29 Eylül 2012, Cumartesi 09:43:13

HAVALİMANI POLİSİNE HERŞEYİNİZİ BEYAN EDECEKSİNİZ

Havaalanı polisinin Hollanda’ya uçakla gelen yolcuların nereden gelip nereye gittiklerine dair daha fazla bilgi toplamaları için bakanlar kurulu karar alıyor.
  • Zaten soruyorlar ben hic bir girisimde adımı soyadımı söyleyip geçmedim. Soracaklar dediginiz tum sorular her seferinde bana ve beraberimdekilere hep soruldu. Kısacası yeni bir uygulama degil.

RTL televizyonunun haberine göre polis, pasaportta yer alan adı, soyadı, doğum tarihi ve uyruğu hakkındaki bilgilerin yanı sıra yolucuların cinsiyeti, nereden gelip nereye gidecekleri, pasaportun ne zaman ne kadar süre için hangi ülke tarafından verildiği gibi bilgileri de toplayabilecek.

 

Göç ve Mülteciler Bakanı Gerd Leers, yolcu uçaklarının geldiği ülkelere göre daha sıkı kontroller yaparak, beyaz insan ticareti yapan kaçakçılara karşı daha etkin mücadele vermeyi planlıyor.

HAVALİMANI POLİSİNE HERŞEYİNİZİ BEYAN EDECEKSİNİZ

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Zaten soruyorlar ben hic bir girisimde adımı soyadımı söyleyip geçmedim. Soracaklar dediginiz tum sorular her seferinde bana ve beraberimdekilere hep soruldu. Kısacası yeni bir uygulama degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000