13 Mart 2012, Salı 09:29:55

HAVALİMANINA GİTMEDEN ÖNCE...

Yeni bir uygulama ile havayolları şirketleri, bundan böyle yolcuların kimlik bilgilerini yolcu alana gelmeden önce, dijital olarak Schiphol’da bulunan sınır güvenlik ve Kraliyet İnzibat Birliklerine bildirmek zorunda...
  • Bu uygulama yeni değil arkadaşlar. Senelerdir yapılan bir uygulama. Hem biz diğer ülkeler için hazırlıyoruz, hemde diğer ülkeler bizim için... Her uçak için ayrı ayrı yapılmaktadır. Sağlıcakla kalın.
  • Mantıklı inşallah bizdede olur gerçi belkide şu an vardır herkes dinlenebildiğine göre
  • İnşallah bizde de aynısı yapılır. Birçok sorun hallolur kesinlikle.
  • hollandalılar da ülkerini iyice abarttılar.amsterdam da gördüğüm göçmeni hiçbir avrupa ülkesinde görmedim ben.bundan sonra önlem alsanız ne olacak ki.olan olmuş.
  • Bu kadar sacma bir sey nerede goruldu? Avrupa parasizliktan ne yapacagini sasirmis durumda arkadaslar.
  • havaalanlari oyle bir hale geliyor ki yakinda uclu saf tutturup sag bastan saydiracaklar. Artik arabanin gitmedigi yere gitmek istemiyorum. Biktim ucmaktan.
Göç ve Sığınma Bakanı Gerd Leers hem Temsilciler Meclisine hem de Senatoya gönderdiği yazılı açıkkamada, havayolları şirketlerinin yolcuların ayrıntılı bilgilerini (isim, adres, uyruk, pasaport numarası, güzergah ve bagaj bilgileri gibi) yolcu havalimanına gelmeden görevli kişilere dijital olarak bildirmesi gerektiğini belirtti. Leers bu uygulama sayesinde sınır kontrollerinin daha çabuk ve daha doğru bir şekilde yapılacağını umduğunu belirtti.

Bakan açıklamasında ilk önce Schiphol Havalimanı'nda başlatılacak bu uygulamanın diğer hava ve deniz limanlarında da kısa bir süre içinde uygulamaya alınacağını belirtti. Leers ayrıca uygulamanın sadece geliş güzergahında değil gidiş güzergahındaki yolcular içinde uygulanacağını sözlerine ekledi .

Bakan yolcuların kimlik bilgilerinin Veri Koruma Komisyonu (CBP) tarafından öngörülen şartlar dahilinde gerçekleşeceğini ve yasa tasarısının hazırlığında komisyona danışılacağını belirtti.
HAVALİMANINA GİTMEDEN ÖNCE...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu uygulama yeni değil arkadaşlar. Senelerdir yapılan bir uygulama. Hem biz diğer ülkeler için hazırlıyoruz, hemde diğer ülkeler bizim için... Her uçak için ayrı ayrı yapılmaktadır. Sağlıcakla kalın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Mantıklı inşallah bizdede olur gerçi belkide şu an vardır herkes dinlenebildiğine göre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İnşallah bizde de aynısı yapılır. Birçok sorun hallolur kesinlikle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hollandalılar da ülkerini iyice abarttılar.amsterdam da gördüğüm göçmeni hiçbir avrupa ülkesinde görmedim ben.bundan sonra önlem alsanız ne olacak ki.olan olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu kadar sacma bir sey nerede goruldu? Avrupa parasizliktan ne yapacagini sasirmis durumda arkadaslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havaalanlari oyle bir hale geliyor ki yakinda uclu saf tutturup sag bastan saydiracaklar. Artik arabanin gitmedigi yere gitmek istemiyorum. Biktim ucmaktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000