06 Eylül 2009, Pazar 07:16:43

Havada müthiş jest...

Tatil için Fethiye'nin Ölüdeniz beldesine gelen Lübnanlı genç, yamaç paraşütünde açtığı afişle evlenme teklif ettiği sevgilisinden aynı şekilde "evet" cevabı aldı...

İtalya'da birlikte yaşayan Lübnanlı Roger Toufic (28) ve sevgilisi Moldovyalı Judy Alex(21), tatil için geldikleri Ölüdeniz'de hayatlarının en güzel anlarından birini yaşadı. Sevgilisine sürpriz yapmak isteyen Roger Toufic, 2 yamaç paraşütü pilotuyla anlaşıp sevgilisiyle birlikte Babadağ'dan uçuş yaptı. Uçuşun ardından Ölüdeniz üzerine gelen sevgililer harika manzara üzerinde birbirlerini izlerken Lübnanlı genç sürprizini yaptı ve daha önceden hazırladığı afişi açtı.

Üzerinde "Judy, will you marry me?"(Judy benimle evlenir misin?) yazılı afişi açarak sevgilisine evlenme teklif eden Toufic, aynı şekilde sevgilisinin üzerinde "Yes" (evet) yazılı pankartıyla cevabını aldı. Ölüdeniz kumsalında güneşlenen tatilcilerin de tanıklık ettiği evlenme teklifi ve evet cevabının ardından yarım saatlik bir uçuş gerçekleştiren sevgililer daha sonra Belcekız Kumsalı'na indiler. Diğer turistlerin alkışları arasında plaja inen 2 aşık, uzun uzun öpüşerek mutluluklarını paylaştılar. Burada konuşan romantik aşık Roger Toufic, "İstediğim gibi sıra dışı ve romantik bir evlenme teklifini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Judy, sıra dışı ve farklı olduğu için ona farklı, sıra dışı ve cesaretli bir evlenme teklifinde bulunmak istedim. Yamaç paraşütüyle havada yaptığım teklife "evet" cevabı aldığım için çok mutluyum. Judy de bu teklifle oldukça duygulandı. Onu çok seviyorum" dedi.

Havada müthiş jest...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000