23 Kasım 2012, Cuma 10:41:51

HAVALİMANINDA FİLM GİBİ SOYGUN!

Polis kılığındaki soyguncular, havalimanında yaklaşık 2 milyon 500 bin doları çalarak kayıplara karıştı!

Moskova Vnukova Havalimanı filmleri aratmayan bir soyguna sahne oldu. Polis kılığındaki soyguncular, nakit para taşıyan görevlilerden 75 milyon rubleyi (yaklaşık 2,5 milyon dolar) çalarak kayıplara karıştı.

RBC ajansının bildirdiğine göre olay, dün saat 16.00 sılarında yaşandı. Sahte polis üniformalı üç silahlı soyguncu, nakit para taşıyan özel görevlileri darp ederek 75 milyon ruble ile birlikte izlerini kaybettirdi. Polis soyguncuları bulmak için operasyon başlattı.

Olayın işin en ilginç yanı ise neredeyse herkesin gözü önünde meydana gelen olayın mağdurunun, gasp edildiğini kabul etmemesi oldu. Şahış polise şikayette bulunmayı reddetti.

Dağıstanlı bir şirketin genel müdürü olan 35 yaşındaki K. M., "Böyle bir olay olmadı" deyince iş karıştı. Yetkililer ortada "kara para aklama" olayı olduğunu, mağdur tarafın paraya sahip çıkmayarak soruşturmadan kurtulmaya çalıştığını sanıyor.

Vnukovo Havalimanı'nda 2009 yılında da iki yolcu silahlı soyguna uğramış, kalaşnikoflarla havaalanına gelen soyguncular, içinde 44 milyon ruble bulunan çantayı çalarak kaçmayı başarmıştı. 

HAVALİMANINDA FİLM GİBİ SOYGUN!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000