01 Temmuz 2009, Çarşamba 09:04:49

HAVADA YANGIN PANİĞİ!

Spirit Havayolları’na ait Airbus A319 tipi yolcu uçağının kokpitinde yangın çıktı…
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • THY ile Amerika'ya giderken kokpite girme şansım olmuştu. Kokpitte bir baktımki bizim pilotlarımız yakmış sigarayı pöfürdetiyor. Banda ikram ettiler almadım. Orta panele kola bardaklarını koymuşlar bardaklar sallanıyor. Kamil Koç'ta bile şöföre sigara içmek yasak. Bir içsinde görelim. Yeni uçak alınırken kokpite küllük standart donanım olarak alınmalı.
  • 23 yıldır havacılıgın içindeyim cocpitte ekip sigara içiyor ..lütfen bunu kimse inkar etmesin..olayın oluşuna bakmak lazım...yangın sigaradanmı çıktı yoksa sigorta veya diger cihazlardamı bir sorun vardı....hemen önyargılı olmayalım
  • Adaletle kalkındığını zanneden ülkenin bazı seviyesiz yorumcuları teknoloji dünyasının kendilerine sunduğu interneti maalesef çamur atma ve hakaret yeri olarak kullanıyorlar.SİZ BİLİRMİSİNİZ Kİ SMOKE,FUMES VE FIRE UÇAKLARIN EN ÖNEMLİ EMERGENCY DURUMLARIDIR VE HAYATİ ÖNEM ARZ ETMEKTEDİRLER.BU KONULAR BÖYLE SEVİYESİZ YORUMCULARIN BEYİNLERİNE AĞIR GELİR.
  • Gerçekten bizim Türk milletinin sanırım genel hastalığı bu.Kim olursa olsun yargılamaktan,çamur atmaktan önce olayın aslını,astarını bir öğrenin; bilmeden öğrenmeden bol keseden çamur atmak herkeste moda olmuş.Adamın biletini durup durmadık yerde hemen kesiyorsunuz!
  • pilota salak diyen zavallı insanlıktan nasibini alamamışsın sen kokpitte miydin ki hüküm veriyorsun?uçuş ve pilotluk hakkında ne biliyorsun?senin gibi bilgiden yoksun insanlar böyle saçmalar çünkü başka bir şeyi beceremezsiniz sadece çamur atarsınız.
  • pilotlar havada sigara içmeye devam ederse bu kaçınılmaz birolaydır her uçuş için.çogu pilot havada sigara içiyor.pas uçan diger pilot arkadaşlar ise kokpite girip sigara içme keyfini havadayken yine kendileri için başarıyla tamamlıyorlar.bence kokpitde sigara içmemeliler pilotlar.
  • Arkadaşlar ucak kndiliğinden alev almamış ki muhtemelen pilotun salaklığıdır yani cocpitte neden yangın cıkar. bide şöyle bi olay var airfrance ve yemenair düşmeseydin bu haber kesinlikle yayınlanmazdı;)sırf airbus lar olay ya artık.yarın pilotun trimi fazla ayarlamasından kuyruk çarpması olur.airbus a yüklenir suç...airbus ı boeing e tercih ederim...kim ne derse desin.
  • Airbusların son kullanma tarihleri yavaş yavaş yaklaşıyor.
  • Hollandada Boeing düşünce, THY da bazı çalışanlar en büyük Airbus, başka büyük yok diye çok yazmışlardı. Hatırlarsınız. Ama Allah eşitliği sağlıyor.

Chicago O’Hare’den Fort Lauderdale’ye giden Spirit uçağının kokpitinde havadayken küçük bir yangın çıktı. Yangından çıkan duman nedeniyle rahatsız olan ilk 10 sıradaki yolcu öksürmeye başladı.

Hostesler yolculara hemen müdahalede bulunduysa da zehirlenme ihtimaline karşılık uçak Daytona Beach Havalimanı’na acil iniş yaptı.

Uçağın güvenli bir iniş gerçekleştirdiği ve yangının neden çıktığının bilinmediği öğrenildi.

Yolcularının durumunun iyi olduğu da gelen bilgiler arasında.

HAVADA YANGIN PANİĞİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY ile Amerika'ya giderken kokpite girme şansım olmuştu. Kokpitte bir baktımki bizim pilotlarımız yakmış sigarayı pöfürdetiyor. Banda ikram ettiler almadım. Orta panele kola bardaklarını koymuşlar bardaklar sallanıyor. Kamil Koç'ta bile şöföre sigara içmek yasak. Bir içsinde görelim. Yeni uçak alınırken kokpite küllük standart donanım olarak alınmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
23 yıldır havacılıgın içindeyim cocpitte ekip sigara içiyor ..lütfen bunu kimse inkar etmesin..olayın oluşuna bakmak lazım...yangın sigaradanmı çıktı yoksa sigorta veya diger cihazlardamı bir sorun vardı....hemen önyargılı olmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Adaletle kalkındığını zanneden ülkenin bazı seviyesiz yorumcuları teknoloji dünyasının kendilerine sunduğu interneti maalesef çamur atma ve hakaret yeri olarak kullanıyorlar.SİZ BİLİRMİSİNİZ Kİ SMOKE,FUMES VE FIRE UÇAKLARIN EN ÖNEMLİ EMERGENCY DURUMLARIDIR VE HAYATİ ÖNEM ARZ ETMEKTEDİRLER.BU KONULAR BÖYLE SEVİYESİZ YORUMCULARIN BEYİNLERİNE AĞIR GELİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gerçekten bizim Türk milletinin sanırım genel hastalığı bu.Kim olursa olsun yargılamaktan,çamur atmaktan önce olayın aslını,astarını bir öğrenin; bilmeden öğrenmeden bol keseden çamur atmak herkeste moda olmuş.Adamın biletini durup durmadık yerde hemen kesiyorsunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pilota salak diyen zavallı insanlıktan nasibini alamamışsın sen kokpitte miydin ki hüküm veriyorsun?uçuş ve pilotluk hakkında ne biliyorsun?senin gibi bilgiden yoksun insanlar böyle saçmalar çünkü başka bir şeyi beceremezsiniz sadece çamur atarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pilotlar havada sigara içmeye devam ederse bu kaçınılmaz birolaydır her uçuş için.çogu pilot havada sigara içiyor.pas uçan diger pilot arkadaşlar ise kokpite girip sigara içme keyfini havadayken yine kendileri için başarıyla tamamlıyorlar.bence kokpitde sigara içmemeliler pilotlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar ucak kndiliğinden alev almamış ki muhtemelen pilotun salaklığıdır yani cocpitte neden yangın cıkar. bide şöyle bi olay var airfrance ve yemenair düşmeseydin bu haber kesinlikle yayınlanmazdı;)sırf airbus lar olay ya artık.yarın pilotun trimi fazla ayarlamasından kuyruk çarpması olur.airbus a yüklenir suç...airbus ı boeing e tercih ederim...kim ne derse desin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airbusların son kullanma tarihleri yavaş yavaş yaklaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hollandada Boeing düşünce, THY da bazı çalışanlar en büyük Airbus, başka büyük yok diye çok yazmışlardı. Hatırlarsınız. Ama Allah eşitliği sağlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000