06 Ekim 2017, Cuma 09:40:00

Havalimanı yapımı için daire hediye edecek

Tütüncü İletişim A.Ş. Çorum Havaalanı’nın yapımına destek amacıyla, bir daire bağışlama taahhüdünde bulundu.
  • Çorumun havalimanı aşkını anlamak mümkün değil. 50 km uzaklıktaki havalimanını kullanan çorumlu sayısı uçuş başına 30 dahi değil. Bunlar otobüs gibi zannediyor herhalde uçağı..

Tütüncü İletişim A.Ş. Çorum Havaalanı’nın yapımına destek amacıyla, bir daire bağışlama taahhüdünde bulundu. Şirket sahibi Mehmet Tütüncü ile oğlu Hikmet Tütüncü, Çorumluların güçlerini birleştirerek kendi havaalanlarını yapabileceklerine inandıklarını söylediler.

Mehmet Tütüncü, bir daire hibe etmenin yanısıra, iş tecrübeleriyle de desteğe hazır olduklarını belirterek, “Çorum kamuoyunun bu girişime canı gönülden destek verdiğini görüyorum. Çorum halkına bu desteğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Bir an önce, başta Ticaret ve Sanayi Odamız, Organize Sanayi Bölgemiz, meslek kuruluşlarımız ve sivil toplum örgütlerimiz
de, desteklerini yüksek sesle dile getirmeliler diye düşünüyorum” ifadesini kullanan Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün havalimanı inşaatının bulunduğu bölgeyi gezdim. Çorum’un batı kısmında, Hazine’ye ait, ekilip biçilmeyen çok geniş bir arazi var. Burası imara açılarak şehir manzaralı çok güzel bir semt oluşturulabilir. Yüksek hızlı tren ve havalimanı bağlantısı ile de Çorum, İç Anadolu’nun ulaşım merkezi haline gelebilir.” (çorumhaber)

Havalimanı yapımı için daire hediye edecek

Yorumlar

Anlamsız aşk ~ 7 yıl önce
Çorumun havalimanı aşkını anlamak mümkün değil. 50 km uzaklıktaki havalimanını kullanan çorumlu sayısı uçuş başına 30 dahi değil. Bunlar otobüs gibi zannediyor herhalde uçağı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorumlu ~ 7 yıl önce
Devletin her ile üniversite kurma politikası olmasa idi bir üniversitede yapılmayacaktı tahminimce,Bu zorunluluk haricinde 15 yıldır %65 oy alıp hiçbir yatırım yapılmamış başka bir il yoktur.arkadaşımız demişya uçuş başına 30 kişi yoktur merzifon havalimanını kullanan diye inşallah hemşehrilerimiz akıllı davranırda hiç kullanmazlar.Resmen dalga geçiliyor bizlerle mesafeyi 25 dakikaya indirecek yeni yol yapılacakmış bu yolu yapacağın paraya 2 tane havalimanı yaparsın 4 yıldır yolu kısaltmak için girişimde bulundukları yolun maliyeti kamulaştırmalarla 7 milyon lira ortada yol yok..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000