09 Aralık 2018, Pazar 16:25:51

HAVAİST İstanbul Havalimanı seferlerini artırdı

İstanbul Havalimanı'ndan düzenlenen seferlere Trabzon ve Adana uçuşlarının da eklenmesiyle HAVAİST de sefer sayısını artırdı.
  • Mercedes lüks taşımacılıkta daha mı verimli acaba. Temsa gibi yerli şirketleri tercih eden bir sürü şehirler arası taşımacılık yapan marka turizm şirketi varken özellikle Mercedes marka seçilmesinin bir nedeni var mı merak ediyorum.
  • Yandaşa yancı olmaya geldik.
  • 2019 YILINDA İSTANBUL HAVALİMANI TAM KAPASİTE HİZMET VERMEYE BAŞLAYINCA BU SEFERLER ÇOK YETERSİZ KALACAK . İETT NİN HER İLÇEDEN NON STOP 24 SAAT SAAT BAŞI SEFER DÜZENLEMESİ ŞARTTIR...YANDAŞ FİRMALARA PARA KAZANDIRMAK İÇİN YOLCULARI , YABANCI MİSAFİRLERİ , PERSONELİ REZİL ETMEYİN , HAVAİST SEFERLERİ DIŞINDA HER İLÇEDEN EN AZINDAN SAAT BAŞI NON STOP SEFER DÜZENLEYİN...THY BİR GÜNDE 1000 SEFER DÜZENLİYOR DİĞER HAVAYOLLARINIDA HESABA KATINCA YENİ HAVALİMANINDAKİ EN BÜYÜK SORUNUN YOLCU VE PERSONEL ULAŞIMI OLDUĞUNU İLK OKUL TALEBELERİ BİLE HESAP EDEBİLİR.... HAVAİST VE İETT SEFERLERİNİ AYRI NOKTALARDAN BİRBİRİ İLE ÇAKIŞMAYAN SAATLERDE ORGANİZE EDİLEBİLİRSE BU SÜREÇ ÇOK DAHA RAHAT ATLATILACAKTIR...
  • Travego reklamı zannettim.

İstanbul Havalimanı'ndan düzenlenen seferlere Trabzon ve Adana uçuşlarının da eklenmesiyle HAVAİST de sefer sayısını artırdı.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı'ndan düzenlediği seferlerine Adana ve Trabzon uçuşlarını eklemesi sebebiyle HAVAİST'in günlük 50 olan sefer sayısı 60'a yükseltildi.

HAVAİST, şimdilik 5 merkezden İstanbul Havalimanı'na sefer düzenliyor. Lüks taşımacılık hizmeti Taksim, TÜYAP, OTOGAR, Kozyatağı ve Yenikapı'dan yapılan seferlerle gerçekleştiriliyor.

 

HAVAİST İstanbul Havalimanı seferlerini artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Travego ~ 5 yıl önce
Mercedes lüks taşımacılıkta daha mı verimli acaba. Temsa gibi yerli şirketleri tercih eden bir sürü şehirler arası taşımacılık yapan marka turizm şirketi varken özellikle Mercedes marka seçilmesinin bir nedeni var mı merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
travego ~ 5 yıl önce
Temsa nın araçları rahat değil. Koltuk araları Mercedese göre dar.
Otobüs ~ 5 yıl önce
Mercedes otobüsleri de Türkiyede üretiliyor çok güzel ihraç raksmları da var. Ayrıca binlerce kişi çalışıyor.
Temsa ~ 5 yıl önce
HAVAİST filosunda Temsa araçları da mevcut.ancak zaten trevego da yerli araçdır MB Türkiye tarafından üretilir.Türk mühendisler ve işçiler tarafından ortaya çıkan projedir.
—- ~ 5 yıl önce
Yandaşa yancı olmaya geldik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İETT ~ 5 yıl önce
2019 YILINDA İSTANBUL HAVALİMANI TAM KAPASİTE HİZMET VERMEYE BAŞLAYINCA BU SEFERLER ÇOK YETERSİZ KALACAK . İETT NİN HER İLÇEDEN NON STOP 24 SAAT SAAT BAŞI SEFER DÜZENLEMESİ ŞARTTIR...YANDAŞ FİRMALARA PARA KAZANDIRMAK İÇİN YOLCULARI , YABANCI MİSAFİRLERİ , PERSONELİ REZİL ETMEYİN , HAVAİST SEFERLERİ DIŞINDA HER İLÇEDEN EN AZINDAN SAAT BAŞI NON STOP SEFER DÜZENLEYİN...THY BİR GÜNDE 1000 SEFER DÜZENLİYOR DİĞER HAVAYOLLARINIDA HESABA KATINCA YENİ HAVALİMANINDAKİ EN BÜYÜK SORUNUN YOLCU VE PERSONEL ULAŞIMI OLDUĞUNU İLK OKUL TALEBELERİ BİLE HESAP EDEBİLİR.... HAVAİST VE İETT SEFERLERİNİ AYRI NOKTALARDAN BİRBİRİ İLE ÇAKIŞMAYAN SAATLERDE ORGANİZE EDİLEBİLİRSE BU SÜREÇ ÇOK DAHA RAHAT ATLATILACAKTIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakımcı ~ 5 yıl önce
Travego reklamı zannettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000