04 Kasım 2015, Çarşamba 13:27:31

Havada 'terör' paniği!

Wizz Air'e ait yolcu uçağı, bir yolcunun kokpit kapısını tekmelemesi nedeniyle acil iniş yaptı.
  • Nufus sayisi hizla artiyor. Ayni oranda ucan sorunlu insan sayisi da artiyor. Yasanan bu tip olaylar sık goruluyor gibi oluyor ama aslinda artan ucak-ucus-insan sayisi oranlari karsilastirildiginda cok buyuk bir artis degil bu tip olaylar. Frekans arti sadece. Belkide ucacak yolculara kisa bir psikolojik test yada gecmis taramasi yapiliverilse iyi olabilir. 5 dk yapilacak bir DNA testi bile mental mutasyon olup olmadigini gosterebilir. Bu test bir kereye mahsus yapilip ne bileyim ucus karti gibi bir sey verilebilir yada sadece sorunlu yolcular database i yapilabilir bu olaylar gun gectikce dahada artacak cunku.
  • kesin işsiz ayjetlilerdendir
  • Panik atak geçirmiş
  • CANLARINI ORTAYA KOYMUS NAPACAK
  • Bizde ruh hastalari devlet yonetiyor.Bir tanesi ucakta olay cikartmus cok mu?
  • Kabin ekibi napıyormuş bu sırada?

Wizz Air'e ait yolcu uçağı, bir yolcunun kokpit kapısını tekmelemesi nedeniyle acil iniş yaptı. Aynı yolcunun uçuş sırasında 2 kez de acil çıkış kapısını açmaya çalıştığı bildirildi.

Romanya'nın başkenti Bükreş'ten Norveç'teki Torp Havalimanı'na giden uçakta yaşananlar havada 'terör' paniğine neden oldu. Yolcunun uçak içinde hem acil çıkış kapısı hem de kokpit kapısını tekmeleyerek açmaya çalışması üzerine uçak İsveç'in Malmö kentine acil iniş yaptı.

Kokpit ekibinin uçağa çağırdığı polis tarafından gözaltına alınan yolcunun sorgusu devam ederken, kimliğine ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Uçaktaki bazı yolcuların aktardığı bilgiye göre, sorunlu yolcu uçağın koridorunda bağırarak acil çıkış ve kokpit kapısını tekmeledi.

Havada 'terör' paniği!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Nufus-oranti ~ 8 yıl önce
Nufus sayisi hizla artiyor. Ayni oranda ucan sorunlu insan sayisi da artiyor. Yasanan bu tip olaylar sık goruluyor gibi oluyor ama aslinda artan ucak-ucus-insan sayisi oranlari karsilastirildiginda cok buyuk bir artis degil bu tip olaylar. Frekans arti sadece. Belkide ucacak yolculara kisa bir psikolojik test yada gecmis taramasi yapiliverilse iyi olabilir. 5 dk yapilacak bir DNA testi bile mental mutasyon olup olmadigini gosterebilir. Bu test bir kereye mahsus yapilip ne bileyim ucus karti gibi bir sey verilebilir yada sadece sorunlu yolcular database i yapilabilir bu olaylar gun gectikce dahada artacak cunku.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayjet ~ 8 yıl önce
kesin işsiz ayjetlilerdendir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayjetli ~ 8 yıl önce
Ayjetliler birşey mi yaptı sana :))
Cem ~ 8 yıl önce
Panik atak geçirmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FASF ~ 8 yıl önce
CANLARINI ORTAYA KOYMUS NAPACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Bizde ruh hastalari devlet yonetiyor.Bir tanesi ucakta olay cikartmus cok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasta... ~ 8 yıl önce
Bu konuyu da devlete devlet adamına bağladın ya, kimin ruh hastası olduğunu da ortaya koymuş oldun. Densiz...
777 X ~ 8 yıl önce
Kabin ekibi napıyormuş bu sırada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 9X ~ 8 yıl önce
Sigara iciyormus? Sen napiyordun o sirada?
Kabin Ekibi ~ 8 yıl önce
THY'larina basvuru formu dolduruyormus... Kabin ekibine kafaya takmıslar en kısa zamanda kabin ekibine muhtac olun diyecegim ama, ekibe yazık siz en iyisi kara yolunda telef olun..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000