19 Şubat 2013, Salı 09:14:41

HAVALİMANINDA ELMAS SOYGUNU!

Brüksel'deki Zaventem Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde ağır silahlarla soygun yaşandı...
  • zavallı soyguncular permit leri olmayınca mecburen citleri kullanmıslar
  • Az önce haberlerde dinledim, calinan elmaslarin degeri 360 Milyon Euro...
  • Koptum bu yoruma hahaha :)) Evet type rating mağdur ve mağdureleri olayı planlamış :)
  • Bu soyguncular soygunu ağır silahlarla geldikleri ve girebildikleri hava alanında mı yapmışlar, yoksa babalarının çiftliklerinde mi?
  • Adamlarda tip parası yokmuş.
  • çöşşş

Swiss Havayollarına ait uçağa bagajlar yüklendiği sırada yaklaşan soyguncular bir bavul dolusu elmasla kayıplara karıştı.

Belçika'nın başkenti Brüksel yakınlarındaki Zaventem Havalimanı'nda makineli tüfeklerle bir soygun gerçekleştirildi. Tel örgüleri araçlarıyla yararak havaalanının apronuna giren kimliği belirsiz kişiler, Brüksel - Zürih seferini yapmaya hazırlanan Swiss Air'e ait uçağı bagaj yüklemesi yapıldığı sırada soydu. Bir özel güvenlik şirketinden uçağa aktarılan değerli eşyaların arasından bavul dolusu elması alarak kaçan hırsızlar havalimanı polisi ve güvenliğini atlatmayı başararak izlerini kaybettirdi. Olaydan birkaç saat sonra Brüksel'in diğer kenarında yakılmış bir aracın soygunculara ait olduğu üzerinde duran emniyet birimleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Brussels Airport'tan yapılan yazılı açıklamada, ''Pazartesi saat 19.47'de tel örgülerle çevrili havalaalanına iki araç izinsiz şekilde girmiştir. Ağır makineli tüfeklerle donatılmış soyguncular Swiss Havayollarına ait uçağa kadar ulaşarak buradan değerli malzemelere el koydular. Ateş edilmeyen soygunda hiç kimse yaralanmamıştır. Birkaç dakika süren soygunda hırsızlar geldikleri şekilde tahrip ettikleri tel örgüleri yararak kaçmayı başarmışlardır.'' denildi. Zürih seferine çıkmaya hazırlanan uçağın uçuşu iptal edilirken, Brüksel Havalimanındaki diğer seferlerde herhangi bir gecikme yaşanmadı.

HAVALİMANI SOYGUNU İLK DEĞİL

Brüksel Havalimanındaki soygun olayı güvenlik zaafiyetini yeniden gündeme getirdi. Birkaç gün önce 12 yaşındaki bir çocuğun İspanya'ya giden uçağa biletsiz şekilde bindiği ortaya çıkmıştı. 2005 yılında ise yine benzer şekilde uçaktan bir bavul dolusu elmas çalınmış, 2001 yılında da değerli evraklar ve mücevher soygunu yaşanmıştı. (Haber7)

HAVALİMANINDA ELMAS SOYGUNU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

neyapsin ~ 11 yıl önce
zavallı soyguncular permit leri olmayınca mecburen citleri kullanmıslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay Be ~ 11 yıl önce
Az önce haberlerde dinledim, calinan elmaslarin degeri 360 Milyon Euro...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Type parasımı? ~ 11 yıl önce
Koptum bu yoruma hahaha :)) Evet type rating mağdur ve mağdureleri olayı planlamış :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaalanı mı? ~ 11 yıl önce
Bu soyguncular soygunu ağır silahlarla geldikleri ve girebildikleri hava alanında mı yapmışlar, yoksa babalarının çiftliklerinde mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman'a ~ 11 yıl önce
Adamlarda tip parası yokmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 11 yıl önce
çöşşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000