31 Ağustos 2015, Pazartesi 12:57:54

Havalimanı polislerine kahpe saldırı

Şırnak'ın İdil ile Cizre ilçeleri arasında bulunan Şerafettin Elçi Havalimanı'nda görev yapan polisleri taşıyan servis aracına pkklılar bombalı saldırı düzenledi.
  • Almanya da teröristler bu kadar asker sivil polis öldürse, acaba teröristler bu kadar rahat uyku uyuyabilirlermiydi ?.
  • Akp siyaseti = Türkleri ölüme gondermek PKK lilara toprak vermek. Oy chp ye verin.
  • Ne yapıyor gezililer bi soylesene? Hdp ye oy vermekten başka ne yaptınız!! Size yazık!,!
  • Türkiye Türk lerinden bunu kafanıza sokun!!! Bu vatanda sadece Türk ler yaşamalı!!! Bunu bilin ve terk edin bu ülkeyi onun bunun çocukları!!!
  • Şırnak tunceli hakkari diyarbakır mardin buralarda taş üstünde taş bırakmayacaksın doğuştan mahvedeceksin bu köpekleri...arkadaş siz kimlerle dans ediyorsunuz bu vatan bu millet size göz açtırırmı onun bunun çocukları !!!!
  • BarıŞ dedik anlamadılar,1 kere gittim 1000 kere askere cagirsinlar gene giderin, 1şehit veririz 10 leş alırız,Türkiye Türk'lerindir.O kadar
  • tüm olanlardan ve akan kandan, hayatını kaybedenlerden, şehit olanlardan; hayatını kaybedeceklerden, şehit olacaklardan da; oslo, imralı, dolmabahçe gizli mutabakat metinlerini imzalayanlar ve uygulayanlar sorumludur... terör örgütü taşeron, o nu muhatap alan merkezi yönetim piyonudur. büyük resimi görün ve terörün adını doğru koyun..
  • kefen giydim geliyorum leeennn ama şu an önce bir bodrum yapacam:) yürü beeee türkiyemmm 2023.2071,2453 yılları seni bekliyor:)
  • DOĞUDAKİ HAVALİMANLARININ GÜVENLİĞİ TARTIŞILIR HALE GELDİ. ÇÖZÜM SÜRECİ İLE BERABER DOĞUYA YAPILAN HAVALİMANLARI ATIL DURUMA DÜŞME DURUMUNA GELMİŞTİR. ÖNCE YÜKSEOVA ŞİMDİ ŞIRNAK ŞERAFETTİN ELÇİ SIRADA NERESİ VAR. BU GİDİŞATA BİR DUR DEMEK GEREK. GEREKLİGÜVENLİK ÖNLEMLERİ BİR AN ÖNCE ALINMALI...
  • Açılım meraklıları ülkemizi ne hale getirdi. Hala hangi akılla oy verirsiniz anlamak çok zor.

Şırnak'ın İdil ile Cizre ilçeleri arasında bulunan Şerafettin Elçi Havalimanı'nda görev yapan polisleri taşıyan servis aracına pkklılar bombalı saldırı düzenledi. Yola tuzaklanan bombanın servis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesiyle düzenlenen saldırıda yaralılar olduğu öğrenildi.

Şırnak’ın İdil ile Cizre ilçeleri arasında bulunan Şerafettin Elçi Havalimanı’nda görev yapan polisleri taşıyan servis otobüsü, İdil İlçesi yakınlarındaki Jandarma Köprüsü Mevkisi’nden geçerken, karayoluna önceden tuzaklanan bomba uzaktan kumanda ile patlatıldı.

Saldırıda servis aracında bulunan polislerden yaralananlar olduğu bildirildi. Saldırının gerçekleştirildiği bölgeye İdil ve Cizre’den ambulanslar sevk edildi. Karayolu çitf yönlü olarak trafiğe kapatıldı.  

Havalimanı polislerine kahpe saldırı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Realist ~ 9 yıl önce
Almanya da teröristler bu kadar asker sivil polis öldürse, acaba teröristler bu kadar rahat uyku uyuyabilirlermiydi ?.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti akp ~ 9 yıl önce
Akp siyaseti = Türkleri ölüme gondermek PKK lilara toprak vermek. Oy chp ye verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geziciye ~ 9 yıl önce
Ne yapıyor gezililer bi soylesene? Hdp ye oy vermekten başka ne yaptınız!! Size yazık!,!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 9 yıl önce
Keşke iş gezililere kalsaydı. Bunların hiç biri olmazdı. Beyaz kefenlilere ne oldu ? Sokağa çıkamaz oldular
Anten adama cevap ~ 9 yıl önce
Geziciler ne alaka? Onlar HDP ye oy verdi veya vermedi bilinmez. Ama senin dün gezicilerin bugün de polislerin ölüm emrini veren adama oy verdiğin kesin gibi görünüyor.
Türk ~ 9 yıl önce
Türkiye Türk lerinden bunu kafanıza sokun!!! Bu vatanda sadece Türk ler yaşamalı!!! Bunu bilin ve terk edin bu ülkeyi onun bunun çocukları!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 9 yıl önce
Şırnak tunceli hakkari diyarbakır mardin buralarda taş üstünde taş bırakmayacaksın doğuştan mahvedeceksin bu köpekleri...arkadaş siz kimlerle dans ediyorsunuz bu vatan bu millet size göz açtırırmı onun bunun çocukları !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahat olun ~ 9 yıl önce
BarıŞ dedik anlamadılar,1 kere gittim 1000 kere askere cagirsinlar gene giderin, 1şehit veririz 10 leş alırız,Türkiye Türk'lerindir.O kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
terör... ~ 9 yıl önce
tüm olanlardan ve akan kandan, hayatını kaybedenlerden, şehit olanlardan; hayatını kaybedeceklerden, şehit olacaklardan da; oslo, imralı, dolmabahçe gizli mutabakat metinlerini imzalayanlar ve uygulayanlar sorumludur... terör örgütü taşeron, o nu muhatap alan merkezi yönetim piyonudur. büyük resimi görün ve terörün adını doğru koyun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kefen ~ 9 yıl önce
kefen giydim geliyorum leeennn ama şu an önce bir bodrum yapacam:) yürü beeee türkiyemmm 2023.2071,2453 yılları seni bekliyor:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜVENLİK ~ 9 yıl önce
DOĞUDAKİ HAVALİMANLARININ GÜVENLİĞİ TARTIŞILIR HALE GELDİ. ÇÖZÜM SÜRECİ İLE BERABER DOĞUYA YAPILAN HAVALİMANLARI ATIL DURUMA DÜŞME DURUMUNA GELMİŞTİR. ÖNCE YÜKSEOVA ŞİMDİ ŞIRNAK ŞERAFETTİN ELÇİ SIRADA NERESİ VAR. BU GİDİŞATA BİR DUR DEMEK GEREK. GEREKLİGÜVENLİK ÖNLEMLERİ BİR AN ÖNCE ALINMALI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açtılar ~ 9 yıl önce
Açılım meraklıları ülkemizi ne hale getirdi. Hala hangi akılla oy verirsiniz anlamak çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bmx ~ 9 yıl önce
Açılım doğru idi sadece bunu su istimal edenler yanlış. terör orda hiç bir zaman bitmez halk pkk özgürlük hareketi olarak görüyor.Türkiyenin kanserli bölgesi orası.ırak suriye iran gibi terörü destkleyenler olduğu müddeteçe bitmez.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000