euro almanyada kaliyorum hesapladim 239 bin Dollar yapar !
  • Değer mi 60k dolar için o kadar yıl hapis riskine..

Polisin verdiği bilgiye göre turist kadın, hamile izlenimi veren kostümü altında, sahte beline sakladığı kokainlerle Uluslararası Bogota Havalimanı'ndan Toronto'ya kalkan uçağa binmek üzereyken yaklimanıp gözaltına alındı.Havalimanıında bir polis memurunun dikkatini çeken Kanadalı turiste "bebeğinin kaç aylık olduğunu" sorması üzerine panikleyip saldırgan tavırlarda bulunması üzerine, kadından şüphelenen yetkililer Kanadalı turistin üstünü aradı ve hamile olmadığı, karnında kokain sakladığı ortaya çıktı.Kolombiya polis teşkilatı uyuşturucuyla mücadele birimi müdür yardımcısı Esteban Arias Melo, "Kanadalının soruya tepki göstermesi üzerine yetkililer kadından şüphelendi. Kadın polis memuru daha sonra ihtiyatla beline dokundu, çok sert ve aşırı soğuk olduğunu fark etti" dedi.

Turist kadının, "yedi aylık hamile olduğunu" söylediği iddia edildi. Polis, vücut taraması yaptığı kadının üzerinde lateksten yapılan ve hamile görüntüsü veren takma belin içinde gizlenmiş 2 kg ağırlığında iki paket kokain buldu.Kolombiyalı yetkililer Kanadalı kadının uyuşturucu kaçakçılığı, uyuşturucu taşıma ve üretmekten yargılanacağını ve beş ila sekiz yıl hapis cezasına çarptırılabileceğini söyledi.Kolombiya polisi, ele geçirdikleri kokainin sokak satış fiyatının yaklaşık 60 bin dolar olduğunu belirtti.

Hükümet yetkilileri, Kolombiya hapishanelerinde çoğu uyuşturucu kaçaklığı suçundan hüküm giyen 874 yabancının bulunduğunu söyledi.

HAVALİMANINDA İLGİNÇ KAÇAKÇILIK GİRİŞİMİ

Yorumlar

murat ~ 11 yıl önce
kabusa dönen yolculuklarda (nat geo) izleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
1 Grami 90 Euro almanyada kaliyorum hesapladim 239 bin Dollar yapar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
citi ~ 11 yıl önce
Değer mi 60k dolar için o kadar yıl hapis riskine..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000