13 Temmuz 2009, Pazartesi 08:34:57

Havalimanı polisine rüşvet teklif edince sınırdışı edildi!

Ukrayna'da bir Türk vatandaşı, havalimanı polisine rüşvet teklif ettiği gerekçesiyle sınırdışı edildi.
  • Bir Hrivna kaç dolardırki? Bu durumda maddi yönden kazançlımı oldu yoksa zarardamı. Gümrükcü parayı az bulmuş hakaret olarak algılamıştır, oralarda ne de olsa rüşvetsiz iş dönmüyor.
  • her ülkenin uygulaması faklı tabii.. geçmiş olsun vatandaşımıza..

TürkRus adlı internet sitesinde yer alan habere göre; Simferepol Havaalanı'ndan İstanbul'a gidecek uçağın yolcusu olan 35 yaşındaki bir Türk vatandaşı, vize süresini geçirdiği gerekçesiyle durduruldu ve hakkında idari işlem yapılacağı belirtildi:
 
Para cezası ödemeden ülkeden çıkamayacağını öğrenen Türk vatandaşının, pasaportunun arasına iki adet 20 dolarlık banknot koyarak gümrük polisine verdiği belirtildi.

Açıklamada "Sonuçta üç saat sorguda tutulan ve yaptığı bu hareketten son derece pişman olduğu görülen Türk vatandaşı, tutulan protokolün ardından 690 hrivna para cezasını ödedi ve pasaportuna 5 yıl süreyle Ukrayna'ya giriş yasağı damgası vurularak sınırdışı edildi" denildi.

Havalimanı polisine rüşvet teklif edince sınırdışı edildi!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bir Hrivna kaç dolardırki? Bu durumda maddi yönden kazançlımı oldu yoksa zarardamı. Gümrükcü parayı az bulmuş hakaret olarak algılamıştır, oralarda ne de olsa rüşvetsiz iş dönmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
her ülkenin uygulaması faklı tabii.. geçmiş olsun vatandaşımıza..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000