20 Temmuz 2008, Pazar 13:14:11

Havadan mendil yağdı!

Mersin'in turistik beldeleri Kızkalesi, Susanoğlu ve Taşucu'nda, bir firma tarafından motorlu yamaç paraşütüyle sahile yaklaşık 100 bin paket genital temizlik mendili atıldı.

Üretici firma ve Trust Condom Türkiye Distribütörü Reklam Koordinatörü Kürşad Fedaioğlu, yaptığı açıklamada, kadın sağlığı açısından oldukça faydalı olan genital temizlik mendilinin, Avrupa'da yaygın olarak kullanıldığını ancak Türkiye'de ilk kez kendilerinin üretip piyasaya sürdüğünü söyledi.

Tanıtım amacıyla ürünü 12 Temmuzda Antalya Konya Altı Plajı, 13 Temmuzda Alanya plajlarına yamaç paraşütüyle atarak dağıttıklarını belirten Fedaioğlu, etkinliğin üçüncü aşamasında Mersin sahillerini tercih ettiklerini bildirdi.

Fedaioğlu, aynı etkinliğin çeşitli tarihlerde Marmaris, Bodrum, Fethiye, Kuşadası, Çeşme, Foça, Ayvalık, Erdek ve Yalova'da sürdürüleceğini kaydetti.

Ürünün dağıtımı sırasında ilginç manzaralarla karşılaştıklarını anlatan Fedaioğlu, şöyle konuştu:
“İlk atışlar yapıldığında paketin üzerinin okunmaması nedeniyle, ürün sıradan kolonyalı mendil ya da kadın pediyle karıştırılmıştı. Ürünün arka yüzünde içeriği, kullanım alanları ve kullanım sonrası faydalarıyla ilgili ayrıntılı açıklama bulunmaktadır. Ancak ürün dağıtımı sırasında gördük ki birçok insan böyle bir mendilin varlığından bile habersiz.”

Havadan mendil yağdı!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000