13 Ağustos 2012, Pazartesi 17:32:28

HAVALİMANI İŞÇİLERİNİ KAÇIRDILAR

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yapımı devam eden havaalanı inşaatında çalışan iş makinası ve kamyonlar PKK'lı teröristler tarafından yakıldıktan sonra sürücüleri kaçırıldı.
  • İnsan kendi memleketinde bu tarz bir olaya nasıl maruz kalabiliyor anlamıyorum? Üstelik de terör saldırısına hedef olacağı %100 olan bir inşaat nasıl bu kadar korumasız olabiliyor? Ben bu durumu gerçekten anlamıyorum, ve bunun altında daha nasıl bit yenikleri var çok çok çok merak ediyorum!... Bunlar öylesine anormal şeyler ki akılcı bir açıklaması olamaz!...
  • orası resmen teksas olmuş apaçi gibi saldırıyor hainler. olağan üstü hal için kırmızı karın yağması bekleniyor heralde. oraya saldırılacağını tahmin edecek bi müneccim yokmu bu memlekette ? oraya havalanından evvel 60 kere basılan tenekekolları adam edecek bir şeyler çoktan yapılmış olmalıydı aslında , memleketin yolları elden çıktığında havalanı işgörecek oda var tabi. osman pamukoğluna dikkat ! memlekette birkaç mehmet ölmüş kimin umurunda , ölmezde yaralanırsa koyar otobüse gönderirsin. elfışfışlara ambulas uçaktan bol ne varki memlekette ...
  • ne iyi yönetiliyor türkiye . asker öldürüyorlar,politikacilari kaciriyorlar,iscileri kaciriyorlar,yolda cevirme yapiyorlar. nebicim güvenlik var türkiyede???????????????????????????????????????????????
  • Bitince oraya giden yolcu ucaklarini kim nasil koruyacak,artik ucaklarinda emniyeti sorun orda baksana hale
  • Devlet doğuya hizmet götürmek için birşeyler yapmaya çalışıyor. Fakat birileri bu ülkeyi Irak Afganistan Suriye ve bir sürü örnek verebileceğim ülkelere çevirmek iöçin uğraşıyor. Bu ülke hepimizin kürdede türkede herkese yeter..Neyi paylaşamıyoruz anlayamıyorum..Butün sorun ülkenin ismi Türkiye diyemidir?
  • Hala Türkiye Doğu Bölgelere hizmet götürmediği için Kürt Halkı ayaklanıyor diyenler bu olaydan sonra da hala bu yalana devam edecekler mi bakalım. PKK Kürt Halkı'nın menfaatlerinin aleyhine işlemektedir.
  • önlem ne güzel kelimedir.
  • Allah belalarını versin!!! şu mübarek Ramazan gününde bile rahat durmuyorlar. artık PKKyı savunan kürt halkı uyansın. Bu adamlar da din iman yok!!! şerefsizlik diz boyu.!!
  • Sskeri amaçlı bi havalimanı ise neden hiç asker korumuyor burayı.Yahu adamların saldıracağını tahmin etmek çok mu zor.Bu terör olayı çok zor biter.Ülkemizin kaynakları boşuna akıp gidiyor.
  • DUNYADA TERORLE MUCADELE EDIP DE IDAM CEZASININ OLMADIGI TEK ULKE BURASIDIR..30 YILDIR AYNI MASALLAR AYNI REZILLIKLER...TERORISTLER MECLISTE,IS DUNYASINDA,SPOR VE SANAT DUNYASINDA HERYERDELER BUNLARIN KIM OLDUKLARINI DA DEVLET,POLIS,VATANDAS HERKES BILIYOR AMA CIT YOK..BOYLE MEMLEKETE CAN KURBAN!!!! AYRICA BIR SOZUM DE BU KOYUN MILLETE..BIR TAKIM SAMPIYON OLDU MU KUTLAMAK ICIN YUZBINLERCE INSAN TOPLANIYOR BINLERCE ARABALIK KONVOYLAR OLUSTURUYORLAR AMA BU ULKE BUNCA SENEDIR TEROR BELASIYLA SAVASIYOR BIR KERE DE BU YUZBINLER TERORU LANETLEMEK ICIN TOPLANSALAR DA BEN DE DISIMI KIRSAM !!!!!

Bugün saat 16.00 sıralarında Yüksekova İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Köprücük ile Kadı Köyü arasında bulunan hafriyat alanına gelen PKK’lılar, havaalanı inşaatında kullanılan 11 kamyon ve 1 iş makinesini ateşe verdi.

PKK’lılar 11 sürücüyü de yanlarına alarak bir kamyonla uzaklaştı. Yanan kamyon ve iş makinelerinin söndürülmesi için belediye ekipleri olay yerine giderken, PKK’lıların yakalanması için de operasyon başlatıldı.

Haziran ayında şehirde dağıtılan bir bildiri nedeni ile inşaat çalışmaları durdurulmuştu. Bildiride Yüksekova ilçesinde yapılan havaalanının askeri amaçlı olduğu belirtilerek müteahhit firmaların tehdit edilmişti.

HAVALİMANI İŞÇİLERİNİ KAÇIRDILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Memleketime bak... ~ 12 yıl önce
İnsan kendi memleketinde bu tarz bir olaya nasıl maruz kalabiliyor anlamıyorum? Üstelik de terör saldırısına hedef olacağı %100 olan bir inşaat nasıl bu kadar korumasız olabiliyor? Ben bu durumu gerçekten anlamıyorum, ve bunun altında daha nasıl bit yenikleri var çok çok çok merak ediyorum!... Bunlar öylesine anormal şeyler ki akılcı bir açıklaması olamaz!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 12 yıl önce
orası resmen teksas olmuş apaçi gibi saldırıyor hainler. olağan üstü hal için kırmızı karın yağması bekleniyor heralde. oraya saldırılacağını tahmin edecek bi müneccim yokmu bu memlekette ? oraya havalanından evvel 60 kere basılan tenekekolları adam edecek bir şeyler çoktan yapılmış olmalıydı aslında , memleketin yolları elden çıktığında havalanı işgörecek oda var tabi. osman pamukoğluna dikkat ! memlekette birkaç mehmet ölmüş kimin umurunda , ölmezde yaralanırsa koyar otobüse gönderirsin. elfışfışlara ambulas uçaktan bol ne varki memlekette ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a330 ~ 12 yıl önce
ne iyi yönetiliyor türkiye . asker öldürüyorlar,politikacilari kaciriyorlar,iscileri kaciriyorlar,yolda cevirme yapiyorlar. nebicim güvenlik var türkiyede???????????????????????????????????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bitince oraya giden yolcu ucaklarini kim nasil koruyacak,artik ucaklarinda emniyeti sorun orda baksana hale

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 12 yıl önce
Devlet doğuya hizmet götürmek için birşeyler yapmaya çalışıyor. Fakat birileri bu ülkeyi Irak Afganistan Suriye ve bir sürü örnek verebileceğim ülkelere çevirmek iöçin uğraşıyor. Bu ülke hepimizin kürdede türkede herkese yeter..Neyi paylaşamıyoruz anlayamıyorum..Butün sorun ülkenin ismi Türkiye diyemidir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şerefsiz katil PKK, zavallı Kürtler ~ 12 yıl önce
Hala Türkiye Doğu Bölgelere hizmet götürmediği için Kürt Halkı ayaklanıyor diyenler bu olaydan sonra da hala bu yalana devam edecekler mi bakalım. PKK Kürt Halkı'nın menfaatlerinin aleyhine işlemektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uç uç ~ 12 yıl önce
önlem ne güzel kelimedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DENAIR ~ 12 yıl önce
Allah belalarını versin!!! şu mübarek Ramazan gününde bile rahat durmuyorlar. artık PKKyı savunan kürt halkı uyansın. Bu adamlar da din iman yok!!! şerefsizlik diz boyu.!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
www ~ 12 yıl önce
Sskeri amaçlı bi havalimanı ise neden hiç asker korumuyor burayı.Yahu adamların saldıracağını tahmin etmek çok mu zor.Bu terör olayı çok zor biter.Ülkemizin kaynakları boşuna akıp gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEP AYNI.... ~ 12 yıl önce
DUNYADA TERORLE MUCADELE EDIP DE IDAM CEZASININ OLMADIGI TEK ULKE BURASIDIR..30 YILDIR AYNI MASALLAR AYNI REZILLIKLER...TERORISTLER MECLISTE,IS DUNYASINDA,SPOR VE SANAT DUNYASINDA HERYERDELER BUNLARIN KIM OLDUKLARINI DA DEVLET,POLIS,VATANDAS HERKES BILIYOR AMA CIT YOK..BOYLE MEMLEKETE CAN KURBAN!!!! AYRICA BIR SOZUM DE BU KOYUN MILLETE..BIR TAKIM SAMPIYON OLDU MU KUTLAMAK ICIN YUZBINLERCE INSAN TOPLANIYOR BINLERCE ARABALIK KONVOYLAR OLUSTURUYORLAR AMA BU ULKE BUNCA SENEDIR TEROR BELASIYLA SAVASIYOR BIR KERE DE BU YUZBINLER TERORU LANETLEMEK ICIN TOPLANSALAR DA BEN DE DISIMI KIRSAM !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000