12 Haziran 2012, Salı 14:11:27

HAVADA YAKIT İKMALİ

ABD Hava Kuvvetlerine ait tanker uçak, Türkiye'nin kuzeyinde başka bir uçağa havada yakıt ikmali yaptı...
  • havada yakıt taşıyan ve ikmali yapan uçağın tipi boeing 707 modeli olup türk hava kuvvetlerinde de vardır, yakıtı alan uçak askeri cargo uçağı olup tipi de c-17 dir bilginiz olsun doğru bilgiler yazın elinize gelen veya sizin bulduğunuz her bilgiyi kontrol edin doğru çeviri yapın..
  • Haber ne ???
  • C17 globemaster kargo ucagidir. Stratotanker KC135R havada yakit ikmal ucagidir. Bu islem yaklasik 10 senedir karadenizde yapiliyor. Uyaninda baliga cikalim.

İncirlik Hava Üssü resmi internet sitesinde ABD Hava Kuvvetleri Hava Yakıt İkmal Filosu'na ait C-17 Globemaster III türü Stratotanker uçağın Türkiye'nin Kuzeyinde Karadeniz üzerinde başka bir uçağa yakıt ikmali yaparken çekilmiş fotoğraflarına yer verildi.

ABD Hava Kuvvetleri Ulusal Hava Muhafızlarının 'Hava Eğitim Misyonu' adı altında havadan yakıt ikmali gerçekleştirdiği bildirildi.

HAVADA YAKIT İKMALİ

Yorumlar

camaro.. ~ 12 yıl önce
havada yakıt taşıyan ve ikmali yapan uçağın tipi boeing 707 modeli olup türk hava kuvvetlerinde de vardır, yakıtı alan uçak askeri cargo uçağı olup tipi de c-17 dir bilginiz olsun doğru bilgiler yazın elinize gelen veya sizin bulduğunuz her bilgiyi kontrol edin doğru çeviri yapın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PEKi ~ 12 yıl önce
Haber ne ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gunaydin ~ 12 yıl önce
C17 globemaster kargo ucagidir. Stratotanker KC135R havada yakit ikmal ucagidir. Bu islem yaklasik 10 senedir karadenizde yapiliyor. Uyaninda baliga cikalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000