03 Şubat 2010, Çarşamba 13:20:16

Havalimanı uçuşlara kapatıldı

Gürcistan'da etkili olan yoğun sis nedeniyle Uluslar arası Tiflis Havalimanı uçuşlara kapatıldı...
  • Haberin başına Tiflis yazmak bu kadar mı zor?

Gürcistan'dan bugün kalkması gereken uçaklar yoğun sis nedeni ile ertelenirken, uçakların Tiflis havaalanına inişi de gerçekleştirilemiyor. 

Gücü yetkililer, iniş için uçakları Trabzon ve İstanbul havaalanlarına yönlendiriyor. Yoğun siz ülkede etkisini dün gösterdi. Yolcular bütün gece havalimanında beklemek zorunda kaldı. Diğer ülkelerden Gürcistan'a gelecek olan uçaklar da yoğun sis nedeni ile Tiflis havalimanına iniş yapamadı. Tiflis'e inmesi gereken uçakların bir kısmı İstanbul havalimanına diğer bir kısmı da Trabzon havalimanına iniş yapmak zorunda kaldı.

Ayrıca, Avrupa Konseyi toplantısına katılması planlanan Gürcistan heyetinin uçağı da yoğun sis nedeni ile kalkamadı. Söz konusu heyet,Strasbuorg'ta Gürcistan Hükümeti'nin Güney Osetya ve Abhazya için benimsediği yeni stratejiyi konseye sunacaktı. Proje, Gürcistan Hükümeti'nin Güney Osetya ve Abhazya'ya karşı artık askeri güç kullanmayacağını ve Gürcistan toprak bütünlüğünü askeri yolların dışında ekonomik ve sosyal projelerle sağlamayı içeriyor.

Zaman

Havalimanı uçuşlara kapatıldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Haberin başına Tiflis yazmak bu kadar mı zor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000