29 Ocak 2009, Perşembe 14:28:26

HAVALİMANINDA HAYAT SAVAŞI

Atatürk Havalimanı’nda bir Türk tarafından dolandırdıklarını iddia eden Dominik vatandaşı 3’ü bayan 8 kişi kaderlerine terk edilmiş durumda.
  • orada akbabadan kasıt sanırım dominikli bayanlara yanasan bizim vatandaslarimiz. persembe aksami dolasan 2-3 kisi vardi peslerinde.
  • valla benden daha sağlıklı gözüküyorlar
  • vallaha fransaya hadi gittin diyelim orada ne yiyip içecektin,3 günde paran bitiyorsa Fransa'da sana oooo kardeşim hoş geldin demeyeceklerdi.Bu bence kurulu komplo düzeni,haberleri yok sanıyorlar ki burada medeni medeni onları tutacaklar.iki gün sonra bir kadın ertesi günü gecesi diğeri ortadan kaybolur,sonra Laleli'de bir bakarsın Dominikli ablalar çeşit olmuşlar.Burası Türkiye hangi gelen geri dönerilmiş ki,ülkesine.
  • evet öpücükle iyi öperler ama:))
  • Sizin orda yeme içme öpücüklen sanıyorum,para geçmiyor heralde?Söylede bizde orda yaşayalım,oranın meydanında uçuşumuzu yapalım,yeme içme masrafından kurtuluruz şu krizde;)
  • Atatürk Havalimanı'nda iki senaryo.. Bir yanda "First Class" uçmaktan zevk alanlar, diğer yanda Dominik vatandaşları...
  • vay be cümleye bak "insanlıktan nasibini alamamak" banamı sordularda geldiler kardeşim. Gelmeselerdi. Ayrıca AHL sahra çölümü aç ve susuz kalmışlar:))
  • Akbaba esprisi yapan insanlıktan nasibini alamamıştır bence. yazık bu insanlara
  • Ben gördüm bu kişileri hatta durumları o kadar kötü ki tepelerinde akbaba dolaşıyordu:))
  • Kural basit... Hemen Dubaiye iade...

Fransa’da iş bulma vadiyle yaşadıkları ülkede bir Türk tarafından kandırılarak Dominik’ten Dubai aktarmalı olarak oradan da İstanbul’a getirilen 8 Dominik vatandaşı Atatürk Havalimanı’nda kaderleriyle baş başa bırakıldı.

Yeni bir iş hayali ile yola çıkan Dominikli vatandaşlar Fransa’ya gidebilmek için kendilerini kandıran kişiye kişi başı 4 bin dolar ödediklerini belirttiler.

Dubai’den İstanbul’a buradan da Fransa’ya gitmenin hayaliyle 15 gün önce Atatürk Havalimanı’na gelen Dominik Cumhuriyeti vatandaşları, adeta yaşam savaşı veriyorlar. Kendilerini Dubai’den İstanbul’a gönderen dolandırıcının iki gün sonra bende gelip sizi Fransa’ya götüreceğim diye kandırarak gelmemesi, hayallerin kâbusa dönmesine neden oldu.

Atatürk Havalimanı’nda 15 gün aç ve susuz olan 8 kişi zaman zaman personelin yardımıyla yemek yediklerini belirtirken, uyumak için de bekleme salonunda bulunan demir bankların üzerinde yattıklarını söylediler.

Çok zor günler geçirdiklerini ve artık paralarının da kalmadığı söyleyen 8 kişi, Atatürk Havalimanı’nda adeta ölüme terk edilmiş durumda.

Kendilerini dolandıran kişinin ise mağdur kalan 8 kişiden toplam 32 bin dolar aldığını ve bazı evraklara imza attırdığını da belirten Dominikli mağdurlar, kendileri gibi onlarca kişinin de şuan Dubai de mağdur durumda kaldığını söylediler.

Atatürk Havalimanı'nda hayat mucadelesi veren Dominikliler başından geçenleri canlı yayında bu akşam saat 20:00'da Airport TV Ana Haber'de anlatacak...

Dominik

Dominik

Dominik

UYARI

©AirportHaber.com

HAVALİMANINDA HAYAT SAVAŞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

turkishfreeman ~ 15 yıl önce
orada akbabadan kasıt sanırım dominikli bayanlara yanasan bizim vatandaslarimiz. persembe aksami dolasan 2-3 kisi vardi peslerinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 15 yıl önce
valla benden daha sağlıklı gözüküyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan alp ~ 15 yıl önce
vallaha fransaya hadi gittin diyelim orada ne yiyip içecektin,3 günde paran bitiyorsa Fransa'da sana oooo kardeşim hoş geldin demeyeceklerdi.Bu bence kurulu komplo düzeni,haberleri yok sanıyorlar ki burada medeni medeni onları tutacaklar.iki gün sonra bir kadın ertesi günü gecesi diğeri ortadan kaybolur,sonra Laleli'de bir bakarsın Dominikli ablalar çeşit olmuşlar.Burası Türkiye hangi gelen geri dönerilmiş ki,ülkesine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
err ~ 15 yıl önce
evet öpücükle iyi öperler ama:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
-----___------ ~ 15 yıl önce
Sizin orda yeme içme öpücüklen sanıyorum,para geçmiyor heralde?Söylede bizde orda yaşayalım,oranın meydanında uçuşumuzu yapalım,yeme içme masrafından kurtuluruz şu krizde;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CC ~ 15 yıl önce
Atatürk Havalimanı'nda iki senaryo.. Bir yanda "First Class" uçmaktan zevk alanlar, diğer yanda Dominik vatandaşları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
errr ~ 15 yıl önce
vay be cümleye bak "insanlıktan nasibini alamamak" banamı sordularda geldiler kardeşim. Gelmeselerdi. Ayrıca AHL sahra çölümü aç ve susuz kalmışlar:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoda ~ 15 yıl önce
Akbaba esprisi yapan insanlıktan nasibini alamamıştır bence. yazık bu insanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
errrr ~ 15 yıl önce
Ben gördüm bu kişileri hatta durumları o kadar kötü ki tepelerinde akbaba dolaşıyordu:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 15 yıl önce
Kural basit... Hemen Dubaiye iade...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000