18 Aralık 2008, Perşembe 17:25:53

Havada yakıt indirimi

Havayolu şirketleri küresel mali krizde yolcularını kaçırmamak için çeşitli önlemlere başvuruyor.
  • sevgili airporthaber havalimanı yolu yaklaşık 1.5 saattir kapalı insanlar uçaklarını kaçırıyor ve siz dibinizdeki bu olayla ilgili tek bir haber yapmadınız, uyarır saygılarımı sunarım..

Alman Hava Yolları Lufthansa’nın ardından İngiliz Hava Yolları British Airways (BA) ve Avusturya Hava Yolları Austrian Airlines (AUA) da kerozin ücreti olarak bilinen yakıt vergisini indirme kararı aldı. 

İngiliz Hava yolları BA ekonomi sınıfında kısa ve orta mesafelerde yakıt vergisini yaklaşık 4,50 avro düşürerek sefer başına 13 avroya indirdi. Uzun mesafelerde ise 9 saatin altındaki uçuşlarda yakıt vergisinden 16 avro indirim yapılarak 58 avroya düşürülürken, 9 saatin üzerindeki uçuşlarda ise yakıt vergisi 33 avro birden indirime gidilerek 72 avro oldu.

Avusturya Hava Yolları AUA ise 23 Aralık’tan itibaren geçerli olmak üzere kısa ve orta mesafeli seferlerde 3 avro indirimle 21 avro, uzun mesafeli seferlerde ise 16 avro indirimle 82 avro yakıt vergisi alacağını duyurdu.

 

Havada yakıt indirimi

Yorumlar

EMR ~ 15 yıl önce
sevgili airporthaber havalimanı yolu yaklaşık 1.5 saattir kapalı insanlar uçaklarını kaçırıyor ve siz dibinizdeki bu olayla ilgili tek bir haber yapmadınız, uyarır saygılarımı sunarım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000