18 Ekim 2011, Salı 12:45:57

HAVALİMANI PERSONELİ STRES ATTI

Ulaştırma Memur-Sen Dalaman Havalimanı Temsilciliği üyeleri düzenlenen tanışma ve dayanışma etkinliğinde stres attı...
  • arkadaşlar bu toplantının genel resimlerini takip ederseniz bayan arkadaşlarında oldugunu görürsünüz.
  • tek bir kare resme bakarak yorum yazan arkadaş bayan üyelerimiz de bayan misafirlerimiz de vardı.sizleri samimi olmaya davet ediyorum..
  • Rakı yoksa şarap da mı yok.
  • Parti İl Başkanları ile yemek yiyerek mi stres atmışlar? Bunun yasal bile olmadığını düşünüyorum. İktidarda olan partinin İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Memur Sen İl Şube BAşkanı yanına da bazı sendikalılar.... Oldu, gözlerim doldu. Ben sendikayı partiler üstü bir kurum olarak düşünürdüm. Meğer sarı mayoları varmış. Bir kurumun toplantısına bir milletvekili katılıp propaganda konuşması yapmıştı. O seçimlerde kurumun il yöneticileri sırf bu yüzden, kuruma siyaset karıştırdıkları için seçilmemişlerdi.
  • bu nasıl stres atmak ? bayan personeller nerede? erkekler toplanmış .. demek ki orada kadının adı yok ! ne acı :(
  • Stress atmak için olmazsa olmazlar vardır yoksa buradaki arkadaşlar gibi ,eğitim de ders dinliyor modunu aşamazlar.
  • hep erkek,bir tane kadın yok..kadının adı yok bu memlekette...
Etkinliğe Hava Trafik Kontrolörü Utku Subaşı, Ak Parti Dalaman ve Ortaca İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, Memur Sen İl Başkanı Hasan Demirtaş, Ulaştırma Memur-Sen Basın Yayın Genel Sekreteri Fatih Korukluoğlu, Ulaştırma Memur-Sen İzmir Şube Başkanı Cuma Akay ve sendika üyeleri katıldı.
 
Yemek öncesi bir konuşma yapan Ulaştırma Memur-Sen İzmir Şube Başkanı Cuma Akay; "2011 yılının Ocak ayında Dalaman Havalimanında Ulaştırma Memur-Sen olarak başladığımız hak ve adalet mücadelemizde bugün gelinen nokta itibariyle Dalaman Havalimanı bünyesinde 45 üye ile en çok üyesi olan sendikayız. Her zaman mazlumun yanında yer alan düşünce dünyamız, hakkaniyet ve adalet kavramını içselleştirmiş cemiyet anlayışımızla yürüttüğümüz sendikal mücadelemiz, her geçen gün büyümekte ve kurumsallaşmaktadır. Bu anlayışla mücadelesini yürüten konfederasyonumuz, Memur-Sen, yaklaşık 520 bin üyesiyle de memur sendikacılığında 1 numaralı konfederasyon olmuş ve ülkemizin de en güçlü STK'ları arasında yerini almıştır. Üye sayısını her geçen gün arttıran sendikamız Ulaştırma Memur-Sen'imizde yetkili sendika olma noktasında bir ivme ve dinamizm yakalamıştır. Modern yaşamın önemli toplumsal organizasyomlarından olan sendikalar, sendikal bilinç ülkelerin gelişmişliğinin de aynası niteliğindedir. Gelişen ve büyüyen bütün toplumlarda STK'ların varlığı ve etkisi modern hayatın olmazsa olmazlarındandır. Örgütlü toplum ve örgütlenme özgürlüğü, demokrasi ve demokratik gelişmişliğin de önemli dinamosudur. Son yıllarda ülkemizin yaşadığı ekonomik ve sosyal gelişmişlik düzeyi, yaşamın her alanında kendini göstermekte, bu durum sendikal gelişmişliğin de normlarını arttırmaktadır, özellikle torba yasayla birlikte memur-sen'in katkılarıyla hayata geçen pek çok kazanım bunun göstergesidir. Gelinen son süreçte toplu görüşmeden, toplu sözleşme hakkını sağlayacak yasal düzenlemelerin yapılmasıyla ilgili Hükümetimiz ve Memur-Sen öncülüğünde yürütülen çalışma kayda değer çok önemli bir gelişmedir. Bu vesileyle yemeğimize katılımlarıyla güç veren herkese sonsuz teşekkür ederim" dedi.
HAVALİMANI PERSONELİ STRES ATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşlar bu toplantının genel resimlerini takip ederseniz bayan arkadaşlarında oldugunu görürsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tek bir kare resme bakarak yorum yazan arkadaş bayan üyelerimiz de bayan misafirlerimiz de vardı.sizleri samimi olmaya davet ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Rakı yoksa şarap da mı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Parti İl Başkanları ile yemek yiyerek mi stres atmışlar? Bunun yasal bile olmadığını düşünüyorum. İktidarda olan partinin İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Memur Sen İl Şube BAşkanı yanına da bazı sendikalılar.... Oldu, gözlerim doldu. Ben sendikayı partiler üstü bir kurum olarak düşünürdüm. Meğer sarı mayoları varmış. Bir kurumun toplantısına bir milletvekili katılıp propaganda konuşması yapmıştı. O seçimlerde kurumun il yöneticileri sırf bu yüzden, kuruma siyaset karıştırdıkları için seçilmemişlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu nasıl stres atmak ? bayan personeller nerede? erkekler toplanmış .. demek ki orada kadının adı yok ! ne acı :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Stress atmak için olmazsa olmazlar vardır yoksa buradaki arkadaşlar gibi ,eğitim de ders dinliyor modunu aşamazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hep erkek,bir tane kadın yok..kadının adı yok bu memlekette...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000