21 Nisan 2008, Pazartesi 16:19:50

Havalimanı Muhabirleri yeni yönetimini seçti

İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği (İHMD) Olağan Genel Kurulu’nu geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirdi.

İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği hafta sonu yapılan olağan genel kurulda yeni yönetimini seçti. İHMD Başkanı Yusuf Zengin’in yeniden aday olmadığı ve katılmadığı olağan genel kurulda Türkiye Gazetesi adına havalimanında görev yapan Cemil Yıldız’ın oluşturduğu tek liste dernek üyeleri tarafından yeni yönetime seçildi.

İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği yeni Yönetim Kuruluna Cemil Yıldız (Türkiye Gazetesi), Murat Herdem (Vatan Gazetesi), Cevdet Özdemir (Sabah Gazetesi), Gökhan Artan (Sabah Gazetesi) ve Celal Uçan (Türkiye Haberci) seçildi.

İHMD Olağan Genel Kurulu’ndan sonra kısa bir açıklamada bulunan Cemil Yıldız, “Birlik ve beraberlik sloganıyla yola çıkıyoruz. Havalimanında görev yapan basın mensuplarının tüzel kişilik adı altında ve güç birliği içerisinde çalışmaları için gayret sarf edeceğiz. Geleceğe yönelik bazı projelerimiz olacak. Bunlar arasında; havacılık camiasında faaliyet gösteren kurumlarla iletişimin güçlendirilmesi, sektör temsilcileriyle daha yoğun bir şekilde temas halinde olmak, havalimanındaki gazetecilerin saygınlığını arttırmak amacıyla hazırlanmış projelerden oluşacak. Seçimin bütün meslektaşlarıma hayırlı olmasını dilerim” dedi.

İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği üyeleri seçim sonucunu baklava yiyerek kutladı.

Havalimanı Muhabirleri yeni yönetimini seçti

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000