08 Kasım 2018, Perşembe 13:15:07

Hava-İş'te TİS görüşmelerine sıkı hazırlık

Türk Hava Yolları’nda yaklaşan Toplu İş Sözleşmesi öncesi yetkili sendika Hava İş, istişare toplantılarına devam ediyor.
  • Umuyoruz ki sendika sozunde durur ve umutlarimiz yine bosa cikmaz
  • 211 kişi için umut doğdu. Sendikaya güveniyoruz, adalet yerini bulacak
  • 211 kişinin haklarının verilmesini biz mesai arkadaşları olarak da çok istiyoruz. Bu kadar büyük vebali bu şirket almamalı. Mazlumun yanındayız.
  • Kul hakkı yediniz Tatlıbal efendi ve yanindakiler.İki elim yakanizda olacak
  • 211 in magduriyeti ortada. Thy yonetimi bylock magdurlarını nasil geri aldiysa 211 i de almalidir. Listeyi hazirlayan birkac kisiyi korumak adina bu isi inada bindirmemelidir.Zaten bunca haksızlığa rağmen hesap sorulması değil derdimiz, gec te olsa yapılan adaletsizliğin telafi edilmesi ve işlerimizin geri verilmesi tüm isteğimiz
  • Tarihin en büyük TİS'i geliyor. Kabin'e tissss diyecekler. Ağlamaya devam edin kokpit gibi muamele görmek için. Yüzyılın TİS'i :)
  • Mertin Luther King e ait bir söz var; “sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil dostlarımızın suskunluğunu hatırlayacağız” 211 kişi olarak çoğumuzun suçsuz olduğunu bildikleri halde katlimize sessizlikle eşlik eden dostlarımız, her şey bittiğinde sizin bu suskunluklarınızı hatırlayacağız. Airport haber susmadı, birçok defa sesimiz oldu. Bunu da unutmayacağız.
  • Geçen zamda enflasyon oranına göre değil kafanıza göre zam yaptınız. Umarım bu sefer aynı şeyi yapmazsınız. Enflasyon oranına göre zam istiyoru. Hakkımızı istiyoruz.
  • Değerli okurlar , ve yetkililer , ister bu görüşmede ister başka bir zamanda hak yerini bulacak. Ben bireysel olarak girişimlerim sonucu şu sonuç çıktı , bunlar tükürdüğünü yalamıyor . Sebebi bu işi yapan 3-4 kişi isimler belli , listeyi hazırlayan ve iftirayı atan koltuğundan olmak istemeyen ancak vicdanı olmayan adaletin bir gün tecelli edeceğini düşünmeyen koltuk sevdalıları. Devletin ilgili organları Akparti , MHP, CHP den üst seviyeden aradılar ancak yönetim kurulu başkanı, ona gelen ve hazır listeye inanarak gündem gereği kurban olduk . Ancak sona az kaldı . Bu haksızlık er geç bitecek. Buna vesile olan kim kahraman olacak, şimdi Sendikanın önünde bunun için bir fırsat var. Vicdanın , yargının , kamuoyunun ve Allah’ın bildiği bu 211 mağduriyeti onlar çözmek zorunda . Bu iş onların. THY Deki bu işe imza atmış müfteri yetkili ve ilgililerin istemediği bu haksızlık eninde sonunda çözülecek...
  • 211 İ unutma UNUTTURMA !!!

Türk Hava Yolları’nda yaklaşan Toplu İş Sözleşmesi öncesi yetkili sendika Hava İş, istişare toplantılarına devam ediyor.

THY çalışanlarını temsil eden Hava İş Sendikası, 1 Ocak’tan itibaren geçerli olacak yeni toplu iş sözleşmesi görüşmelerine hız verdi.

Hava İş Sendikası Genel Merkezi’nde, yaklaşan Toplu İş Sözleşmesi öncesi, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şube Başkanlarının katılımıyla düzenlenen istişare toplantısında,  üyeleriin menfaatleri doğrultusunda yapılan çalışmalar ve üyelerden gelen talepler değerlendirildi.

Toplu iş sözleşme sürecinde üyelerin doğrudan katkısını da alan Hava İş Sendikası, üyelerin katkılarıyla filizlenecek sürecin,  üye menfaati için yapıcı yaklaşımlar ve kazanımlarla azami seviyeye eriştirilmesi konusunda fikir birliğine vardı.

Hava İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal ise, “Şube başkanlarımızla, yaklaşan TİS 'e dair istişarelerde bulunduk. Biz, kargo, kokpit, kabin, operasyon ve ofis çalışanlarımızla, havacılığa hem gönül hem emek veren büyük bir Aileyiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde sürece ilişkin bilgi verdi.

Hava-İş'te TİS görüşmelerine sıkı hazırlık

Yorumlar Tüm Yorumlar (169)

211 umut ~ 5 yıl önce
Umuyoruz ki sendika sozunde durur ve umutlarimiz yine bosa cikmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haksızlığa dur de ~ 5 yıl önce
211 kişi için umut doğdu. Sendikaya güveniyoruz, adalet yerini bulacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 vebalini alma ~ 5 yıl önce
211 kişinin haklarının verilmesini biz mesai arkadaşları olarak da çok istiyoruz. Bu kadar büyük vebali bu şirket almamalı. Mazlumun yanındayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 5 yıl önce
Kul hakkı yediniz Tatlıbal efendi ve yanindakiler.İki elim yakanizda olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 5 yıl önce
211 in magduriyeti ortada. Thy yonetimi bylock magdurlarını nasil geri aldiysa 211 i de almalidir. Listeyi hazirlayan birkac kisiyi korumak adina bu isi inada bindirmemelidir.Zaten bunca haksızlığa rağmen hesap sorulması değil derdimiz, gec te olsa yapılan adaletsizliğin telafi edilmesi ve işlerimizin geri verilmesi tüm isteğimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geliyor ~ 5 yıl önce
Tarihin en büyük TİS'i geliyor. Kabin'e tissss diyecekler. Ağlamaya devam edin kokpit gibi muamele görmek için. Yüzyılın TİS'i :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suskun arkadaşlar... ~ 5 yıl önce
Mertin Luther King e ait bir söz var; “sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil dostlarımızın suskunluğunu hatırlayacağız” 211 kişi olarak çoğumuzun suçsuz olduğunu bildikleri halde katlimize sessizlikle eşlik eden dostlarımız, her şey bittiğinde sizin bu suskunluklarınızı hatırlayacağız. Airport haber susmadı, birçok defa sesimiz oldu. Bunu da unutmayacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 5 yıl önce
Geçen zamda enflasyon oranına göre değil kafanıza göre zam yaptınız. Umarım bu sefer aynı şeyi yapmazsınız. Enflasyon oranına göre zam istiyoru. Hakkımızı istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet Yerini Bulacak ~ 5 yıl önce
Değerli okurlar , ve yetkililer , ister bu görüşmede ister başka bir zamanda hak yerini bulacak. Ben bireysel olarak girişimlerim sonucu şu sonuç çıktı , bunlar tükürdüğünü yalamıyor . Sebebi bu işi yapan 3-4 kişi isimler belli , listeyi hazırlayan ve iftirayı atan koltuğundan olmak istemeyen ancak vicdanı olmayan adaletin bir gün tecelli edeceğini düşünmeyen koltuk sevdalıları. Devletin ilgili organları Akparti , MHP, CHP den üst seviyeden aradılar ancak yönetim kurulu başkanı, ona gelen ve hazır listeye inanarak gündem gereği kurban olduk . Ancak sona az kaldı . Bu haksızlık er geç bitecek. Buna vesile olan kim kahraman olacak, şimdi Sendikanın önünde bunun için bir fırsat var. Vicdanın , yargının , kamuoyunun ve Allah’ın bildiği bu 211 mağduriyeti onlar çözmek zorunda . Bu iş onların. THY Deki bu işe imza atmış müfteri yetkili ve ilgililerin istemediği bu haksızlık eninde sonunda çözülecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UNUTMA ~ 5 yıl önce
211 İ unutma UNUTTURMA !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000