04 Ocak 2014, Cumartesi 10:21:25

"HAVALİMANI KAPATILACAK" İDDİALARINA SERT TEPKİ!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Havalimanı'nın kapatılıp tadilata alınacağı söylentilerinin doğru olmadığını söyledi.
  • Trabzon'un derdi Orgi ve Rize'ye yapılacak havaalanı.İkisi de bittiğinde Trabzon'un yolcu ve uçak sayısı yarı yarıya düşecektir.
  • Başkan söyleneni anlamamis:)
  • Bir havaalanının bakıma alınması kadar normal bir şey var mı? Anormal olan havaalanının bakıma alınmaması değil mi? Ama her ne hikmetse konu Trabzon olunca bir abuk sabukluk başlıyor ki sormayın gitsin. Ordu-Giresun havalimanından uçmamak için şartları zorlamanın izahı ancak katı bir şovenizmle izah edilebilir. Allah akıl fikir versin, kendilerinden başkasını adam yerine koymamak maalesef şiar haline gelmiş. Sonra da bölgede sevilmemekten şikayet ederler...
  • Herseye karsi Trabzon lobisi... En sonunda bir kirim olacak Allah gostermesin... :( O zaman da diyecekler ki zamaninda akliniz neredeydi... Pist basinda DHMI ve DLH yetkililerinin yillardir yaptiklari olcumler var... Pist basi her yil 10 - 30 cm cokme yasaniyor. Ey Trabzonlu hemsehrilerim... Birakinda herkes gorevini yapsin. Olasi bir kirim halinde belkide siz de o teyyarenin icinde olabilirsiniz... Havaciligin en onemli sozu: SAFETY FIRST....
  • Kaymakam "Trabzon Havalimanı'nın tadilata gireceği zamanı" kesin olarak söylememiş ki. Elbet birgün Trabzon Havalimanı'da tadilata girecek tabii. İşte o zaman kendi havaalanları kıymete binecek. Onu demek istiyor zaar.
  • Kış Döneminde Ortalama Günde 23-24 İç Hat 2-3 Dış Hat Seferler Gerçekleşiyor Mayıs ayından İtibaren İse Sefer Artışları Gerçeklerşiyor. Ayrıca Karadeniz Bölgesinin En Fazla Yolcu Ağırlayan Havalimanı.
  • Alayi kapansin
  • Ya hasta oluyorum bilip bilmeden yazmak jcin yazanlara arkadas.saw ist esb hepside gayet yeterince dolu .ops.da olmasam yiycem de. Komik.
  • Tamamen sallama, nere kapanıyor... Ayrıca şu an pist uzatma çalışmaları devam ediyor. Trabzon havalimanı bölgenin en önemli meydanı, kolay kolay kapanacak bir meydan değil. Yok havalimanı kapanacak yok şu olacak bu olacak bilmem ne... Bu tür çapulcu zihniyeti insanların 'yalan iddialarına' itibar etmeyiniz.
  • Istanbuldan bos giden ucaklarin istanbul-zonguldak-trabzon yapması cok daha iyi olacaktır iniş ve kalkış toplamda 45 olacağı ve 1.500 tl lik bir masraf soz konusu olacak hemde ucaklarda doluluk sağlanmış bölgeye canlılık getirmiş ve daha çok insanın havayolunu kullanmasına imkan tanınmış olacak bence THY bu hattı acmalıdir. Zira yurtdisina germania havayolu 6 ayda 30.000 yolcu tasiyor ucaklar dolu gelip dolu gidiyorken yerli firmalarin bunu görmemesi ilginc!!!!!!!

Ordu’nun Güzelyalı ilçesi Kaymakamı Cuma Emeç'in Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanacağı Gülyalı İlçesi’nde yapımı süren havalimanının Haziran ayında faaliyete geçeceğini ve Trabzon Havalimanı'nın tadilata gireceği söylemesi Trabzon’da tepkilere yol açtı.

Emeç'in “Bizim havalimanımız Haziran’da faaliyete geçecek. Bu tarihten itibaren Trabzon Havalimanı tadilata girecek. Dolayısıyla çok büyük avantaj elde edeceğiz” ifadeleri üzerine AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar bir açıklama yaptı.

Güzelyalı Kaymakamı'nın bu açıklamayı neye dayanarak açıkladığına anlam veremediğini ifade eden Günnar, “Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanacağı Gülyalı İlçesi’nde yapımı süren havalimanının Haziran ayında bitirilmesi planlanıyor. Hem Ordu hem de Giresun illerimize hitap edecek havalimanı bölgemiz adına çok önemli bir yatırımdır. Gülyalı kaymakamı Sn. Emeç ‘in havalimanı ile ilgili açıklamalarını basından takip ettik. Kendi havalimanları hakkında yaptığı açıklamayı uluslararası hüviyetinde olan Trabzon Havalimanı üzerinden yapılmasını bir anlam veremedik. Ulaştırma bakanlığımız ve Devlet Havalimanı işletme müdürlüğü yetkilileri ile bir dizi görüşmeler yaptık. Şuan itibariyle Trabzon Havalimanın bakıma alınması söz konusu değildir. Teknik olarak da havalimanı pistinin onarılmasını gerektirecek bir durum yoktur. Bakanlığında Trabzon Havalimanı'nı bakıma alma planı gözükmemektedir. Turizmin en yoğun olduğu dönem bölge turizminin can damarı olan Trabzon Havalimanı’nın bakıma alınması söz konusu olmayıp kaymakamın açıklaması gerçeği yansıtmamaktadır. Endişe etmeye gerek yok. Trabzonumuz bölgemizin başkenti konumundadır. O havalimanının faaliyete geçmesi bölgemiz adına faydalı olup Trabzon açısından bir şeyi değiştirmeyecektir. Havalimanımız tam kapasiteye Trabzonumuza ve bölgemize hizmet veremeye devam edecektir” dedi.

"HAVALİMANI KAPATILACAK" İDDİALARINA SERT TEPKİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

LTCG ~ 10 yıl önce
Trabzon'un derdi Orgi ve Rize'ye yapılacak havaalanı.İkisi de bittiğinde Trabzon'un yolcu ve uçak sayısı yarı yarıya düşecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Başkan söyleneni anlamamis:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞİN ÖZÜ... ~ 10 yıl önce
Bir havaalanının bakıma alınması kadar normal bir şey var mı? Anormal olan havaalanının bakıma alınmaması değil mi? Ama her ne hikmetse konu Trabzon olunca bir abuk sabukluk başlıyor ki sormayın gitsin. Ordu-Giresun havalimanından uçmamak için şartları zorlamanın izahı ancak katı bir şovenizmle izah edilebilir. Allah akıl fikir versin, kendilerinden başkasını adam yerine koymamak maalesef şiar haline gelmiş. Sonra da bölgede sevilmemekten şikayet ederler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LAZ ~ 10 yıl önce
Herseye karsi Trabzon lobisi... En sonunda bir kirim olacak Allah gostermesin... :( O zaman da diyecekler ki zamaninda akliniz neredeydi... Pist basinda DHMI ve DLH yetkililerinin yillardir yaptiklari olcumler var... Pist basi her yil 10 - 30 cm cokme yasaniyor. Ey Trabzonlu hemsehrilerim... Birakinda herkes gorevini yapsin. Olasi bir kirim halinde belkide siz de o teyyarenin icinde olabilirsiniz... Havaciligin en onemli sozu: SAFETY FIRST....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kaymakam "Trabzon Havalimanı'nın tadilata gireceği zamanı" kesin olarak söylememiş ki. Elbet birgün Trabzon Havalimanı'da tadilata girecek tabii. İşte o zaman kendi havaalanları kıymete binecek. Onu demek istiyor zaar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zuzula61 ~ 10 yıl önce
Kış Döneminde Ortalama Günde 23-24 İç Hat 2-3 Dış Hat Seferler Gerçekleşiyor Mayıs ayından İtibaren İse Sefer Artışları Gerçeklerşiyor. Ayrıca Karadeniz Bölgesinin En Fazla Yolcu Ağırlayan Havalimanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Alayi kapansin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok komik ~ 10 yıl önce
Ya hasta oluyorum bilip bilmeden yazmak jcin yazanlara arkadas.saw ist esb hepside gayet yeterince dolu .ops.da olmasam yiycem de. Komik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oki Doki ~ 10 yıl önce
Tamamen sallama, nere kapanıyor... Ayrıca şu an pist uzatma çalışmaları devam ediyor. Trabzon havalimanı bölgenin en önemli meydanı, kolay kolay kapanacak bir meydan değil. Yok havalimanı kapanacak yok şu olacak bu olacak bilmem ne... Bu tür çapulcu zihniyeti insanların 'yalan iddialarına' itibar etmeyiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karaelmas ~ 10 yıl önce
Istanbuldan bos giden ucaklarin istanbul-zonguldak-trabzon yapması cok daha iyi olacaktır iniş ve kalkış toplamda 45 olacağı ve 1.500 tl lik bir masraf soz konusu olacak hemde ucaklarda doluluk sağlanmış bölgeye canlılık getirmiş ve daha çok insanın havayolunu kullanmasına imkan tanınmış olacak bence THY bu hattı acmalıdir. Zira yurtdisina germania havayolu 6 ayda 30.000 yolcu tasiyor ucaklar dolu gelip dolu gidiyorken yerli firmalarin bunu görmemesi ilginc!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000