30 Eylül 2017, Cumartesi 12:24:01

Hava-İş Ankara Şubesi için oy verme işlemi başladı

Hava-İş Sendikası Ankara Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda oy verme işlemi başladı.
  • Mevcut sendika yonetimi bisekilde kalsa bile calisanlar pek memnun degil bu entrikalardan. Simsi hepten cikilmaza girildi. Calisanlarin arkasinda olmadigi bir sendika Thy nin isine gelit
  • Uçucular yönetimde değilse bizde sendikadan çıkarız. Paramızı yiyen sendika istemiyoruz.
  • Bu sendika miadini doldurmustur. Istemedigimiz adamlar bizi yonetemez. Ya gidersiniz ya da biz gideriz hakkimizi yedirmeyecegiz.
  • aaa hayret Çarkcı Kaptanı salona almışsınız? hatta sandık başına oturtmuşsunuz.Hayırdır?Antalya kongresinde Genel Başkan Yardımcısı Murat Kallenci ve Mali Sekreter Celalettin Meriçli’ninde aralarında bulunduğu Bodyguard gurubu İskender Çarkçı ve arkadaşlarını salona almamış ve yine Bodyguard aracılığı ile İskender Çarkcı kaptan ve avukatının fiziki olarak engellemiş, Mali sekreter Celalettin Meriçli’nin İskender ÇARKÇI kaptana, “Orada burada şirket arkamda diyormuşsun. Seni THY YÖN KURULU BAŞKANI İlker AYCI’YA şikayet edeceğim ve gerekirse işten attırırım" diye tehditler savurmuştu.
  • Hava İş ya bizim olucak ya da hepimiz bu haram yiyen sendikayı bırakıyoruz. Biz kimiz aidatlar kesilince göreceksiniz.
  • Kim bunlar ya benim geleceğim için oy kullanıyor uçucu mu bunlar sendika uçucularındır.

Hava-İş Sendikası Ankara Şubesi 26. Olağan Genel Kurulu'nda oy verme işlemi başladı.

Ankara'da bulunan Anadolu Otel'de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'da sendika genel merkezi mevcut şube başkanı Soner Yiğit'i aday göstermişti. Yiğit'in karşısına rakip olarak Canan Hülya Yurttaş çıktı.

Hava-İş Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal'ın da hazır bulunduğu genel kurul salonunda oylar kullanılmaya başladı. Delege olmayanların salona girmelerine izin verilmedi.

Oy verme işleminin 17:00'da sonlanacağı açıklandı.

Ayrıntıları AirportHaber'den takip edebilirsiniz...









Hava-İş Ankara Şubesi için oy verme işlemi başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Db ~ 7 yıl önce
Mevcut sendika yonetimi bisekilde kalsa bile calisanlar pek memnun degil bu entrikalardan. Simsi hepten cikilmaza girildi. Calisanlarin arkasinda olmadigi bir sendika Thy nin isine gelit

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az kaldı ~ 7 yıl önce
Uçucular yönetimde değilse bizde sendikadan çıkarız. Paramızı yiyen sendika istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekci Km ~ 7 yıl önce
Bu sendika miadini doldurmustur. Istemedigimiz adamlar bizi yonetemez. Ya gidersiniz ya da biz gideriz hakkimizi yedirmeyecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Other attendent ~ 7 yıl önce
Size güle güle. Zaten hepi topu 100 kişisiniz. Gidin bi zahmet. Bizim aidatlarımız helal olsun bu yönetime Adamlar arı gibi çalışıyor. Siz nemrut iseniz ne yapsınlar? Hadi gülüm işine bak sen.
s.ö.z. ~ 7 yıl önce
aaa hayret Çarkcı Kaptanı salona almışsınız? hatta sandık başına oturtmuşsunuz.Hayırdır?Antalya kongresinde Genel Başkan Yardımcısı Murat Kallenci ve Mali Sekreter Celalettin Meriçli’ninde aralarında bulunduğu Bodyguard gurubu İskender Çarkçı ve arkadaşlarını salona almamış ve yine Bodyguard aracılığı ile İskender Çarkcı kaptan ve avukatının fiziki olarak engellemiş, Mali sekreter Celalettin Meriçli’nin İskender ÇARKÇI kaptana, “Orada burada şirket arkamda diyormuşsun. Seni THY YÖN KURULU BAŞKANI İlker AYCI’YA şikayet edeceğim ve gerekirse işten attırırım" diye tehditler savurmuştu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 7 yıl önce
Kardeş kaptanın kendisi sendikaya üye bile değil Senin üye olmadığın yere almazlar adamın en doğal hakkı
Biz ~ 7 yıl önce
Hava İş ya bizim olucak ya da hepimiz bu haram yiyen sendikayı bırakıyoruz. Biz kimiz aidatlar kesilince göreceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim bunlar? ~ 7 yıl önce
Kim bunlar ya benim geleceğim için oy kullanıyor uçucu mu bunlar sendika uçucularındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇOBAN ~ 7 yıl önce
Ne kadar ayıp ya Bencil
Km ~ 7 yıl önce
Senin gibi düz mantıklı insanlar da oy kullanıyor ona yanıyorum Ne yapsın başkan seni daha iyi anlamak için Soldan çöpe mi çıksın Alkol soft mu hazırlasın :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000