15 Temmuz 2010, Perşembe 12:45:44

Havalimanı işçileri uçağın kalkışını engelledi

Yunanistan Komünist Partisi'nin ağırlıkta olduğu işçi örgütü olan PAME'ye üye işçiler, Atina-Tel Aviv seferini yapacak olan bir İsrail uçağının kalkışını engelledi.
  • Irak , başta kitle imha silahları ardından da sözde demokrasi için işgal edilirken insan bu "insan hakları savunucuları" nerede idi diye sormadan edemiyor?Bir de üstüne üstlük Türkiye'yi bu insanlık suçuna dahil etmek için çaba harcadınız.Aşağıdaki linke bakın bakalım mideniz ne kadar kaldırıyor bir görelim sizi ; sesinizin çıkmadığı Irak konusunda... http://mindprod.com/politics/iraqwarpix.html#IRAQWARPIX
  • Görülüyor ki her ülke ve farklı ırkdan insanlar israli protesto ediyor ama israil banane deyip kendi biliğini yaparak dünyadan kendini soyutluyor yakında kapı dışarı adım atamayacak paronaya olacak zaten oldu aman denizden mi aman havadan mı karadan mı bak havadaki sinekte insani yardım getiriyor ona da saldır. Babası var amerika tabi..
  • Takdir ettim Yunanlılar'ı. Bizden daha duyarlılar.

Bugün sabah saatlerinde, Atina'daki Eleftherios Venizelos Havalimanı'nda çalışan PAME üyesi işçiler, bir İsrail uçağının kalkışını engelledi.

Atina-Tel Aviv seferini yapacak olan İsrail uçağının kalkışını iki saat geciktiren işçiler, İsrail'in Gazze'ye dönük ablukasını ve Filistin halkına yaptıklarını protesto ettiler.

ABD ve AB'nin de İsrail'e destek vermesi nedeniyle protesto edildiği eylemde işçiler, Filistin halkının "bağımsız ve özgür Filistin" mücadelesi ile dayanışma içinde olduklarını açıkladılar. PAME sözcüsü Yorgos Pontikos, "Bu, Filistin halkıyla ve onların bir Filistin devleti kurma çabasıyla dayanışma için yapılmış olan bir eylem" dedi. Pontikos, eylem sırasında polisin de olay yerine geldiğini, ancak işçilere müdahale etmediğini belirtti.

Yunanistan'da Yunanistan Komunist Partisi'nin (KKE) öncülüğünü yaptığı büyük bir Filistin ile dayanışma hareketi bulunuyor.

(HaberVakti)

Havalimanı işçileri uçağın kalkışını engelledi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Irak , başta kitle imha silahları ardından da sözde demokrasi için işgal edilirken insan bu "insan hakları savunucuları" nerede idi diye sormadan edemiyor?Bir de üstüne üstlük Türkiye'yi bu insanlık suçuna dahil etmek için çaba harcadınız.Aşağıdaki linke bakın bakalım mideniz ne kadar kaldırıyor bir görelim sizi ; sesinizin çıkmadığı Irak konusunda... http://mindprod.com/politics/iraqwarpix.html#IRAQWARPIX

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Görülüyor ki her ülke ve farklı ırkdan insanlar israli protesto ediyor ama israil banane deyip kendi biliğini yaparak dünyadan kendini soyutluyor yakında kapı dışarı adım atamayacak paronaya olacak zaten oldu aman denizden mi aman havadan mı karadan mı bak havadaki sinekte insani yardım getiriyor ona da saldır. Babası var amerika tabi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Takdir ettim Yunanlılar'ı. Bizden daha duyarlılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000