12 Kasım 2014, Çarşamba 07:48:01

HAVALİMANINA YÜZME HAVUZU

Hamad Uluslararası Havalimanı (HIA) son teknolojiyle donatılmış tesislerinden, The Airport Hotel & Vitality Spa’nın açılışını resmi olarak yaptı.
  • Bari uçak oraya inse
  • Araplardan baska kimsede para yok artık. Dunyada para kazanan ulke kalmadi.neyi elestiriyorsunuz adamlarda para var yatirim yapiyor para kazaniyor dunyaya istihdam sunuyorlar. hia nin neresi oldugunu bilmiyorsani googledan bir bakin.sundugu hizmetleri arastirip karsilastirin,kimler rakipleri bir okuyun. Yıllardır sektore begenmediginiz araplar öncülük yapiyor en iyi hizmeti ve servisi onlar sunuyor.adamlarin kaynagi var ve para yatirip para kazaniyorlar. neyi kimi niye elestiriyoruz,birakin artık camur atmayi da örnek alip biz ne yapariZ ona bakalim.
  • Bıktık arkadaş bıktık bu arap kokan haberlerden. Bize ne elin arabının havuzundan
  • Havuz ne demek bilmiyor bunlar, bizimki çağirsin öğrensin
  • Su petrol bir tükensin, o zaman görecegim bu arap devletleri. Dünyanin parasini harciyorlar yatirim deyip, ama manager'leri, pilot'lari, mühendisleri vs. hep yabanci. Yabancilar'in sayesinde gök delenler, lüks oteller, mega hava limanlari yapiyorlar. "Know how" sifir, Dolar cok. Kültürel ve toplumsal gelisme hic yok. Hala orta cag'da gibi bir düsünceleri ve yasantilari var. Kadinlari baskilayan; Bangladesh, Sri Lanka dan gelen iscilerine esir muamelesi yapan, zamanin arkasinda kalmis bir toplum. Petrol bitsin, Mercedes den inip tekrar deve'ye binmek nasil bir duygu'mus bize anlatirlar insallah :-)
  • Katar.. Yeni havalimani.. Havaciligi takip edenin bilmesi gerekir
  • Katarda bulunan bir arap havalimanı. Ne hikmetse airport haberde de bir arap merakı başladı. Modaya uydu galiba.
  • 1. Bu haber degil basin bulteni 2. Hamad neresi? Tek cikarim yapabildigim resimdeki entarili abiden dolayi Korfez ulkesi
  • Bu habercilik mi acaba? Merak ediyorum, resimle desteklenmemis haber, hamad denilen havalimaninin nerde oldugunu bilmeyen icin sonuna kadar okumasini gerektiren bir cesit zaman kaybi falan. Baska bi haberde ucu acik birakilan anlami verilmeyen havacilik terimleriyle dolu bir haberEditorlerin havaciliktan veya habercilikten haberleri yok. Bloggerlarin veya blog okurlarinin haber sitelerinden neden hazetmedigine guzel bir orneksin airporthaber

Hamad Uluslararası Havalimanı (HIA) son teknolojiyle donatılmış tesislerinden, The Airport Hotel & Vitality Spa’nın açılışını resmi olarak yaptı. Havalimanının güney bölümünde yer alan 100 odalı The Airport Hotel & Vitality Spa, HIA’dan geçen yolculara, seyahat ihtiyaçlarına ve programlarına göre harika hizmetler ve esneklikler sunuyor.  

Misafirler uçuşları arasında  The Airport Hotel & Vitality Spa’da, ünlü tasarımcıların markaları ile elektronik mağazalarının bulunduğu 70’den fazla perakende mağazayı gezebilir veya dünya mutfaklarından herkesin damak tadına uyacak seçkin ürünlerin sunulduğu 30’dan fazla cafe ve restoranda eşsiz ve ayrıcalıklı lezzetler tadabilirler.

Yolcular Vitality Spa’da, seyahat yorgunluklarını atmak amacıyla eşsiz bir spa deneyimi yaşayabilir,  yüzme havuzu, Squash sahaları, kardiyo aletleri ve kişisel antrenör dahil, tesiste sunulan tüm spa hizmetlerinden faydalanabilirler.

Hamad Uluslararası Havalimanı CEO’su Badr Al Meer, The Airport Hotel & Vitality Spa’nın açılmasının Hamad Uluslararası Havalimanı için önemli bir kilometre taşı olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Yolcularımıza, Doha’da misafirimiz oldukları süre boyunca ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak dikkatli bir şekilde tasarlanmış çok yönlü bir tesis sunabildiğimiz için son derece memnunuz.”

The Airport Hotel & Vitality Spa’nın resmi olarak açıldığını belirten Havalimanı Genel Müdür’ü Philippe Anric ise şunları söyledi : “Oteldeki amacımız, ister bir saat, ister bir gün kalsınlar, tüm ziyaretçilerimize en iyi konaklama deneyimini sunmak. Mükemmel müşteri hizmetini her zaman ön planda tuttuğumuz yolcuları The Airport Hotel & Vitality Spa’da karşılamayı dört gözle bekliyoruz.”

HAVALİMANINA YÜZME HAVUZU

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

kral ~ 9 yıl önce
Bari uçak oraya inse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Araplardan baska kimsede para yok artık. Dunyada para kazanan ulke kalmadi.neyi elestiriyorsunuz adamlarda para var yatirim yapiyor para kazaniyor dunyaya istihdam sunuyorlar. hia nin neresi oldugunu bilmiyorsani googledan bir bakin.sundugu hizmetleri arastirip karsilastirin,kimler rakipleri bir okuyun. Yıllardır sektore begenmediginiz araplar öncülük yapiyor en iyi hizmeti ve servisi onlar sunuyor.adamlarin kaynagi var ve para yatirip para kazaniyorlar. neyi kimi niye elestiriyoruz,birakin artık camur atmayi da örnek alip biz ne yapariZ ona bakalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine ~ 9 yıl önce
Bıktık arkadaş bıktık bu arap kokan haberlerden. Bize ne elin arabının havuzundan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Havuz ne demek bilmiyor bunlar, bizimki çağirsin öğrensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batacaklar ~ 9 yıl önce
Su petrol bir tükensin, o zaman görecegim bu arap devletleri. Dünyanin parasini harciyorlar yatirim deyip, ama manager'leri, pilot'lari, mühendisleri vs. hep yabanci. Yabancilar'in sayesinde gök delenler, lüks oteller, mega hava limanlari yapiyorlar. "Know how" sifir, Dolar cok. Kültürel ve toplumsal gelisme hic yok. Hala orta cag'da gibi bir düsünceleri ve yasantilari var. Kadinlari baskilayan; Bangladesh, Sri Lanka dan gelen iscilerine esir muamelesi yapan, zamanin arkasinda kalmis bir toplum. Petrol bitsin, Mercedes den inip tekrar deve'ye binmek nasil bir duygu'mus bize anlatirlar insallah :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Katar.. Yeni havalimani.. Havaciligi takip edenin bilmesi gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamad ~ 9 yıl önce
Katarda bulunan bir arap havalimanı. Ne hikmetse airport haberde de bir arap merakı başladı. Modaya uydu galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mjjj ~ 9 yıl önce
1. Bu haber degil basin bulteni 2. Hamad neresi? Tek cikarim yapabildigim resimdeki entarili abiden dolayi Korfez ulkesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalitesiz haber ~ 9 yıl önce
Bu habercilik mi acaba? Merak ediyorum, resimle desteklenmemis haber, hamad denilen havalimaninin nerde oldugunu bilmeyen icin sonuna kadar okumasini gerektiren bir cesit zaman kaybi falan. Baska bi haberde ucu acik birakilan anlami verilmeyen havacilik terimleriyle dolu bir haberEditorlerin havaciliktan veya habercilikten haberleri yok. Bloggerlarin veya blog okurlarinin haber sitelerinden neden hazetmedigine guzel bir orneksin airporthaber

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000