14 Eylül 2018, Cuma 10:10:39

Havalimanı taşınma sürecinde gerekirse yollar kapatılacak!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışına 45 gün kala İstanbul Valisi Vasip Şahin, taşınma süreci hakkında açıklamalarda bulundu.
  • Bence açılış 19 mayısa ertelenir
  • Siz kafanızı boşuna yormayın reis halleder..aldimiz nefesi bile ona sormamız gerekecek böyle giderse..allah sonumuzu hayırlı eylesin
  • Havalimanı için pist , taksi yolları ,körük ,park alanları ve yer hizmetleri hazırsa havalimanı açılır. Atatürk havalimanı miyadını doldurdu.Şu anda beklemelerden doğan zararı kimse nedense söylemiyor. Adnan Menderes havalimanında böyle açıldı.Problemsiz çalışıyor.
  • Çok net ve somut açıklama yapmış , bravo.
  • Yetistiremezler 29 Ekim'e.
  • Sn.Vali nın konu ile ilgili pek fazla bilgisi yok sanırım...
  • taş yerinde ağırdır
  • Gerekirse gerektiği kadar gerektiği ölçüde gerekenin yapılması için gerekli önlemler alınmalıdır.

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışına 45 gün kalırken, taşınma işlemleri sırasında binlerce TIR konvoylar halinde dev merkeze malzeme taşıyacak.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, konuyla alakalı "Gerekirse ve gerektiği ölçüde kapatılacak; ama, kesin kapatılacak diye henüz şu anda kesinleşmiş bir planımız yok" dedi.

İstanbul büyük bir göçe hazırlanıyor. Dünyanın en büyük taşınmasına sadece 45 gün kaldı. Taşınma sırasında güzergahların kapatılıp kapılmayacağı da konuşuluyor. Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı ile Arnavutköy’deki İstanbul Yeni Havalimanı arasında 5 binden fazla TIR taşıma için mekik dokuyacak.

İlk aşaması 29 Ekim’de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’na taşınma işlemleri için de koordinasyon toplantıları sürüyor.

Dev merkeze 30 Ekim saat 03.00’da taşınma işlemleri başlayacak.31 Ekim saat 23:59’da taşınmanın tamamlanması planlanıyor. Yer hizmetlerinde kullanılacak ve taşınacak yaklaşık 15 bin teçhizatın 10 binin THY'ye ait olduğu belirtiliyor.

“GEREKİRSE VE GEREKTİĞİ ÖLÇÜDE KAPATILACAK”

İstanbul Valisi Vasip Şahin, DHA’nın, "Dev merkeze taşınma sırasında yollar kapatılacak mı?" sorusunu, "Gerekirse kapatacağız; ama, şu anda arkadaşlarımız tedbirlerle ilgili planlama çalışmalarına devam ediyor. Gerekirse ve gerektiği ölçüde kapatılacak; ama, kesin kapatılacak diye henüz şu anda kesinleşmiş bir planımız yok" diye yanıtladı.

Taşınmayla ilgili toplantıların sürdüğünü dile getiren Şahin, "Şu kadarını söyleyeyim; Türk milleti birçok işi, ilki başardı bunu da sorunsuz atlatacaktır" dedi.

30 EKİM SAAT 03:00'DE BAŞLAYACAK

Üssü Atatürk Havalimanı olmayan havayolları ve bunlara hizmet veren yer hizmet kuruluşların operasyonları durdurarak taşınması 30 Ekim saat 03.00 ile 31 Ekim saat 23:59 arası gerçekleşecek. THY dışındaki, üssü Atatürk Havalimanı olan diğer havayolu kuruluşlar ve bunlara hizmet veren yer hizmet kuruluşlar ise operasyonları durdurarak, 30 Ekim saat 19.00 ile 31 Ekim saat 18.59 arası taşınacak. (Hürriyet)

Havalimanı taşınma sürecinde gerekirse yollar kapatılacak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Havacı ~ 6 yıl önce
Bence açılış 19 mayısa ertelenir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş riza ~ 6 yıl önce
Siz kafanızı boşuna yormayın reis halleder..aldimiz nefesi bile ona sormamız gerekecek böyle giderse..allah sonumuzu hayırlı eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hunter ~ 6 yıl önce
Havalimanı için pist , taksi yolları ,körük ,park alanları ve yer hizmetleri hazırsa havalimanı açılır. Atatürk havalimanı miyadını doldurdu.Şu anda beklemelerden doğan zararı kimse nedense söylemiyor. Adnan Menderes havalimanında böyle açıldı.Problemsiz çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no way out ~ 6 yıl önce
Çok net ve somut açıklama yapmış , bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetismez ~ 6 yıl önce
Yetistiremezler 29 Ekim'e.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 6 yıl önce
Sn.Vali nın konu ile ilgili pek fazla bilgisi yok sanırım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dede ~ 6 yıl önce
taş yerinde ağırdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burcak ~ 6 yıl önce
Gerekirse gerektiği kadar gerektiği ölçüde gerekenin yapılması için gerekli önlemler alınmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000