27 Mart 2011, Pazar 08:14:47

HAVALİMANI İÇİNDE KAYBOLDULAR

İstanbul'daki mücevher fuarından 1 milyon değerinde gerdanlık çalan çetenin dört üyesi Manila havalimanında kayboldu.
CNR Expo'da açılan 32. İstanbul Mücevher Fuarı'na katılan bir firmadan 1 milyon dolar değerinde gerdanlığın çalınmasıyla ilgili aranan 7 şüpheliden 3'ünün uçak Filipinler'e indikten sonraki üst aramalarında bir şey bulunamayınca serbest bırakıldığı, diğer 4 kişinin ise arandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Filipinler Dışişleri Bakanlığı tarafından Interpol Daire Başkanlığına gönderilen mektupta, uçakla Filipinler'e dönen şüphelilerden Armando F. (45), Rosita P. (57) ve Hebie C'nin (35) pasaport kontrolü sırasında üst aramalarının yapıldığı ve ifadelerinin alındığı, çalınan gerdanlığın bulunamaması üzerine serbest bırakıldıkları belirtildi.

Aynı mektupta, diğer şüpheliler Janice A, Edgaro R, Cesar G. ve Armando A'nın ise uçaktan inmelerine rağmen havalimanı içinde bir şekilde ortadan kayboldukları, şüphelilerin pasaport kontrolüne girmeden Filipinler'e giriş yaptıkları ve polis tarafından arandıkları ifade edildi.

Fuarda 18 Mart'ta gerçekleşen hırsızlıkla ilgili güvenlik kameraları ve fuar girişindeki bilgisayar kayıtlarından kimlikleri belirlenen şüphelilerin, uçakla Dubai'ye ardından da Filipinler'in başkenti Manila'ya kaçtıkları belirlenmişti.

HAVALİMANI İÇİNDE KAYBOLDULAR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000