11 Ağustos 2018, Cumartesi 09:19:26

Teknisyen uçak kaçırdı!

ABD’nin Seattle kentinde bulunan Tacoma Havalimanı’nda bir çalışan Bombardier Q400 tipi uçağı kaçırdı. Savaş jetleri havalandı, uçak kısa süre sonra düştü.
  • :)) :)) uç uç böceğim kaptan amcan sana terlik pabuç alacak
  • Peşpeşe 3 gün 77de yağlama yaptıktan sonra ben
  • Pilot ihtiyacını teknisyen ile karşılasın THY. Bakın teknisyenler gayet güzel uçak uçuruyor. Hali hazırda 787 ve 350 pilotu da arıyorlar zaten. Oldu bu iş :) indiğimiz yerde bakımını da yaparız. Havada pilot karada teknisyen gerisini siz düşünün. :)))
  • Uçağı kaçırdıysa bi sonrakine binseydi zuhahadasa
  • Bizimkiler degil ucak kullanmayi tipini aldiklari ucagin sistemlerini bile tam bilmiyorlar, herseyi yabanci teknisyenler yapiyor. Lastige hava bassin onlar baska bir halttan anlamazlar.
  • Teknisyen pilottan daha fazla aerodinamik ve uçak sistemeleri dersi alır.yaklaşık 3 buçuk sene daha fazla.Gerisi prosedür ve tecrübe.
  • Bir teknisyen bile uçak ucurabiliyormu? Yani bizimkiler Astronot değilmi?
  • Zam alamayınca teknisyenler
  • O uçağı çalıştırıp kaldırana kadar nerdeydiniz. Fsx oyuncusu
  • Uçah elden gidiyeahhh

ABD’nin Seattle kentinde bulunan Tacoma Havalimanı’nda çalışan bir teknisyen, Bombardier Q400 tipi uçağı kaçırdı. Savaş jetleri havalandı, uçak kısa süre sonra düştü.

Tacoma Havalimanı’nda Horizon Air’e ait bir uçak, 29 yaşındaki bir havalimanı çalışanı tarafından kaçırıldı. Uçak, havaalanının 25 mil güneybatısındaki Puget Sesi'ndeki Ketron Adası'nın yakınlarında geldiğinde düştü. Uçağın kaçırılmasından hemen sonra iki F15 tipi savaş uçağı havalandı, Tacoma Havalimanı’nda uçuşlar durduruldu.

Uçak bir süre havada kaldıktan sonra düştü. Uçağın  F15 tipi savaş jeti tarafından düşürülüp düşürülmediği hakkında bilgi verilmedi.

Uçağı kaçıran kişinin intihar etmek istediği ileri sürüldü.

Uçağın havadaki son anları işte böyle görüntülendi:

Teknisyen uçak kaçırdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

tekniksi yene ~ 6 yıl önce
:)) :)) uç uç böceğim kaptan amcan sana terlik pabuç alacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amm 12-22 ~ 6 yıl önce
Peşpeşe 3 gün 77de yağlama yaptıktan sonra ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 6 yıl önce
Pilot ihtiyacını teknisyen ile karşılasın THY. Bakın teknisyenler gayet güzel uçak uçuruyor. Hali hazırda 787 ve 350 pilotu da arıyorlar zaten. Oldu bu iş :) indiğimiz yerde bakımını da yaparız. Havada pilot karada teknisyen gerisini siz düşünün. :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karikatürcü trol ~ 6 yıl önce
Uçağı kaçırdıysa bi sonrakine binseydi zuhahadasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizimkiler ~ 6 yıl önce
Bizimkiler degil ucak kullanmayi tipini aldiklari ucagin sistemlerini bile tam bilmiyorlar, herseyi yabanci teknisyenler yapiyor. Lastige hava bassin onlar baska bir halttan anlamazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen bile derken ~ 6 yıl önce
Teknisyen pilottan daha fazla aerodinamik ve uçak sistemeleri dersi alır.yaklaşık 3 buçuk sene daha fazla.Gerisi prosedür ve tecrübe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan ~ 6 yıl önce
"Teknisyen bile derken" diyen arkadaş: uçuşun sadece levye direksiyonla yapıldığını zannediyorsun. Beyni unutmuşsun. Uçuşun neticesi malum. Herkes mesleğini yapacak. Teknisyenlerin pilot olmasını engelleyen bir yasa yok. Görecek kursunu, alacak dersini, olacak pilot. Aksi halde ya kendisi düşecek yada düşürülecektir. Gerisi senin gibileri yorar...
Nasıl ya ~ 6 yıl önce
Bir teknisyen bile uçak ucurabiliyormu? Yani bizimkiler Astronot değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 6 yıl önce
Teknisyen eğer aldığı eğitimin hakkını verdiyse uçağı uçurur.Nitekim birçok arkadaşımız pilot oldu.Eğitimde olanlarda mevcut.
—- ~ 6 yıl önce
Teknisyen dediğin adam o uçağın doktoru gibi. Neden uçuramasın cocpit ve uçus hakkında biligi varken
Ucuramazlar tabii ~ 6 yıl önce
Ucurabilecek olanlari zaten pilot oluyor amelelikten kurtuluyor. Turkiye’deki teknisyenlerin hicbiri ucagi kaldiramaz bile, degil ucurmak veya indirmek, zaten hemen hemen hepsinin ingilizceleri de nanay, havadaki konusmalari bile anlayamazlar.
İngiliz anahtarı ~ 6 yıl önce
Teknisyen olmuşsunuz ama metindeki ironiyi anlamiycak kadar sosyal sözel yeteneğiniz kıt.Pilotluga terfi edebilenlere selamlar.
Thy ~ 6 yıl önce
Dune kadar Teknisyenleri ellerinde lisansları olsa bile pilot olarak almıyordu canım. Teknisyen seni bile uçurur. Sen yeterki ver. Fırsatı :)
NO ZAM ~ 6 yıl önce
Zam alamayınca teknisyenler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 6 yıl önce
O uçağı çalıştırıp kaldırana kadar nerdeydiniz. Fsx oyuncusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
£$€ ~ 6 yıl önce
Uçah elden gidiyeahhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000