25 Kasım 2014, Salı 08:02:39

HAVALİMANINA ROKETLİ SALDIRI

Libya'nın başkenti Trablus'un doğusundaki Mitiga Uluslararası Havalimanı'na hava saldırısı oldu. Saldırıyı Hafter güçleri üstlendi.
  • bu apronda görülen ve teröristlerin kullandığı 4x4 arazi araçlarının aynısı geçtiğimiz günlerde bir gemi dolusu iskenderun limanına indirildi. sonra da bir iki gecede yok ettiler, nereye gitti acaba... aynısını işid de kullanıyor, diğer terörist örgütler de.
  • Yaklaşık 5 yılımı paylaştığım şirketimizden, annemin sağlık sorunları nedeni ile ayrılmak durumunda kaldım. Bir THY yolcusu olarakta şunu sizinle paylaşmalıyım ki HBO lakaplı kişi kurumun saygınlığını derinden zedeleyen, misafirlerimizin rahatlıkla ulaşabildiği internet sayfasından gerek yorgunluğumuz, ekip içi hiyerarşik düzenin sonuçları, sorumlu kabin amirlerinin saç ve duruşlarıyla çeşitli hayvanlara benzerlik gösterdiğine inanılan fotoğrafların paylaşımı, uçak içi tüm özel durumların alay konusu edilmesi ve saygın kişilerin hayvan yahut videolardaki durumlara benzetilmesi, yatı seferlerinin tüm ayrıntılarının ortaya sunulması, kazaya uğrayan uçaklarla dalga geçilmesi, kabin memurlarının çok çalışan ve hakkını alamayan kişiler gibi lanse edilmesi, en düşük kıdemdeki kabin memurunun en çok çalışan ve diğerlerinin o niyetle daha az çalıştığı lanse edilen, gurbetçi diye tabir ettiğimiz vatandaşlarımızın lisan ve şiveleriyle dalga geçildiği ve onlara uçuşta veremedikleri cevapları bu sayfa aracılığıyla teker teker toplanıp bi deşarj olma alanı gibi kullanmaları yeni başlayan kabin memuru kardeşlerimize de iyi örnek olmamakta, ön yargı oluşturmaktadır. Ben sadece ekmek yediğim yer diye değil bir zamanlar ekmek yediğim yer diye de hala şirketimi düşünmekteyim. Şirketin sosyal medyada paylaşılmamasi gereken özel bilgilerin ihlalini gerçekleştiren bu şahsı tanımaktayım ve şahsen dava edeceğimi saygılarımla arz eder hayırlı günler dilerim. Gizem Müslim (Üstündağ)

Libya'nın başkenti Trablus'un doğusundaki Mitiga Uluslararası Havalimanı'na yapılan saldırıyla ilgili bilgi veren Mitiga Havaalanı Müdürü Ebubekir Vehamide, Hafter'e bağlı birliklere ait savaş uçaklarından iki roket atıldığını, roketlerden birinin pistlerin yakınına diğerinin ise sivillere ait eve isabet ettiğini söyledi. Saldırının ardından evdeki sivillerin hastaneye kaldırıldığını ifade eden Vehamide, sağlık durumları hakkında ise ayrıntılı bilgi vermedi. Havadan bombalanan havalimanı, Hafter'in rakibi Fecr Libya isimli silahlı grubun kontrolü altında.

2011’de Muammer Kaddafi’nin devrilmesinin ardından siyasi istikrarın sağlanamadığı Libya'da, 25 Haziran’da düzenlenen seçimlerden sonra siyasi sahnede büyük değişiklikler oldu ve Libya’da iki ordu, iki parlamento ve iki hükümet oluştu.
Kaddafi’nin devrilmesinden sonra Libya’da ordu standartlarında bir askeri yapı kalmadı ve sahada farklı siyasi ajandaları olan birbirinden bağımsız silahlı milisler hâkim olmaya başladı.

Emekli General Halife Hafter’in Zintan merkezli milis gruplarla mayıs ayında başlattığı darbe girişimi, Trablus ve Misrata'daki silahlı gruplarla ortak hareket eden Trablus'taki merkezi yönetim tarafından engellenmişti.

Bu olayların ardından iki meclisin faaliyete geçtiği ülkede, Milli Genel Kongre'nin desteklediği Libya Şafağı (Fecr) Koalisyonu ile Tobruk Temsilciler Meclisi'nin destek verdiği Hafter'e bağlı Onur Operasyonu Koalisyonu arasındaki çatışmalar devam ediyor.

HAVALİMANINA ROKETLİ SALDIRI

Yorumlar

4x4 ~ 9 yıl önce
bu apronda görülen ve teröristlerin kullandığı 4x4 arazi araçlarının aynısı geçtiğimiz günlerde bir gemi dolusu iskenderun limanına indirildi. sonra da bir iki gecede yok ettiler, nereye gitti acaba... aynısını işid de kullanıyor, diğer terörist örgütler de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yaklaşık 5 yılımı paylaştığım şirketimizden, annemin sağlık sorunları nedeni ile ayrılmak durumunda kaldım. Bir THY yolcusu olarakta şunu sizinle paylaşmalıyım ki HBO lakaplı kişi kurumun saygınlığını derinden zedeleyen, misafirlerimizin rahatlıkla ulaşabildiği internet sayfasından gerek yorgunluğumuz, ekip içi hiyerarşik düzenin sonuçları, sorumlu kabin amirlerinin saç ve duruşlarıyla çeşitli hayvanlara benzerlik gösterdiğine inanılan fotoğrafların paylaşımı, uçak içi tüm özel durumların alay konusu edilmesi ve saygın kişilerin hayvan yahut videolardaki durumlara benzetilmesi, yatı seferlerinin tüm ayrıntılarının ortaya sunulması, kazaya uğrayan uçaklarla dalga geçilmesi, kabin memurlarının çok çalışan ve hakkını alamayan kişiler gibi lanse edilmesi, en düşük kıdemdeki kabin memurunun en çok çalışan ve diğerlerinin o niyetle daha az çalıştığı lanse edilen, gurbetçi diye tabir ettiğimiz vatandaşlarımızın lisan ve şiveleriyle dalga geçildiği ve onlara uçuşta veremedikleri cevapları bu sayfa aracılığıyla teker teker toplanıp bi deşarj olma alanı gibi kullanmaları yeni başlayan kabin memuru kardeşlerimize de iyi örnek olmamakta, ön yargı oluşturmaktadır. Ben sadece ekmek yediğim yer diye değil bir zamanlar ekmek yediğim yer diye de hala şirketimi düşünmekteyim. Şirketin sosyal medyada paylaşılmamasi gereken özel bilgilerin ihlalini gerçekleştiren bu şahsı tanımaktayım ve şahsen dava edeceğimi saygılarımla arz eder hayırlı günler dilerim. Gizem Müslim (Üstündağ)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000