17 Ekim 2012, Çarşamba 10:11:40

HAVADA REKABET KIZIŞACAK

Son yıllarda sayıları artan temsil gözetim şirketleri arasına bir yenisi daha katılıyor. SHGM’den ön izin alan bir şirket daha “ Rekabette ben de varım” dedi...
  • temsilcilik nereden nereye geldi,deli dumrul gibi kontuarda makbuzsuz excess toplayan abiler ablalar vardı,sonra bunlara uçağa gider havaşa veya celebiye hazırmı herşey derlerdi onlardan hazır deyince uçağı kaldıralım derlerdi o zaman :) bu abilerden ablalardan hala gözüme çarpanları var.Şimdi kurulan temsilci firma ya sormak lazım sen bu eskilerden aldınmı işe,aldıysan şimdiden yeni değil eski oldun.
  • yeni kurulan şirkette acaba hta yaparmı ruh hastası pskiklog varmıdır onlarda da bir tane yoksa onlar gercek pilot mu çalıştırmak isterler..
  • yeni kurulan sirkete basarilar dilerim sonrada benim adimi kulanarak avrupa mud yazan zata sesleniyorum ben burdayim bana yaz kim oldugunda tahmin ediyorum . ama ben senin seviyene dusmemki
  • AVRUPA Sorumlu MÜDÜR... ALI YUKSELDI... ACENTALAR Sorumlu MÜDÜRÜ... AHMET YUKSEL... HAYIRLI UGURLU OLSUN... DUSSELDORF
  • AHL'de de satış ofisi almışlar ve faaliyetteler.Başarılar dilerim.
  • Esenboğa havalimanında KTHY eski satış ofisi yerini almışlar. Çok iddalı ve güçlü bir şirket. Tebrik ederim. başarılarının devamını dilerim.
  • Bende bilet aldim taksim ofislerinden cok iyi olmuş hic beklemedim
  • Hayırlı uğurlu olsun, umarım ismi sıralanan diğer temsilciler gibi helal-haram kavramlarıyla ilgili bir karışıklık yaşamadan yolunuza devam edersiniz. Simdi bunu yazdım ya kazancında haram olan hemen atlayacak "nereden biliyorsun" diye. "Allah biliyor" diye simdiden cevap veriyorum.
  • Allah utandırmasın inşallah.Başarılı operasyon haberlerinizin devamlarını dilerim.
  • Hayırlı olsun :)

Fly Service, ACM ve Merkür gibi son dönemde havacılık sektöründe yerini sağlamlaştıran temsil gözetim şirketleri arasına bir yenisi daha katıldı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne C tipi hizmet ruhsatı almak için başvuran Miad Tur adlı şirkete ön izin çıktı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nden onay aldıktan sonra fiilen hizmet vermeye başlayacak olan Miad Tur’un rekabette oldukça iddialı olduğu kaydedilirken şimdiden güçlü bir ekip kurmak için kolları sıvadığı öğrenildi.


Henüz faaliyetlerine başlamamasına rağmen Irak Airways’in temsil gözetim hizmetini vermek üzere anlaşma sağlayan Miad Tur’un, başka şirketlerle de görüşme halinde olduğu bildirildi.

Temsil gözetim şirketleri Türkiye’de temsilciliği bulunmayan havayolu şirketlerinin uçuş izinlerinin alınması ve diğer operasyon gerekliliklerinin yerine getirilmesi konusunda her türlü hizmeti sunuyor.

©AirportHaber

HAVADA REKABET KIZIŞACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ilerleyen havacılık ~ 12 yıl önce
temsilcilik nereden nereye geldi,deli dumrul gibi kontuarda makbuzsuz excess toplayan abiler ablalar vardı,sonra bunlara uçağa gider havaşa veya celebiye hazırmı herşey derlerdi onlardan hazır deyince uçağı kaldıralım derlerdi o zaman :) bu abilerden ablalardan hala gözüme çarpanları var.Şimdi kurulan temsilci firma ya sormak lazım sen bu eskilerden aldınmı işe,aldıysan şimdiden yeni değil eski oldun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 12 yıl önce
yeni kurulan şirkette acaba hta yaparmı ruh hastası pskiklog varmıdır onlarda da bir tane yoksa onlar gercek pilot mu çalıştırmak isterler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali yükseldi ~ 12 yıl önce
yeni kurulan sirkete basarilar dilerim sonrada benim adimi kulanarak avrupa mud yazan zata sesleniyorum ben burdayim bana yaz kim oldugunda tahmin ediyorum . ama ben senin seviyene dusmemki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEBRIK EDIYORUM ~ 12 yıl önce
AVRUPA Sorumlu MÜDÜR... ALI YUKSELDI... ACENTALAR Sorumlu MÜDÜRÜ... AHMET YUKSEL... HAYIRLI UGURLU OLSUN... DUSSELDORF

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
AHL'de de satış ofisi almışlar ve faaliyetteler.Başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Esenboğa havalimanında KTHY eski satış ofisi yerini almışlar. Çok iddalı ve güçlü bir şirket. Tebrik ederim. başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
parwen azeez ~ 12 yıl önce
Bende bilet aldim taksim ofislerinden cok iyi olmuş hic beklemedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı Olsun ~ 12 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun, umarım ismi sıralanan diğer temsilciler gibi helal-haram kavramlarıyla ilgili bir karışıklık yaşamadan yolunuza devam edersiniz. Simdi bunu yazdım ya kazancında haram olan hemen atlayacak "nereden biliyorsun" diye. "Allah biliyor" diye simdiden cevap veriyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKAN ~ 12 yıl önce
Allah utandırmasın inşallah.Başarılı operasyon haberlerinizin devamlarını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Hayırlı olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000