27 Aralık 2015, Pazar 07:50:56

Havalimanına ulaşım sorunu çözüldü

Erzincan Belediyesi kentteki önemli br problemi daha çözüme kavuşturdu.
  • Sayın başkanım Erzincan terminalinden gece sabahın 5.30 a kadar otobüs yoktor hiç olmazsa saatte bir otobüs koysanız diğer illerde var bizim şehrimizde yoktur.
  • taksiler 30 liraya götürüyordu iyi olmuş
  • Öncelikle halkının isteklerine problemlerine kısa sürede cevap verebilen bu anlayışı taktir ediyor başarılarının devamını diliyorum.Cok önemli bir nokta bazı insanların tekelinden çıkmış olup halka çok faydalı bir proje daha hayata geçirilmiştir helal olsun
  • Erzincanda hava alanı nerdeyse şehir içi sayılır bugüne kadar böyle bir seferi getirmeyenlere sormak lazım ,bence siz getirenlerin övünmesini gerektiren ciddi bir iş degil.yani yapıması basit ancak yapılmamış bir görev bugüne kadar yapılmayışındaki tek amaç taksiciler para kazansın baskısından öte birşey değildi.yinede hayırlı olsun.
  • İyi bir hizmet olur
  • kaç para bu otobüsler? 1.75 mi?
  • Siz gorevden ayrilinca hemen kaldirilan izmir seferlerini tekrar gozden gecirin lutfen. Size sirin gozukmek icin yapilan ucuz hareketler gorevden ayrılınca direk kaldırıldı

Erzincan Belediyesi kentteki önemli br problemi daha çözüme kavuşturdu. Halkın havaalanına daha rahat ulaşabilmesi için Erzincan Belediyesi tarafından Kent İçi Ulaşım Kooperatifi aracılığı ile otobüs seferleri düzenlenecek. 28 Aralık Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan seferler 7.30, 12.30 ve 18.30 saatlerinde hizmet verecek.

Bir süredir bu konu hakkında çalışma yürütüldüğünü belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Hava yoluyla seyahat eden çok sayıda hemşehrimizi havaalanına gitme konusunda yaşadığı araç sıkıntıları sık sık bizlere ulaştırılıyordu. Büyük şehir belediyesi olmayan illerde, havaalanlarının mücavir alan dışında kalması, başka belediyelerin sınırlarından geçilmesi, kent içinde yolcu taşıma işinin bizzat belediye tarafından değil bir kooperatif tarafından yapılması gibi sorunlar sebebi ile havaalanı şehir merkezi arasında toplu taşıma işinin yapılması bu güne kadar mümkün olmadı. Bir çok prosedürü aşarak, çeşitli girişimlerle ve üretilen çözüm yöntemleri ile bu sorunu çözdük. Artık Pazartesi günü itibariyle otobüs seferlerine başlıyoruz. Fevzi Paşa Caddesi Dörtyol duraklarından 7.30, 12.30 ve 18.30 saatlerinde hizmet verecek.” dedi. 

Havalimanına ulaşım sorunu çözüldü

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

ayhan çakır ~ 8 yıl önce
Sayın başkanım Erzincan terminalinden gece sabahın 5.30 a kadar otobüs yoktor hiç olmazsa saatte bir otobüs koysanız diğer illerde var bizim şehrimizde yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7-77 ~ 8 yıl önce
taksiler 30 liraya götürüyordu iyi olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erzincan'lı ~ 8 yıl önce
Öncelikle halkının isteklerine problemlerine kısa sürede cevap verebilen bu anlayışı taktir ediyor başarılarının devamını diliyorum.Cok önemli bir nokta bazı insanların tekelinden çıkmış olup halka çok faydalı bir proje daha hayata geçirilmiştir helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikmet ~ 8 yıl önce
Erzincanda hava alanı nerdeyse şehir içi sayılır bugüne kadar böyle bir seferi getirmeyenlere sormak lazım ,bence siz getirenlerin övünmesini gerektiren ciddi bir iş degil.yani yapıması basit ancak yapılmamış bir görev bugüne kadar yapılmayışındaki tek amaç taksiciler para kazansın baskısından öte birşey değildi.yinede hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
irtifamız yüksey ~ 8 yıl önce
İyi bir hizmet olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 8 yıl önce
kaç para bu otobüsler? 1.75 mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayokan ~ 8 yıl önce
Evet
5 ~ 8 yıl önce
5 TL
Sayin Yıldırım ~ 8 yıl önce
Siz gorevden ayrilinca hemen kaldirilan izmir seferlerini tekrar gozden gecirin lutfen. Size sirin gozukmek icin yapilan ucuz hareketler gorevden ayrılınca direk kaldırıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 8 yıl önce
Sen az bindin o yuzden kaldirdim. Imza: ali sabanci
¿ ~ 8 yıl önce
Simdiye kadar niye böyle bir problem vardi? Hic kimsenin sormamadi garip deel mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000