04 Ağustos 2014, Pazartesi 17:27:54

HAVALİMANINDA BÜYÜK PANİK!

Ebola virüsü etkisindeki Batı Afrika ülkesi Sierra Leone’den gelen 72 yaşındaki kadın bir yolcunun İngiltere’nin başkenti Londra’daki Gatwick Havaalanı’nda hayatını kaybetmesi ülkede panik yarattı.
  • bu virüs bi şekilde ortaya çıkarıldı ve bu virüs nasıl ortaya çıktıysa bünün tedavisi için gereken ilaç bu şekilde bi patlama yapacak bunlar para için yapılabilecek alçaklıklardan sadece birisi domuz gribi çeşitli salgınlarda aynen bu şekilde olmuştu
  • Çok merak ediyorum,bizim thy halen uçuşlarına devam ediyor,birimizin başına birşey gelicek bu virüsden sonrada uçuşlara devam edicekmisiniz???
  • Afrika'ya her gün onlarca sefer düzenleyen havayolları düşünsün.. Aaa bi dakka yav!?!
  • bizde anlasilmasi ancak yolcu oldugunde olur, oda eger doktor arkadas dikkatli ise..
  • 2 agustos sabahi logos tan gelen yolcu uçağı

Daily Mirror gazetesine konuşan havaalanı yetkilileri Gambia Bird Havayolları’na ait bir uçaktan inen yolcunun sürekli kustuğunun ve terlediğinin tespit edilmesinin ardından acilen hastaneye kaldırıldığını ancak kısa süre sonra hayatını kaybettiğini söyledi. Yetkililer hasta kadının Ebola virüsü taşıyor olabileceği yönündeki şüpheler nedeniyle Sierra Leone’nin başkenti Freetown’dan yola çıkan ve Gambia’nın Bajul kenti üzerinden Londra’ya gelen uçaktaki 128 yolcu ve mürettebatın karantinaya alındığını söyledi.

Sağlık Bakanılığı konu ile ilgili yayınladığı açıklamada yapılan testler sonucunda hastanın Ebola virüsü taşımadığının tespit edildiğini ve havaalanında uygulanan karantinaya son verildiğini belirtti.

TARİHİN EN BÜYÜK SALGINI

Batı Afrika’da Şubat ayında başlayan Ebola virüsü salgını şimdiye dek 826 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Henüz bir tedavisi bulunmayan ölümcül Ebola virüsünü kapan kişiler ilk etapta baş, kas ve boğaz ağrısı gibi grip benzeri semptomlar sergiliyor. Hastalığın ileri evrelerinde ishal ve kusma gibi belirtilerin ortaya çıkmasının yanı sıra hastaların göz, kulak ve burunları da kanamaya başlıyor.

Ebola virüsünü kapan kişilerin %90’ının hayatını kaybettiğini belirten doktorlar tüm Ebola hastalarının karantinaya alınmasını tavsiye ediyor. (Hürriyet)

HAVALİMANINDA BÜYÜK PANİK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

mert ~ 10 yıl önce
bu virüs bi şekilde ortaya çıkarıldı ve bu virüs nasıl ortaya çıktıysa bünün tedavisi için gereken ilaç bu şekilde bi patlama yapacak bunlar para için yapılabilecek alçaklıklardan sadece birisi domuz gribi çeşitli salgınlarda aynen bu şekilde olmuştu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 10 yıl önce
Çok merak ediyorum,bizim thy halen uçuşlarına devam ediyor,birimizin başına birşey gelicek bu virüsden sonrada uçuşlara devam edicekmisiniz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
Afrika'ya her gün onlarca sefer düzenleyen havayolları düşünsün.. Aaa bi dakka yav!?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 10 yıl önce
bizde anlasilmasi ancak yolcu oldugunde olur, oda eger doktor arkadas dikkatli ise..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
2 agustos sabahi logos tan gelen yolcu uçağı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000