20 Mart 2018, Salı 14:26:00

Havalimanına 3 ilçeden direkt sefer

Adana Büyükşehir Belediyesi, 23 Mart'tan itibaren Kozan, İmamoğlu ve Ceyhan'dan aktarmasız olarak Adana Havalimanı'na otobüs seferlerini başlatıyor.
  • Istanbul sabiha gokcen adana ucak yolculugu sonrasi, havalimanindan taksiyle ilceler garaji sonra minibusle kozan, hem yorucu hemde masrafli.Otobus sefer saatleri uygun zamanlarda ve sık olursa kozana daha rahat gidip geliriz.
  • Güzel adanamıza güzel hizmet ve adana havalimanı kesinlikle taşınmamalı

Adana Büyükşehir Belediyesi, 23 Mart'tan itibaren Kozan, İmamoğlu ve Ceyhan'dan aktarmasız olarak Adana Havalimanı'na otobüs seferlerini başlatıyor.

Adana kent merkeziyle ilçeler arasında toplu taşıma hizmetini 53 koltuklu, 85 yolcu kapasiteli klimalı otobüslerle sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, Kozan, İmamoğlu ve Ceyhan'dan Adana Havalimanı'na aktarmasız toplu taşıma hizmeti verecek. Son durağı Taşköprü olan 401 numaralı Kozan-İmamoğlu ile 407 numaralı Ceyhan hattı otobüsleri, 23 Mart'tan itibaren Adana Havalimanı'na kadar direkt yolcu taşımaya başlayacak.

TOPLU TAŞIMA AĞI SÜREKLİ GELİŞİYOR

Vatandaşların hastaneler, otogar, gar ve havalimanına kesintisiz ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla geçen ocak ayında gece mesaini başlatan Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, ilçelerden havalimanına aktarmasız toplu taşıma hizmeti vermek için planlamasını tamamladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda düzenleme yapan Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri, son durağı Taşköprü olan 401 numaralı Kozan-İmamoğlu ile 407 numaralı Ceyhan hattı otobüslerinin güzergahını Adana Havalimanı'na kadar uzattı.

ÇOK KOLTUKLU, KLİMALI OTOBÜSLERDE SEYAHAT

23 Mart'tan itibaren yürürlüğe girecek uygulamada 53 koltuklu, 85 yolcu kapasiteli klimalı, engelli asansörüne sahip otobüsler Kozan, İmamoğlu ve Ceyhan ilçelerinden aktarmasız olarak Adana Havalimanı'na yolcu taşıyacak. Vatandaşlar, Kozan-İmamoğlu hattında 6.75 lira, Ceyhan hattında 4.50 lira ücret ödeyerek havalimanına kadar yolculuk yapabilecek. 

Havalimanına 3 ilçeden direkt sefer

Yorumlar

ali ~ 6 yıl önce
Istanbul sabiha gokcen adana ucak yolculugu sonrasi, havalimanindan taksiyle ilceler garaji sonra minibusle kozan, hem yorucu hemde masrafli.Otobus sefer saatleri uygun zamanlarda ve sık olursa kozana daha rahat gidip geliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanamız ~ 6 yıl önce
Güzel adanamıza güzel hizmet ve adana havalimanı kesinlikle taşınmamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanalıyık ~ 6 yıl önce
Hiç şunu söyleyen Yok Adana’nın sariçam ilçesine bağlı Orhangazi Gültepe Esentepe Şahintepe havuz sultan selim.yeşilyepe sofolude de gibi mahallelerinden Adana’nın şehir hastanesine giden direk aktarmasız ve Kozan yolundan Ptt evlerinden yeşilbulvardan giden hiçbir büyükşehire ait belediye otobüsü Yok aktarma yapmalısın yada yaklaşık 1.30 saat barajyolunu dolanıp gitmelisin. Varsa yanlışımız ama vicdanlı olarak cevap verin. Hizmet bu şekilde olur yada Kozan ve İmamoğlu’ndan gelen otobüş şehir hastanesine de uğrasın
Çukurova ~ 6 yıl önce
İstesek de istemesek de.....Uysa da uymasa da.....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000