24 Ağustos 2013, Cumartesi 17:25:37

HAVALİMANI İÇİN BAŞBAKAN'A MEKTUP YAZDILAR

Kızıltepe AK Parti Gençlik Kolları Kasım ayında faaliyete geçecek Mardin Havaalanı isminin "Selahadin-i Eyyubi Havaalanı" olması için Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a Mektup gönderdi.
  • mardin havalimanı olsun. ne gerek var isim soyisim vermeye... hayır işin acı tarafı mardin bir marka şehir bu marka dururken isim soy isim vermek ilginç.mardin özel bir şehir. kesinlikle şehrin adı verilmeli limana.
  • Bence sadece nick name gibi bir şey mesela '' DİKTATÖR'' olsa nasıl olur
  • Atatürk havalimanı kapatılarak yeni havalimanı açılacaksa isim aramaya kalkışmayın adı zaten belli ATATÜRK havalimanı !!!
  • istanbula yapılacak havalimanının ismide rte
  • Yobazlığın ve yalakalığın bu kadarı da artık fazla. Eyyubi denen kişiden bize ne? Tarihte ne kadar çer çöp, unutulmuş saçma insanlar varsa bulup, isimlerini oraya buraya vermekte üzerimize yok. Kafanızı çalıştırın. Yabancı pilotlar bu ismi nasıl telaffuz edecekler ve yabancılar bu kişinin kim olduğunu öğrenip ne yapacaklar. Ben ce 4 parmak modasına uyalım ve adı " 4 parmak havaalanı " olsun. Veya Nazım Hikmet havaalanı da olabilir. Fevzi Çakmak veya Kılıç Ali dururken bu Eyyubbi gibi, kim olduğu belirsiz, abuk sabuk isimlerde neyin nesi? Müslümanlara sahip çıkmak yerine kendi ülkemize ve vatandaşımıza sahip çıksak çok daha iyi olmaz mı? Hem " dünya lideri " rüyasını gördüğümüz uykudan da uyanmış oluruz. Nasıl?
  • "ERGENEKON" OLACAK.
  • Somali'de, Bosna Hersek'te, Mısır'da, Suriye'de, Irak'ta her yerde Müslümanlara sahip çıkan bir liderin... akgençler haklı, türkiye dışında her yerin. bu arada filistinden bahsetmemişler paşam nisanda gidecekti filistine mayısa erteledi, haziran dedi, haziran geldi temmuz oldu temmuz bitti ağustos un 24 ü oldu filistin gezisine ne oldu? gaziantepde, hatayda ölen vatandaşlarımızın, düşen şehit olan ve kaçırılan pilotlarımıza çok sahip çıktı somalililer eksik kaldı. embesil değil tirk halkı, halkın zekasına hakaret etmeyi bırakın. kimsenin iplemediği erdoğanın sonu geldi. ipi çekildi.
  • O isme Mardin çok küçük kalır. 3. Havalimanı için daha uygun bence.
  • Ne oluyor yahu? Bir isim bulma yarışıdır gidiyor. Başka eğlenceniz yok mu sizin? İsim bulma bahanesi ile yalakalık ta ayyuka çıkıyor hani. Ciddi işlerle uğraşın yahu....ama kendi kafanıza göre ciddiyet dereceniz sağa sola isim bulacak kadar sığsa onu bilemem tabii.....
  • Başka işleri kalması memleketin başka derdi kalmamış yağ çekiyor.Senin selehaddin eyyubiye benzettiğin kişi ülkeyi bölmek için elinden geleni yapıyor.Açıkça söylüyorum.Türkiyede etnik köken sorunu yoktur.Ben mardinde yaşayan arap kökenli bir türk vatandaşıyım. bu bir oyundur.Bu oyun birçok müslüman ülkesinde işe yaramış ve taş üstünde taş kalmamıştır.

Kızıltepe Eski Hastane Caddesi'nde bulunan PTT merkez binası önünde açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Nülifer Mardin havalimanının yeni terminal binasının ismi ile ilgili Başbakan Erdoğan'a mektup gönderdiklerini mektubun içeriğinde Mardin Havaalanının isminin Salahaddin-i Eyyubi olarak değiştirilmesi olduğunu söyledi.

Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Ferit Akdağ ise Selahaddin-i Eyyubi'nin Kudüs'ün fatihi olduğu için bu ismi düşündüklerini belirterek şöyle dedi:

"Eyyubi, hem Türklerin hem Kürtlerin hem de İslam coğrafyasında herkesin kabul ettiği hayırla yad ettiği bir lider bir komutandır. Sayın Başbakanımız da bize göre 21. Yüzyılın Selahaddinidir. Müslüman ülkelerdeki darbelere en yüksek sesle karşı çıkan, Müslümanların haklarını her yerde savunan Somali'de, Bosna Hersek'te, Mısır'da, Suriye'de, Irak'ta her yerde Müslümanlara sahip çıkan bir liderin ekibi olarak kendisine böyle bir ricada bulunduk. İnşallah bizleri kırmayacaktır."

HAVALİMANI İÇİN BAŞBAKAN'A MEKTUP YAZDILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

mantıklı insan ~ 11 yıl önce
mardin havalimanı olsun. ne gerek var isim soyisim vermeye... hayır işin acı tarafı mardin bir marka şehir bu marka dururken isim soy isim vermek ilginç.mardin özel bir şehir. kesinlikle şehrin adı verilmeli limana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diktatör ~ 11 yıl önce
Bence sadece nick name gibi bir şey mesela '' DİKTATÖR'' olsa nasıl olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Atatürk havalimanı kapatılarak yeni havalimanı açılacaksa isim aramaya kalkışmayın adı zaten belli ATATÜRK havalimanı !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xd ~ 11 yıl önce
tayyip olur başka ne olacak.. amaç belli ist havalimanıda tamamen yıkılır...
pee ~ 11 yıl önce
istanbula yapılacak havalimanının ismide rte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 11 yıl önce
Yobazlığın ve yalakalığın bu kadarı da artık fazla. Eyyubi denen kişiden bize ne? Tarihte ne kadar çer çöp, unutulmuş saçma insanlar varsa bulup, isimlerini oraya buraya vermekte üzerimize yok. Kafanızı çalıştırın. Yabancı pilotlar bu ismi nasıl telaffuz edecekler ve yabancılar bu kişinin kim olduğunu öğrenip ne yapacaklar. Ben ce 4 parmak modasına uyalım ve adı " 4 parmak havaalanı " olsun. Veya Nazım Hikmet havaalanı da olabilir. Fevzi Çakmak veya Kılıç Ali dururken bu Eyyubbi gibi, kim olduğu belirsiz, abuk sabuk isimlerde neyin nesi? Müslümanlara sahip çıkmak yerine kendi ülkemize ve vatandaşımıza sahip çıksak çok daha iyi olmaz mı? Hem " dünya lideri " rüyasını gördüğümüz uykudan da uyanmış oluruz. Nasıl?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CarCop ~ 11 yıl önce
Senin car sop dedigin insanin hatayini ac da bir oku.Kilic Ali adini koymaktansa Kamer Genc adini tercih ederim,hic olmazsa pist kenarindaki cicekleri sular.Yalaka dalkavugun onde gideni Kilic Alidir.Sapkasiz meclise geldigi icin Frenk Mukallitligi ile suclayip tekme tokat gonderdigi adam,bir muddet sonra sapka kanunu ciktiktan sonra sapkasiz meclise gelince yine ayni sekilde niye sapkasiz geldin diye tekme tokat dovmustur.Bunun icin mi adi havaalanina verilsin.
kamyoncu ~ 11 yıl önce
"ERGENEKON" OLACAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
Somali'de, Bosna Hersek'te, Mısır'da, Suriye'de, Irak'ta her yerde Müslümanlara sahip çıkan bir liderin... akgençler haklı, türkiye dışında her yerin. bu arada filistinden bahsetmemişler paşam nisanda gidecekti filistine mayısa erteledi, haziran dedi, haziran geldi temmuz oldu temmuz bitti ağustos un 24 ü oldu filistin gezisine ne oldu? gaziantepde, hatayda ölen vatandaşlarımızın, düşen şehit olan ve kaçırılan pilotlarımıza çok sahip çıktı somalililer eksik kaldı. embesil değil tirk halkı, halkın zekasına hakaret etmeyi bırakın. kimsenin iplemediği erdoğanın sonu geldi. ipi çekildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kallavi ~ 11 yıl önce
Filistine nereden gidecek?Misir'da katiller darbe yapti,Israil'den gecis yok.Elestirdigin seyin biraz mantigi olur.Gerci Kilictaroglu gidebilir,bak guzel de reklam olur o gidemedi ben gittim diye ovunur,hatta ayakta fotograf da verir,ne dersin?
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
O isme Mardin çok küçük kalır. 3. Havalimanı için daha uygun bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 11 yıl önce
Ne oluyor yahu? Bir isim bulma yarışıdır gidiyor. Başka eğlenceniz yok mu sizin? İsim bulma bahanesi ile yalakalık ta ayyuka çıkıyor hani. Ciddi işlerle uğraşın yahu....ama kendi kafanıza göre ciddiyet dereceniz sağa sola isim bulacak kadar sığsa onu bilemem tabii.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uyanın ~ 11 yıl önce
Başka işleri kalması memleketin başka derdi kalmamış yağ çekiyor.Senin selehaddin eyyubiye benzettiğin kişi ülkeyi bölmek için elinden geleni yapıyor.Açıkça söylüyorum.Türkiyede etnik köken sorunu yoktur.Ben mardinde yaşayan arap kökenli bir türk vatandaşıyım. bu bir oyundur.Bu oyun birçok müslüman ülkesinde işe yaramış ve taş üstünde taş kalmamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000