01 Aralık 2015, Salı 16:29:24

Havalimanında bomba paniği

Bulgaristan'ın başkenti Sofya Havalimanı önünde bir minibüste patlayıcı madde bulundu. Havalimanında terminal 1 kapatıldı.
  • Zakuska senin kayis kopmus git bir baktir.
  • Ben tezimi yaptim ve ulkeme dondum..sizlerdende cok gordum eziksiniz,gercek vatan hainisiniz,dolandurcisiniz.....Agzimi sizin gibi bozmam Gercekler acidir ama oylesiniz hahah
  • Zorunuza gidiyo kisa olsun diye bulgar yazdim sende bugar cingesi olsa gereksin haaa
  • Bulgaristanda bulgar kalmadi hepsi ingilterede arkadaslar AB de oldugu icin gelip buradan yardimini alan ulkesine dondu maas kartlarida londrada kalan arkadaslarinda onlar cekip bulgar..gonderiyo daha neler neler donuyo..turkideki bircok bulgar gocmeni turkuz diyedendr burada askerlikten kacip gelende TURKIYEM VATAN HAINLERIYLE DOLU artik hepsinsen nefret ediyorum
  • nedir yaw şurda burda heryerde bomba

Bulgaristan'ın başkenti Sofya Havalimanı önünde park halinde bulunan bir minibüste patlayıcı madde bulundu. Havalimanında terminal 1 kapatıldı.

Aracın şüpheli görülmesi üzerine yapılan kontrollerde patlayıcı madde bulundu. Polis terminal 1'i kapatırken, uçuşların tamamının terminal 2'ye alındığı açıklandı.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürerken, terminal 1'in gece yarısına kadar kapalı kalacağı bildirildi.

Havalimanında bomba paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Kayis kopmus ~ 8 yıl önce
Zakuska senin kayis kopmus git bir baktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunlara az bile ~ 8 yıl önce
Olmayan kayış kopamaz kardeşim. Bunda kayış olsa kafa olsa Türkiyede okurdu. Baba parasıyla Bulgaristan da tüyleri yolunmuş kesin 4 senelik uniyi de 6-7 sene de bitirmiştir. İsyanı buna.
Zakuska ~ 8 yıl önce
Ben tezimi yaptim ve ulkeme dondum..sizlerdende cok gordum eziksiniz,gercek vatan hainisiniz,dolandurcisiniz.....Agzimi sizin gibi bozmam Gercekler acidir ama oylesiniz hahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zakuska ~ 8 yıl önce
Zorunuza gidiyo kisa olsun diye bulgar yazdim sende bugar cingesi olsa gereksin haaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapma bunuu ~ 8 yıl önce
Desene bulgarlar bana çok çektirdi. O kadar vatan perversen neden gittin de bulgarlara yıllık en az 10 bin euro bayıldın. Cahil insan Türkiyede senin gibi liseyi zor bitirenler gidip bulgaristan da yüksek lisans master yaptılar. Tabi bu lafım herkese değil ama senin gibi m.l çok piyasada. Serbest piyasa ekonomisi arz talep meselesi tavuk buldun mu yolacaksın diyor adamlar. Nasıl olsa benim ülkemde çalışmayacak versin parayı ister ilim alsın ister babayı diyor. Allah senin çalışacağın şirketlere kolaylık versin sen şimdi üniversite mezunu musun yolunmuş tavuk. Sen de şimdi yok üniversite yok yüksek lisans 28 yaşında bedelinden faydalanmışsındır vatan perver kişilik.
Zakuska ~ 8 yıl önce
Bulgaristanda bulgar kalmadi hepsi ingilterede arkadaslar AB de oldugu icin gelip buradan yardimini alan ulkesine dondu maas kartlarida londrada kalan arkadaslarinda onlar cekip bulgar..gonderiyo daha neler neler donuyo..turkideki bircok bulgar gocmeni turkuz diyedendr burada askerlikten kacip gelende TURKIYEM VATAN HAINLERIYLE DOLU artik hepsinsen nefret ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jivkovçu seni ~ 8 yıl önce
Bulgar göçmeni değil bulgaristan GÖÇMENİ, hiç merak etme sen hepsi senden daha vatan severler. Senin de oradan geldiğin belli çakal, göçmenler dürtsün seni.
burda ~ 8 yıl önce
Burda Hollandada cok bulgar var. isleri gucleri somurgelik ve hirsizlik. cingene halki
b ~ 8 yıl önce
nedir yaw şurda burda heryerde bomba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000