11 Şubat 2012, Cumartesi 09:27:43

HAVALİMANI SALDIRGANINA ÖMÜR BOYU HAPİS

Geçen yıl Almanya’nın Frankfurt havaalanında Amerikalı askerleri taşıyan bir otobüse ateş ederek iki Amerikan askerini öldüren Arid Uka, müebbet hapse mahkûm edildi.
  • amerika diyorsun tamamda.amerika olmasaydı rusya tüm dünyayı ele geçirecekti bunuda unutma.ve hiçbir özgürlüğünde olmazdı çünkü komünist düzen.işte rusya çin iran ve kuzey korenin hali ortada.amerika irana girerse uyuşturucu pazarı biter ortalık temizlenir.terörede yardım ediyorlar ayrıca iran unutma.ayrıca amerikalılarla rusyaya girme şansımız var bunuda unutma...amerika olmasaydı rusya bizi çoktan yutmuştu bunu unutma.amerikan üsleri neden var sanıyorsun? hepsi rusya için
  • Nazi sembolünün önünde resim çektirip ve öldürdükleri talibanlarin üstüne iseyen Amerikali askerlere gebermek haktir. çok ta iyi yapmis. Zaten dünyada nerde savas varsa Amerika orada.!!!!! Kore Vietnam Küba,Irak,Libya,Somali, LübnanYemen,Sudan, ve yakinda Suriye ile Iran.
Frankfurt Yüksek Eyalet Mahkemesi, Kosovalı Arid Uka'yı 2 kişiyi öldürmek 3 kişiyi de yaralamaya teşebbüsten suçlu buldu. Mahkeme, Uka'yı ömür boyu hapis cezasına çarptırırken, suçun ağırlığı nedeniyle failin 15 yıl sonra tahliye edilmesi yolunu da kapadı. Savunma makamı, kararın temyize götürüleceğini açıkladı.

Hâkim Thomas Sagebiel, “Burada Almanya toprakları içinde İslamcı motiflerle işlenmiş ve sona erdirilmiş ilk saldırı ile karşı karşıyayız” dedi.

Sagebiel, failin Afganistan'daki Amerikan birliklerine misilleme olarak daha fazla sayıda Amerikan askerini öldürmeyi istemiş olduğunu ve daha fazla sayıda insanın ölmemiş olmasının nedeninin silahın tutukluk yapması olduğunu vurguladı.

Uka, Frankfurt havaalanında Amerikan askerlerini Ramstein Amerikan hava üssüne götürecek otobüse silahla saldırmış, 2 askeri başından vurarak öldürmüş 2 askeri de ağır şekilde yaralamıştı. Uka, bir diğer askere ateş etmek isterken silahın tutukluk yapması üzerine olay yerinde yakalanmıştı.
HAVALİMANI SALDIRGANINA ÖMÜR BOYU HAPİS

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
amerika diyorsun tamamda.amerika olmasaydı rusya tüm dünyayı ele geçirecekti bunuda unutma.ve hiçbir özgürlüğünde olmazdı çünkü komünist düzen.işte rusya çin iran ve kuzey korenin hali ortada.amerika irana girerse uyuşturucu pazarı biter ortalık temizlenir.terörede yardım ediyorlar ayrıca iran unutma.ayrıca amerikalılarla rusyaya girme şansımız var bunuda unutma...amerika olmasaydı rusya bizi çoktan yutmuştu bunu unutma.amerikan üsleri neden var sanıyorsun? hepsi rusya için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nazi sembolünün önünde resim çektirip ve öldürdükleri talibanlarin üstüne iseyen Amerikali askerlere gebermek haktir. çok ta iyi yapmis. Zaten dünyada nerde savas varsa Amerika orada.!!!!! Kore Vietnam Küba,Irak,Libya,Somali, LübnanYemen,Sudan, ve yakinda Suriye ile Iran.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000