29 Haziran 2010, Salı 08:02:09

Havalimanına gelenleri köpek başlı Anubis karşılıyor

Eski çağların Mısır tanrılarından ölüm ve öteki dünya bekçisi olan köpek kafalı Anubis tanrısı, Colorado’nun Denver Havalimanı’nda yolcuları karşılıyor. Heykel Haziran ayı ortalarında, havalimanına gidiş-geliş trafiğine hâkim bir yerde, kaidesine oturtuldu.
  • Vay; Lost Adası'ndaki Jacob'un heykeli değilmi bu? -Volvo-

Denver Kent Belediye Meclis kararıyla Uluslararası Denver Havalimanı girişine dikilen 15 metre büyüklüğünde ve 7 ton ağırlığındaki Anubis, o günden beri gelen ve giden yolcuları ürkütmeye ve şaşırtmaya başladı. Şikâyetler üzerine heykelin bulunduğu yerden kaldırılması tartışılıyor.

Öte yandan Denver Havalimanı’nın uzaylılar tarafından işgal edildiği, UFO’ların buraya iniş yaptığı, gezegenler arası seyahat edenlerin havalimanının gizli kapaklı yerlerinde saklandığına dair söylentiler de halk arasında yayıldı. Anubis’in havalimanı girişine dikilmesiyle UFO’lar arasında bağ kuranların çıktığı da gözleniyor.

Bu yöndeki söylentilerin artması üzerine Anubis’i havalimanı girişine koyan yetkililer pişmanlık gösterip en yakın sürede Mısır Tanrısı yerine bir başka heykel koymak için araştırmaya girişti.

(Mahmut ŞENOL / Açık Gazete)

Havalimanına gelenleri köpek başlı Anubis karşılıyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Vay; Lost Adası'ndaki Jacob'un heykeli değilmi bu? -Volvo-

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000