19 Haziran 2011, Pazar 08:08:44

HAVALİMANI POLİSİ 2,5 MİLYON ABD DOLARI YAKALADI

Meksika Benito Juarez Havalimanı'nda inanılmaz bir hırsızlık girişimi son anda engellendi.
  • Güney amerika uyuşturucunun merkezi konumundadır amerikada talep eden ülkedir.. Engellenmesi mümkün değildir ancak bir kaç kez yakalanır para, uyuşturucu, silah vs. bu yakalanan da bunlardan bir tanesi..
Altı binden fazla elektrik kablo rulosunun kargoyla gönderilmeden önceki kontröllerinde Meksika polisi her biri 500 metre olan bu gönderilerden şüphelenince ortaya akıl almaz bir hırsızlık planı çıktı.

Uçaklara yüklenmeden önce kablo rulolarında uyuşturucu olma ihtimaline karşı özel eğitimli köpeklerle operasyon düzenleyen polis, 2,5 milyon liralık Amerikan dolarını görünce olay karşısında şok yaşadı.

Kabloların arasına yerleştirilmiş 2,5 milyon liralık Amerikan dolarının Meksika-Amerika arasında yapılan bir uyuşturucu sevkiyatının ödemesi olduğunu, olayın geniş çaplı araştırılmaya başlandığı belirtildi.
HAVALİMANI POLİSİ 2,5 MİLYON ABD DOLARI YAKALADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Güney amerika uyuşturucunun merkezi konumundadır amerikada talep eden ülkedir.. Engellenmesi mümkün değildir ancak bir kaç kez yakalanır para, uyuşturucu, silah vs. bu yakalanan da bunlardan bir tanesi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000