14 Ağustos 2014, Perşembe 10:53:22

HAVALİMANINDA FİLM GİBİ SOYGUN!

Şili'nin başkenti Santiago'daki havalimanında filmleri aratmayan bir soygun yaşandı.
  • Şilili misin Ziya ;)
  • bizim memleketten olay oldu,her sabah kedi kopek araba kazalari izlemekten sikilmistik,bu olay oldu 3 gundur sabah aksam televizyonlarda bunu izliyoruz.. sili de silahli soygun hemen hemen hic yok,sili hakkinda bilgi vereyim, guney amerikanin en refah ulkesi,kisi kasina milli gelir turkiyenin 2 kati 19.000 $ , dis ticaret acigi yok,senelerdir fazla veriyor .. bu soygun havalimaninin kargo kisminda 8 kisi tarafindan olmus, ellerinde yuksek kalibreli zirh delebilen silah varmis,o sebebten korumalar kapiyi acip ,parayi vermisler, boyle silahlar askeriyeden tedarik edilebilecegi icin peru,bolivyali,arjantinli askerleri,ceteleri vs arastiriyorlar..
  • Soyguncular silahlimiydi yoksa biz soyguna geldik paraları verirmisiniz dediler

Şili'nin başkenti Santiago'da 8 kişi, silahsız korumaların bulunduğu zırhlı aracı tereyağından kıl çeker gibi soyup kayıplara karıştı. Polisiye filmleri andıran olay, şöyle gerçekleşti: Daha önce bölgede inceleme yapan ve her olasılığı hesaplayan soyguncular, havalimanının kargo bölümündeki uçağa nakit para taşıyan zırhlı aracın önünü kesti. Korumaların havaalanı kuralları nedeniyle silahsız olmasından faydanalanan soyguncular, tek bir kurşun atmadan 10.5 milyon dolar nakit parayı alarak sırra kadem bastı.

Soruşturma başladı

Paraları kolaylıkla alan soyguncular, korumaları bağladıktan sonra iki araçla farklı yönlere doğru uzaklaştılar. Soyguncuların kaçarken kullandıkları otomobillerden biri bulundu. Soyguncuları yakalama sözü veren İçişleri Bakanı, "Soruşturmadan mümkün olan en kısa sürede bir sonuç almak istiyoruz. Güvenlik güçleri böylesi büyük bir soygunu kimin gerçekleştirdiğini kısa süre içinde bulacaktır" şeklinde iddialı bir açıklama yaptı. Kapatılan havalimanında seferlerin yeniden başladığı açıklandı. 

HAVALİMANINDA FİLM GİBİ SOYGUN!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şilili misin Ziya ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 10 yıl önce
evet
ziya tarkan kozan ~ 10 yıl önce
bizim memleketten olay oldu,her sabah kedi kopek araba kazalari izlemekten sikilmistik,bu olay oldu 3 gundur sabah aksam televizyonlarda bunu izliyoruz.. sili de silahli soygun hemen hemen hic yok,sili hakkinda bilgi vereyim, guney amerikanin en refah ulkesi,kisi kasina milli gelir turkiyenin 2 kati 19.000 $ , dis ticaret acigi yok,senelerdir fazla veriyor .. bu soygun havalimaninin kargo kisminda 8 kisi tarafindan olmus, ellerinde yuksek kalibreli zirh delebilen silah varmis,o sebebten korumalar kapiyi acip ,parayi vermisler, boyle silahlar askeriyeden tedarik edilebilecegi icin peru,bolivyali,arjantinli askerleri,ceteleri vs arastiriyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Soyguncular silahlimiydi yoksa biz soyguna geldik paraları verirmisiniz dediler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000