09 Şubat 2014, Pazar 08:59:14

HAVALİMANINDA GENİŞLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, "Pist uzatılması, Genişletilmesi ile PAT Sahaları Bakım ve Onarımı" devam eden havalimanında inceleme yaptı.
  • Pisti uzatmak için çalışma yapılıyor yapılmasına da sonra AVM'lere takılıp eşik kaydıracaksınız sanırım. Umarım başladığınızdan daha kısa bir pist ile bitmez bu çalışmalar. Havalimanı Müdürü ve Vali bir araya gelmişken keşke bunu da konuşup çözseydiniz.
  • Epeydir uçuş olmuyor,tüm Çanakkale uçmayı özledi,umarım biran önce açılır.
  • Helal olsun başarılı bir müdür olma yolunda Hasan bey

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, yapımı devam eden havalimanında inceleme yaptı.

Vali Çınar’a Havalimanı ziyaretinde İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin refakat etti. Havalimanı Müdürü Hasan Pala ve havalimanı yetkilileri tarafından karşılanan Vali Ahmet Çınar daha sonra Müdür Hasan Pala’nın makamına geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi`nin 99. Yıldönümü etkinlikleri öncesinde Havalimanında tamamlanma aşamasına getirilen "Pist uzatılması, Genişletilmesi ile PAT Sahaları Bakım ve Onarımı" çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Ahmet Çınar'a, aynı zamanda havalimanı uzman personeli tarafından havacılık ve havalimanı ile ilgili bilgiler verildi.

Ziyarette 2350 x 45 metre boyutlarına yükseltilen havalimanı pistinin faaliyete geçmesi ile birlikte daha fazla sayıda uçağın hizmet verebileceği belirtildi.

HAVALİMANINDA GENİŞLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yorumlar

AVM'ler ~ 10 yıl önce
Pisti uzatmak için çalışma yapılıyor yapılmasına da sonra AVM'lere takılıp eşik kaydıracaksınız sanırım. Umarım başladığınızdan daha kısa bir pist ile bitmez bu çalışmalar. Havalimanı Müdürü ve Vali bir araya gelmişken keşke bunu da konuşup çözseydiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Epeydir uçuş olmuyor,tüm Çanakkale uçmayı özledi,umarım biran önce açılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helal olsun başarılı bir müdür olma yolunda Hasan bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000